Ishida írta:
Találkoztak veled az epic fórumtalin és úgy döntöttek inkább kiírják magukat a létezésből is. (pont pont pont)
Velem legalább találkoztak élőben és nem csak egy virtuális arc vagyok valami fórumon.
Duma topic 14
Ishida írta:
Találkoztak veled az epic fórumtalin és úgy döntöttek inkább kiírják magukat a létezésből is. (pont pont pont)
Coelho írta:
A duma topic sajnos eléggé behalt. Talán 2-3 éve volt a fénykora, akkor volt egy epic fórumtali is, azóta csomóan eltűntek, inaktívak lettek és nincs már olyan összetartó és színes közösség, mint akkor.
Tőlem nyugodtan...
Mondjuk nekem egybe van a TV a monitorral, vagy tv-zek, vagy kockulok... Néha nagy ritkán átkapcsolok TV-re, ha már nagyon unom a kockulást. Mit adj isten pont megy a Világok harca, ami nekem egy örök kedvenc, és több benne a reklám, mint a film...
Beszarok... Mi a film lényege? Az emberiség gyakorlatilag vesztésre áll az idegenek ellen, akiket megbetegítenek, majd elpusztítanak a földi vírusok.. Erre a film végén betesznek egy antivírus gyóyszer reklámot bazmeeeg! XD Pofám leszakad
Még gimis korimban volt egy nagyon nagy fórumtali, az volt az első hogy netes emberekkel találkoztam, nagyon jól éreztem magam, jókis sörözés a margit szigeten, életem egyik legjobb napja volt :' Mint utólag megtudtam ott akkor egy embernek nagyon nem voltam szimpatikus és akkor kicsit kirekesztettlettem. Miket tud meg az ember sok sok év távlatából Annak az embernek a nevét sem hozom fel mert szitokszó kb.
Gabesz írta:
Még gdat se volt akkor sehol...
Basszus már 10 éve? Mondjuk az biztos, hogy eredetileg nem akartam regizni a fórumra, de kb fél év olvasgatás után már nem bírtam ki.... Eleinte csak lehúztam az aktuális Naruto részeket, és jóvvan, utána elkezdtem utána nézni a dolgoknak...
Tegyük hozzá, hogy a mai napig nézek animéket,de azúj Naruto Boruto részek totál hidegen hagynak...
Bakk.. Valami gáz van a gépemmel... Búg mint az állat, és a fülesen keresztül is hallok valami búgást...
Micsudi sejtem kire gondol, de nem vennék rá mérget.
Ishida írta:
Maga a fórumozás intézménye haldoklik. Nem lokális jelenség Gabesz. Facebook szinte mindent le tud fedni, nem nagyon van szükség a fórumokra.
Ugrás a fórumra: |