Mennyire jó lenne már, ha Piccolo rendelkezne azzal a healing képességgel mint Dende.
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
na végre már Vegita vs Toppo csak most már rendezzék is le, túl a felén lassan kiderülgetnek itt a kívánságok is, amit Freeza akar azon nem lepődtem meg érdekes volta párbeszéd Vegita és Csabika között a kövi részben akkor Goku megmutatja az SSJ3at Cauliflanak, gondolom majd belőle fog megszületni a "New Super Warrior" mert ugye Csámpást a végéig versenyben kell tartani
Először is, VEGITA VS TOPPO!!! Könyörgöm ezt nem szakítsa félbe semmi. Nagyon váratlanul ért, de el nem tudom mondani, mennyire örültem neki.
A részről meg annyit, hogy bevallom, nem ezt a részt vártam a legjobban, viszont a végére nekem talán még jobban is tetszett, mint a múltheti.
Először is azzal szokták támadni a Supert, hogy nincs karakterfejlődés.
Nézzük csak, először is Kale, sokkal összeszedettebb, logikusabban gondolkodik.
Cabba is a rész végére a Vegitával való párbeszéd után sokkal Saiyanesebben viselkedett.
Aztán ott van Vegita. Goku mit akar kívánni a gömböktől? Nem tudja, talán egy erősebb harcost, vagy valamit a családjának. Vegita mit kíván? Vissza kívánja az univerzumokat (vagy csak a 6. univerzumot, ez nem volt világos a fordításból)
Aztán Cabba szintjei, Bőven látszott a különbség az alap, SSJ és SSJ2 formák között, jól megcsinálták.
Goku pont azzal a bizonyos 3 robottal harcolt ,azt hittem akkor tényleg lesz is belőle valami, de úgy tűnik egy ideig nem.
Frieza meg badass volt, játszadozott Cabbaval, de azért valamilyen szinten kellett hozzá a Golden forma
Na és most lehet várni még egy hetet a folytatásra. Az előzetes szerencsére nem árult el sok mindent.
NA ugye, ha nézzük ezt a Monna figurát, Ribrianne már nem is olyan idegesítő?
Frieza hozta amit vártam. Bár szerintem az arany formára, csak a végső kétségbeesés elérése miatt volt szüksége, hogy Cabba, egy pillanatra se higgye , volt e esélye.
Mikor a 3 robot, az utolsó jelenetben kommunikált egymással, hittem, hogy (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: az összeállás/egyesülés következik)... de majd legközelebb.
Valami azt súgja, lesz itt a 113. részben (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: SSJ3 )
Intenzív epizód volt, kellemesen meglepődtem!
Gyanús ez nekem, hogy nem mutatják az U6 tablettjét.
A rész szokás szerint gyorsan elrepült, de jó volt végre Csabikát akciózni látni. Bár hozzáteszem, hogy az egész rész alatt Dermit vártam és nem is csalódtam benne. A kívánsága is érdekes, hogy uralkodni akar az istenek felett, és ezzel ki is derült a taktikája.
Említettem tegnap, hogy lesz ma ez a Dragon Ball Heroes évfordulós stream. Eddig nem sok új dolgot lehetett megtudni a Superről, amit meg is lehetett, arra meg szerintem mindenki számít kb.
Herms szerint:
xindrix írta:
Említettem tegnap, hogy lesz ma ez a Dragon Ball Heroes évfordulós stream. Eddig nem sok új dolgot lehetett megtudni a Superről, amit meg is lehetett, arra meg szerintem mindenki számít kb.
Herms szerint:
spoiler
Per the Heroes livestream, Goku will power up Ultra Instinct soon ("Omen" is the key word), and Vegeta's not gotten serious yet either.
xindrix írta:
Herms szerint:
spoiler
Per the Heroes livestream, Goku will power up Ultra Instinct soon ("Omen" is the key word), and Vegeta's not gotten serious yet either.
spoiler
Persze ez csak egy Heroes, de akkor vélhetőleg Vegita át fogja adni az erejét Gokunak, hogy ő ismét elérje az Ultrát.
xindrix írta:
Herms szerint:
spoiler
spoiler
Persze ez csak egy Heroes, de akkor vélhetőleg Vegita át fogja adni az erejét Gokunak, hogy ő ismét elérje az Ultrát.
spoiler
Nekem ez az Omen szó nem tiszta. Amikor a 110.rész után felfedték Heroesban az Ultra Instinctes kártyát, ott is benne volt az "Omen" a kártya nevében, itt is emlegetik. Az meg, hogy hamarosan lesz kíváncsi leszek mit jelent, lehet nekik 10 rész is "hamarosan"
Még egy dolog eszembe jutott a résszel kapcsolatban. Quitelat nem hatotta meg annyira, hogy kiesett még 1 harcosa és már csak 3 maradt.
Na meg van egy másik dolog is, amibe bele sem gondoltam, de azért érdekes. Az U6 csapatból kiesett az összes karakter, akik az U6 torna arcban voltak, tehát már csak az új karakterek maradtak, a 2 új saiyan és a 2 namek. Ha már a namekok, elég erősnek tűnnek.
Remélem lesz minimum egy, Gohan/Piccolo vs U6 namekok rész és minimum 1 Vegita vs Toppo rész.
Zsír rész volt meg kell hagyni, Vegita előtt ismét respect, hihetetlen jó a karaktere!!!!
MÁSIK: Senkinek nem tűnt fel semmi?! Nagy találgatások, teóriák voltak itt az előző rész végével, hogymi van Hit-el.... Na és végül úgy tűnik, hogy nekem és más fórumozó társamnak lesz igaza, hogy Hit-et továbbra sem nyomták meg a tableten! Ami azt jelenti, hogy igencsak partyban van még, és úgy tűnik, hogy a saját dimenziójában... EZ AZ!!!! Remélem tényleg így lesz, bár ekkora bakit, hogy 2 résznél sem törlik a tableten nem követnek el.
Ennyi, gg, életben van
Akkor Cabba sem esett ki, hiszen nála sem mutatták. Cseles ez az U6, hogy a klónjait küldi ki a "kispadra"
Terez27 twitteren csinált egy szép kis listát, hogy kinél nyomták meg a gombot és kinél nem:
Ugrás a fórumra: |