Hát azért Goku se szerette az ssj3 szintet. Ő is csak azért és akkor használta ha nagy szükség volt rá. És ezért se igen használta később se. Nagy erő az biztos, de zabálja a kít és sok is megy kárba. Szóval lehet erősebb mint az ssj2 de nem hasznosabb.
Az animátoroknál egy jelzés, hogy az "A" layeren a 44. frame, csak véletlen ott maradt, aztán még valami effectet is ráhúztak.
Cabba már tudta a Galic Gunt az U6 tornán is.
Amúgy a mai résszel még nagyobb esélyt látok egy Planet Sadala arcra. Még ha nem is egy komolyabb és hosszú arc lenne, de pár részben örülnék neki.
Ha már pont szóba jött Frieza, lehet pont ő szabadulna el oda először, hogy kiélhesse a Saiyaneket iránti gyűlöletét, vagy esetleg tényleg csak egy látogatás lenne, valami laza, nyugi, rövid sztori, ami inkább a világ kibővítésére fókuszál.
Amit még észrevettem a részben utólag, hogy kivételesen nem volt Ribrianne.
Elfogadtam, hogy ő is itt van, de díjaznám, ha most pár részig kimaradna.
Amikor az animátorok dolgoznak több részre van osztva a munkájuk:általában egy háttérre és az animációra magára.Ezeket hívják rétegeknek.A hátteret és az animációt általában más-más ember csinálja(legtöbbször papíron).Akik az animáció részével foglalkoznak azoknak meg kell jelöljék,hogy ők az animáción dolgoznak,ennek jelölése: A.
Ezen kívűl minden egyes képkockát be kell sorszámozzanak.Vagyis a 44 az adott animátor által készített 44.képkockát jelenti
Ezeket a rajzokat beszkennelik,és a jeleket virtuálisan kitörlik,de úgy látszik most véletlen bent maradt
Íme egy példa,hogy néz ki egy ilyen képkocka kezdeti állapotban:
Te viszont jobban kifejtetted
Ha már így szóba jött, ajánlom mindenkinek AnimeAjay videóit, nagyon sokat tud az animátorokról, magáról az animálásról és szinte minden részt külön lebont, elemez ilyen téren. Jobb belátást is lehet nyerni abba, hogy hogyan készül 1-1 rész. Viszont akit érdekel azt előre figyelmeztetem ,hogy ha kicsit is beleássa magát a témába, az már nem fogja tudni ugyan olyan szemmel nézni a Super részeit, mint ezelőtt.
Gondolom technikailag nagyobb rálátásod lesz, ettől fogva kritikusabb szemmel figyeled, valamilyen szinten szisztematikusan keresve a részleteket, hibákat, egyedi jellegeket.
Rotcsa írta:
Valaki írta, hogy Dermesztő inkább csak örüljön ha feltámasztják és takarodjon el inkább évekre edzeni, ha lépést akar tartani a többiekkel. Nos, Dermesztőnek biológiailag nem fekszik az edzés általi erősödés, mert mentálisan nem képes tartani a lépést a megnövekedett fizikai erejével... Az arany-formájához is rengeteget kellett meditálnia és folyamatosan! Igaz a hely és az idő adott volt rá... Tényleg, valaki megírhatná, h mennyi idő telt el ROF és a TOP-között, csak h pontosan meg legyen határozva,mennyit meditált.
Dragon Ball Wikia szerint Frieza 779-ben támadta meg a Földet, a ToP-t pedig 780-ban tartják, szóval úgy kb. 1 évig meditálhatott a pokolban.
Na látod, ha 8 hónapot ed za 4 helyett pl, akkor lehet, h 2 évbe telne neki tökéletesíteni a formát (feltételezhetően). Ugyan nincs kimondva az, hogy neki ez a biológiai hátránya, de nem lennék meglepődve ha így tartanák féken az erejét a készítők, mert amit ez alatt az 1 év 4 hónap alatt elért az valami orbitálisan nagy túlzás! Ezzel a rátával edz 1 évet, meditál rá 3 at és már Jirent veri!
Gokuék meg mehetnek a 20 évükkel a levesbe! Berakják a téridő szobába 4 napra és már Ő a legnagyobb király!
Én szeretném, ha kapna egy saját univerzumot! Biztos lennék benne, hogy baromi erős harcosokat vonultatna fel!
Szerkesztette: Rotcsa - 2017.10.22. 19:03
xindrix ezt sajnos alá kell,hogy írjam,ezért van az,hogy pl: a 105.rész hiába volt történet szempontjából nagyon érzelmes,az animáció gyenge minősége miatt nem tudtam élvezni
Engem a 105.résznél pont ezért nem zavart, mert a többi dolog felhúzta.
A ToP arcban eddig nem volt olyan, ahol nagyon lehúzta volna a részt, pedig akadnak itt is gyengébbek. Viszont amíg nem érik el pl a 24. rész szintjét, addig én tudom élvezni. Viszont az igaz, ha a 105. rész gyengén lett volna megírva, akkor összességében a legrosszabb rész lehetett volna az arcból.
Amúgy a mai kiesők se igen változtattak azon a szokáson, hogy az U6 és U7 ejti ki őket.
Amúgy a robotokat csak elröpítették nem ejtették ki ugye? Mivel őket nem említették kiesőnek. Habár amilyen könnyen elbántak velük ők is kieshettek volna. Ezek a robotok se igen mutatnak olyan nagyot.
A heroes megerősített egy dolgot, amit eddig is tudtunk, de azért csak jobb így.
spoiler
Herms:
For what it's worth, as far as DB Heroes is concerned Ultra Instinct Omen is Goku's "new form" /shin-keitai)
Szóval hogy az új forma neve Ultra Instinct Omen és hogy ez valóban egy új forma és nem egy technika.
A mostani részben csak Csabika és a Bowling golyó esett ki?
Furcsa, hogy mindenki kb. félbehagyja a harcokat. Az U6 és U7 folyamatos harca tök értelmetlen. Azért az furcsa, hogy az U6 Namekok ilyen erősek. Lassan Dermesztő drukker leszek... remélem kizárt, hogy valamelyik U6-os csaj ejtse ki.
Ha gyilkolásért kizárnák azt elfogadnám
[img]https://pbs.twimg.com/media/DMzVRNoW4AAyL-7.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ken Xyro frodítása:
Dragon Ball Super Episode 115 airs 12 Nov 2017.
Goku VS Kefura!!
Szóval megvan az új harcos.
Kerufra mi is lehet? hát Kale + Caulifla.
Akkor csak nem véletlen volt pont 2 női saiyan és nem véletlenül pont a róluk szóló részekben születik meg az új harcos.
Valóban egy jelentős ellenfél lesz, hiszen a fúzió rohadt sokat dob az erőn.
Engem már csak az az egy dolog érdekel, hogy hogy a fenébe fogják elsajátítani a fúziót.