IMAX, Jon? Szinkronosnak nem az?
Duma topic 14
Gman2 írta:
Ez egy matek érettségi feladvány akar lenni?
Szoctám gyerekek
Gimis osztálytársak, barátok (plusz az öcsém, meg egy csaj évfolyamtársunk) járunk minden decemberben Star Warsra együtt, IMAX-be, aztán meg partyzunk egyet (legalábbis két éve pont szilveszterre esett ). Itt abszolút lényegtelen, hogy szinkronnal van, a közösség meg az élmény a lényeg.
Van aki Prágában tanul, egy brünni, egy pozsonyi, a többiek Pesten vagyunk, szóval 14-re nem lehetett, de 16-n megyünk És most mindenkinek én vettem, el is ment egy havi szoctámom De bevasalom rajtuk.
Ha minden jól megy, legalábbis.
Capac- inkább spórolok a kaján, de a mozi az fontos Holnap pl. A Corvinban 1050 Ft-ért Kingsman, jövő héten ugyanúgy Blade Runner.
Gabesz írta:
Jon ezt megnézném én is... Csak a legközelebbi mozi 50 km, nekem még befigyelne a jegy melett egy szelvény a kútról, ami kb ugyanennyi! XD
Gabesz írta:
Jon ezt megnézném én is... Csak a legközelebbi mozi 50 km, nekem még befigyelne a jegy melett egy szelvény a kútról, ami kb ugyanennyi! XD
Bazz, hol laksz te, a Falon túl?
Ennél még Ishida cuming outja is reálisabb.
Apámmal most nézzük újra vagy századjára az Elit Alakulatot és még mindig megdöbbent, hogy 17 (!) éves létére a sorozatmennyivel szebb és értelmesebb, mint a kibaszott GoT utóbbi 4 évada. Mondjuk már csak azért is, mert a steril kép világú digitálisan rögzített sorozatokkal ellentétben, a szalagra rögzített film még mai szemmel is szép és élő.
Coelho írta:
Deák téren vagyok éppen, csak lusta vagyok szelfizni Palvinbarbival.
Ugrás a fórumra: |