PS4 Pro > Más Konzol xD
De gecc, ahogy a Horizon Zero Dawn kinéz, az valami fenomenális.
Seva, ahogyan már mondtátok, veszíteni nem veszíthetek semmit. Amint lesz alkalmam elhívom. Annak ellenére, hogy be vagyok fosva.
Duma topic 14
Teljesen szétégették az agyamat a kommentek:
https://www.faceb...mp;theater
Én inkább csak azon égtem ki, hogy már ennek is van ilyen genderbender szakkifejezése. Tényleg, pár hülye szerintem konkrétan arra veri ki, hogy újabb és újabb gendereket meg szexualitásokat talál ki. Ennek is lehetne valami neve, pl. genderfeminácizsidószexuális.
Sevanna írta:
Szerintem egy nőnél ezt nem lehet olyan könnyen megállapítani. Normális esetben kedvesek vagyunk meg mosolygósak mindenkivel. De ez nem jelenti azt, hogy komolyabb érdeklődés lenne. A férfiak meg ezt rendre félreértik. Tehát én jogosnak érzem Capac félelmét. Azért persze próbáld meg mindenképp! Remélem nem bizonytalanítalak el.
Capac, vagy valaki, felvilágosítanátok arról, hogy mi ez a trap izé?
Én az elmúlt két nap azzal vezettem le a modern feminizmus-gender studieshoz való érzelmeimet, hogy Milo Yiannapoulos, meg Ben Shapiro, meg ehhez hasonló videókat néztem
Meg most rátaláltam egy csajra, "Roaming Millenial" csatornával, nagyon intelligens, normálisan konzervatív, és még aranyos is, nem csoda, hogy elég sokan nézik
Három féle trap van:
1, futa trap, amikor csajok kanálják egymást farokkal. Beteg cucc.
2, yuri trap a leszbikus románc, pl Cidrus, Netsuzou Trap stb
3, yaoi trap a ratyi trap, mint a Boku no Pico. Vagy a lánynak öltöző fiú karakterek.
Az elsőn én általában rögöni szoktam, hogy mi a rák ez. A yuri trap jó lenne, de olyan hígfos animéket szoktak belőlük csinálni, hogy meg sem nézem őket.
Az utolsó a legrosszabb, mert annál addig nem tudod a lány nemét, amíg rá nem nézel MAL-ra xD
Capac lenne egy kérdésem! Te mint TV2 alkalmazott, megtudod kérdezni, hogy az archívumban megvan-e a Sztárban Sztár első évada? Mert amióta Andy a főnök, nem elérhető a tv2 oldalán, a yt-ról meg leszedette a tv2 anno. Remélem vagy olyan tökös, hogy rákérdezel Andynél, hogy mi a helyzet, visszatudod-e juttatni a netre ezt az ez aranyat érő évadot!
A South Park: The Fractured But Whole egyik legjobb része, mikor kutatod a Tweek és Craig-ről készült Yaoi posztereket. Sose voltam oda a yaoi-ért, de ezek a képek baromi cukik. Össze kell szednem mind a 41 darabot!! Amúgy eszméletlenül jó egy játék.
[img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/10/23/511sptfbw.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Csak jelzem, hogy én azelőtt szartam Morgan Freeman Taco éttermében, mielőtt azt Mimi méjnsztrímmé tette volna. Még 2 ember feltelepíti és letörlöm a fenébe... :'(
Ugrás a fórumra: |