xindrix írta:
Akkor Cabba sem esett ki, hiszen nála sem mutatták. Cseles ez az U6, hogy a klónjait küldi ki a "kispadra"
Terez27 twitteren csinált egy szép kis listát, hogy kinél nyomták meg a gombot és kinél nem:
lista
Komolyra fordítva a szót, nem is azzal van a baj, hogy valaki teóriázik, sőt, az is teljesen rendben van, hogy hisz abban, hogy Hit vissza fog térni. Ha adnának valami értelmes magyarázatot én is örülnék és jó fordulat lenne.
A gond azzal van, hogy valaki annyira bemeséli magának, hogy el is hiszi és 100%os tényként kezeli, mint az egyik előttem kommentelő.
Jó, Kzo hozzászólása elég gyerekes volt ezzel kapcsolatban.
Én kizárólag a coming soon harcos miatt mondom ezt, mert csak az nem veszi észre a hasonlóságot aki nem akarja. Bár kétségtelen, hogy Hit most nézte Csabikát amikor leült mellé a padra, tehát nemcsak bambán néz előre.
Szóval sok ellenérv és sok érv is van mellette. Meg kell vizsgálni a dolgokat minden szemszögből, és mint mondtam tegnap, nekem ez lesz a következő hetek nagy kérdése. Ugyanakkor a készítők szándékosan nem mutatják a tabletet, mert láthatod, hogy most is ez a téma. Szóval elérték a céljukat ezzel és beszélnek róla az emberek.