Tudnátok mondani valami jó kis beülős kávézós helyet, ahova 1. randira lehet vinni egy nem bölcsész dolgozó csajt? Totál ötlettelen vagyok, látszik, hogy vidéken nőttem fel xD
Duma topic 14
Nekem a Frei Cafe nagy kedvencem. Oda elviheted simán. Egy csomó van belőle a városban. Pl a Nyugatinál is, ami neked pont jó lenne, nem?
Meg ahol én az elmúlt félévben több randin is voltam az a Darjeeling teaház.
https://www.faceb...arjeeling/
Fönt lehet mezítláb/zokniban szőnyegen ülni és nagyon hangulatos az egész hely.
És hajrá!
Capac írta:
Tudnátok mondani valami jó kis beülős kávézós helyet, ahova 1. randira lehet vinni egy nem bölcsész dolgozó csajt? Totál ötlettelen vagyok, látszik, hogy vidéken nőttem fel xD
Capac írta:
Zsíííír köszike
Akkor már csak heréket kell növesztenem és elhívnom, mert már a tököm tele van a töketlenségemmel.
Én személy szerint a Zoo Cafe-t nem ajánlom. Főleg nem első randira. Voltam ott randin, ráadásul sokadikon, ugyanazzal a sráccal és nem volt túl praktikus. A gondozó lányok 15 percenként jöttek és hoztak új állatot, mutogatták, hogy kell fogni őket. Amikor nem voltak ott akkor az állatra kellett figyelni, hogy ne lépjen meg. Közben hatalmas gyerekzsivaj is volt. Úgy telt el a délután, hogy beszélgetni kb semmit nem tudtunk. Szerintem oda úgy érdemes menni,ha már jártok. A volt barátommal is úgy voltunk. A jelenlegivel is tervezek majd menni egyszer.
Ez a Walczer Cafe nekem is tetszik. *.* Nagyon jó helyen van. *.*
Párom moziba vitt első randira. Ami bár sokak szerint nem jó első randi hely, szerintem meg igen. Nincs a kínos csend, mivel a film ad témát, időt ad, hogy kicsit feloldódj
Nekem tök jól sikerült. De a kávézó is jó ötlet. Én Pesten a Siriust ismerem és szeretem. (Ha még megy nem tudom.)
Mondja az, aki egy nyúllal él együtt : ((
Mini, a tököm sem tudja, egyszerűen csak. Pedig már összehoztam előtte is, csak elkezdeni kurvára gáz. Mint amikor lebombázod Jordániát. Az első pár óra nehéz az üzemagyag beszerzés miatt, de utána már minden flottul működik.
Kazekage írta:
A mozit max második vagy harmadik randira mondanám ideálisnak, az elsőn én mindig kávézni vagy teaházba viszem a leányzót.
Ugrás a fórumra: |