Na megnéztem a Suicide Squad-ot. Közel sem volt olyan jó, mint amekkora hype-ot kapott, de közel sem olyan rossz, mint amilyennek lehúzták.
A legnagyobb hibája az volt szerintem, hogy baromira szaggatott volt. Feláldozták a film egészét azért, hogy nagyon menő jeleneteket vehessenek fel, még úgy is, hogy ezzel kizökkent a film ritmusa, nem volt szerepe, csak egy "menő" jelenet. Amik amúgy tényleg nagyon jók, viccesek vagy éppen menők voltak, csak a film egészének a vonalát megtörték.
Na meg a főgonosz(ok) baromi gyengék, unalmasak, klisések voltak, és természetesen a végkifejlet is.
Viszont a karakterek és a színészek baromi érdekesek és jók voltak. Will Smith baromi jó Deadshot volt, Margot Robbie végig szórakoztató, sőt, néha még mély is volt, Jared Leto is baromi jó volt, még ha keveset is volt, a katona is és az archeológus csajjal való kapcsolata nekem jól átjött, Amanda Waller is tetszett, egyedül talán az ausztrál bankrabló volt kevés (konkrétan az volt a szerepe, hogy ausztrál, és az ebből fakadó poénok), meg a krokodil...hát őőő ő krokodil volt. A tüzes csávó is nagyon tetszett, pedig elég klisés volt, de nekem nagyon bejönnek ezek a sajátos értékrendszerrel bíró mexikóiak-spanyolok-latinok
Joker nekem nagyon bejött, sőt, az különösen, hogy alig kapott szerepet, de amikor kapott (különösen az elrabolt helikopter jeleneténél, vagy mi volt az, ami tipikusan Jokeres volt- egy egyszerű ember, aki mégis eléri amit akar, mert mindenkit megvesz, megveszteget, meggyőz) akkor nekem nagyon tetszett.
Szóval a karakterek jók voltak, a színészek is nagyon, voltak benne baromi élvezhető jelenetek. A főellenség meg a film egészé viszont gyengébb volt, jócskán.
De egy 7-7,5/10-et még így is megüti nálam simán.