Köszönöm a munkátokat!
Nagyon várom a 4-dik próbájukat, főleg hogy együtt kell legyőzniük Kis Fehérrel a Bálna Királyt.
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Parampelli írta:
Köszi
Azt szeretném kérdezni hogy van e tervben esetleg Battle Through The Heaven fordítása csak eszembe jutott a rész végén reklámrol
Köszönöm a munkátokat!
Hogy őszinte legyek szerintem a visszaemlékezésnek és ami benne történt semmi jelentősége nem volt. Legalábbis szerintem. Semmi plusz infó nem jött le belőle. Max hogy a fiatal Bibi néni ruhája és hangja és viselkedése is kimondottan hasonlított XW-jéra. De plusz infó nem igen jött le. Ezelőtt is tudtuk hogy Bibi rendes volt és a pápa miatt lett olyan amilyen és hogy szerették a Nagymesterrel egymást.
Amúgy szerintem tényleg nincs értelme a lakosok lemészárlásának mint ahogy a falut is mutatták. Nincsenek útjukban nem is fenyegetés és kell ember aki felett uralkodjanak, aki a földet művelje és adózzon. Szóval nem értem. A várost is csak az érzelmek miatt hagyta úgy!?
Hát ha a novelben nincs kapcsolat a kontinenssel itt se kellet volna. Ha ott megoldották a gyorsítást plusz infó nélkül nem látom értelmét ide betenni.
És ahogy látom amit mondtak hogy TS miért nem fejlődött korábban és hogy jobb magyarázat a képességekre nem is igen lesz elmondva. Szóval szerintem jöhet a magyarázat. Mert a következő rész már a háborúról szól.
És amúgy még egy ellentmondás volt az eddigiekkel szemben. Mégpedig hogy a lélekcsont nem fejlődhet tovább, csak a külső lélekcsont. Most TS koponya lélekcsontja továbbfejlődött. Szóval egy eddigi tényt megint megcáfoltak.
A bálnák elleni háború meg ha jól sejtem abból fog kiállni, hogy TS rejtőzve megközelíti őket (gondolom a tengeri lepel láthatatlanságával) Majd megmérgezi őket a tűz jég vízzel, amikor már páran meghaltak, legyengültek és összezavarodtak indulhat a teljes erejű támadás. Végén meg a vörös gyűrű elnyelése. De az gondolom majd az azutáni részben lesz.
A lelkis resznek azert kellett hogy megmutassak hogy BiBi is ember es esendo. TS-re egy picit mas szabalyok vonatkoznak miota megkapta a haromszoget a csaszartol. Legyen az a lelekcsont vagy mas. Nincs kimondva csak lathato es meg nem is igazan mutatjak rendesen az animeben de a regenyben itt mar tisztaztak ezt hogy miert. Az ok igazabol ossze fugg hogy eddig miert nem fejlodott a szeme a legmagasabb "fokozatra" eddig ill. mi tortenik TS-l magaval.
Ez már rég egyértelművé vált, ezért szerintem is teljesen fölösleges visszaemlékezés volt.
Akkor jól gondoltam, én is azt gondoltam a lepel miatt történt a csont fejlődése.
Eszembe jutott valami, az eddigi tények amiket megcáfoltak, szerintem az átlagra vonatkoznak mind az emberek mind a lélekszörnyek körében. Úgy értem ha valaki elég tehetséges, és vállalja a magasabb kockázatot(Mint amikor TS KEfűre Mandala gyűrűt rakott, előtte senki sem merte kipróbálni), esetleg valami szerencse folytán megfelelő segítséget kap(Mint amikor TS segített elnyelni Daginak a neidant, mert szerintem egyedül nem bírta volna ki). De szerintem simán ide lehet sorolni a TI próbáit is. Akkor lesz valakinek lehetősége elérni ezekhez hasonló lehetetlennek tűnő dolgokat. Más szóval ők nem A osztályúak hanem inkább az S osztályba, TS meg a Szuper S osztályba tartozik.
Hát az előzetest elnézve nem igen fognak foglalkozni már azzal miért nem fejlődött eddig TS szeme. Szerintem más csak simán kihagyják. Sok szempontból nem is fontos, mert a lényeg hogy most fejlődött.
Az meg biztos hogy a próba meg a tenger isten lepel miatt fejlődött tovább a koponya lélekcsontja. Nem az amit írtam, csak hogy megint csak megcáfoltak egy dolgot. De lényegében megint csak egy felsőbb erő hatására változott. Szóval szerintem még valamennyire állhat a szabály. Mint korábban hogy egy gyűrű nem idősödhet. Most meg látjuk hogy RR sorban kapja a +500 éveket. Bo néninek meg a legelső is fekete szóval a végére akár 10.e év is összegyűlhet ezekből. Szóval akár RR-nak is. Bár a +500 évekkel igen nehezen.
A Bibi nénis rész meg tényleg fölös volt. Megértem én hogy van emberi oldala meg hogy megváltozott, de ezeket már eddig is tudtuk említették és még érződött is mikor kapcsolatba lépett a Nagymesterrel. De ide már ezzel húzni tényleg fölös volt. Inkább raktak volna be valami mást. Mert semmi újat nem mutatott szerintem.
Nekem csak 3 dolog fúrja az oldalam. Ts-ék lassan elérik a TD szintet, legalábbis TS biztosan a próbák végére, ezzel kenterbe verve a tanáraikat és ellopva TH tól a legfiatalabb TD címet, vajon az Lcs arany generációja hol tarthat?
A másik pedig XW. Még részekkel ezelőtt, valaki említette, hogy 1 testben 2 lélek van jelen, az azóta böki a csőröm, hisz elvileg XW lelke a csontban van, ahonnan visszatud térni a testébe, amit TS meg is jegyez, hogy egyre tovább képes ott maradni. Van erre egy elméletem. Mi van akkor, ha XW lelke kettészakadt a virágának köszönhetően. Az egyik fele a lélekszörny lelke, 100e éves változás elötti, a másik pedig már az emberi lelke. Emiatt a feláldozáskor a teste sem veszett el, viszont a tudata és emlékei, a csontba kerültek és csak valahogy ezt a két lelket kell eggyesítenie.
A harmadik pedig, hogy a főpapnéni mennyi idős lehet, ha még TS dédapját is ismerte? Ráadásul mintha visszavárta volna az öreget, csak elvesztette volna az időérzékét, vagy a szigeten másként telne az idő.
A negyedik próbáról meg annyit, hogy a főmufti egyszer már elfenekelte a bálna királyfit, csak az nem tanult belőle, TS nek pedig kapóra jön most a gyűrűje. Ha úgy vesszük, levernek pár bálnafit, és ha többiek is a próba után beérik TS-t, kéznél lesznek a gyűrűk, vagy mehet a kalapácsra is egyből. Remélem azért bemutat pár kalapács technikát, amit eddig rejtegetett.
Ugrás a fórumra: |