Az új történet szál jövő héten vagy két résszel vagy 1 órás special-lal jön...
http://www.saiyan...bruary-16/
Naruto és Naruto Shippuuden anime
Az új történet szál jövő héten vagy két résszel vagy 1 órás special-lal jön...
http://www.saiyan...bruary-16/
Jövőhéten tényleg dupla rész lesz!
Itt a bizonyíték:
https://www.livec...chedule/tv
Jó kis rész volt a mostani! Főleg már a vége!
Elkezdődnek a randik! De Kínos! NA de vajon kinek? Nagyon jó volt!
Lassan meg már itt is van a nagy Nap a várva várt (legalábbis nekem) esküvő.
Érdekesnek néz ki a következő rész bár nem valami nagynak, bár majd kiderül mi sül ki belőle! Már alig várom! Pláne ha tényleg dupla rész lesz.
February 16, 2017
Naruto Shippuden Episode 494 Hidden Leaf Village Story: The Perfect Day for a Wedding, Part 1: Naruto's Wedding
February 16, 2017
Naruto Shippuden Episode 495 Hidden Leaf Village Story: The Perfect Day for a Wedding, Part 2
February 23, 2017
Naruto Shippuden Episode 496 Hidden Leaf Village Story: The Perfect Day for a Wedding, Part 3: Hot Springs and Food Pills
March 02, 2017
Naruto Shippuden Episode 497 Hidden Leaf Village Story: The Perfect Day for a Wedding, Part 4: Kazekage's Congratulation
March 09, 2017
Naruto Shippuden Episode 498 Hidden Leaf Village Story: The Perfect Day for a Wedding, Part 5: The Last Mission
Kíváncsian várom mi sül ki a következő részekből a címek olvasása után!
Szerintem mondhatni Inóra hogy igen dögös lett tényleg! De nekem akkor is Hinata a kedvencem és a legszebb mind közül.
De amúgy már tényleg milyen ruhát visel eleve Inó (igen sokat mutató) meg Hinata (fő erdőségét hangsúlyozza ki).
Ino & Sai
Temari & Shikamaru
Már csak az utolsó percekért is megérte ez a kis szál. Nagyon jók ezek a részek, tetszik. Remélem így haladunk tovább.
Sai meg szerelmes lett.
Azok a randi meghívások, óriási. Ino szerintem a legjobb nő a sorozatban, de eddig még senki se próbálkozott nála? Hiba.
Nem 1.rész nem is dupla.hanem 5 esküvői részt kapunk xD . Ez tetszik .Már nagyon várom .
Remélem a Shikamaru részek jól sikerültek,mert holnap meglesem. Nem akarok csalódni :3 .
Azért késve,mert a szaros Indán nem tudom megnézni teljes képernyőben. Új inda óta szar az egész .
Amúgy ha jól értelmezem a címeket (köszi értük) meg hogy eleve Konohaiakról szól egyértelműen arról szól majd ez a rész hogy ki mit és hogy készül az esküvőre. Bár én inkább nézném Narutót és Hinatát ők hogy készülnek.
De amúgy ez az 5 rész hogy az utolsó küldetés? Na ez érdekes! Vajon Hinatáé lesz mielőtt háziasszony lesz belőle? Azért kár érte. Szerintem Hinata is remek Shinobi és igen erős is, pláne Narutó mellet.
Amúgy így elgondolkodva még mindig itt a legnagyobb kérdés Chochi hogy lett neki felesége! Mármint úgy hogy Nagyszerű volt látni végre hogy összejönnek Inó és Sai meg Shikamaru meg Temari de ök teljesen érthetők és már előttük is volt köztük valami. Meg most kezdik a randizást, Narutóék meg lassan már házasoknak!
Na de a legnagyobb érdekesség hogy a gyerekeik meg kb ugyanolyan idősek! Na akkor Chochi sem igen tétlenkedhetett.
Úristen milyen részek voltak ezek Az elsőben Kakashi is amilyen fejeket vágott néha, plusz Gai Fiatalság tavasza tetkója . Aztán Orochimaru is, akit folyton követ Yamato, még ő is meglett interjúvolva . Ebben még volt egy kis komoly story is. Tettszett ahogy Iruka mondta hogy bárkiből lehet Naruto, dolgozzon keményen, már ő a gyerekek idolja. Nem semmi ilyenkor visszagondolni hogy honnan is indult, és most mennyire nagyra tartják őt!
Na a második mintha egy Rock Lee SD rész lett volna Shippuudenbe ágyazva . Karddal lehet vágni a tortát, Naruto elhagyná Hinatát mert túl izmos lenne a kézi súlyzóktól, Neji.. Szegényt megint nőnek öltöztették mindig mint a Rock Lee animében, Lee-n meg instant lehet röhögni, nem semmi rész volt . Jah és még ott volt Shino aki beborított mindenkit bogarakkal.
Kövi rész se néz ki komolyabbnak, de jobb is asszem, jók ezek a vicces részek, plusz lesz megint Temari-Shikamaru is. Bár néha azért cameozhatna Naruto is, vagy ha az esküvőig nem, akk remélem arról is lesznek képek, vagy ahogy átadják az ajándékokat.
Nem tudom mikor használtam utoljára ennyi smyle-t egy hozzászólásban, de ezek a részek kikészítettek .
Jó kis részek voltak! Jó volt látni őket. Bár már azért tényleg főleg a 2. kicsit már nagyon eltért a Narutótól. A 495 tényleg volt inkább Rock Lee SD rész mit egy Narutó! Lényeg hogy végig lehetett röhögni őket mit is éreznek ők valójában.
Ezek tényleg igazi Konohás részek. Bár én azért szívesen látnám bennük kicsit Narutót meg Hinatát ha már tényleg az ő esküvőjük jön.
Na de még a számláló 28 napot mutat az esküvőig. És nagyon jónak ígérkezik a jövő heti rész is.
Amúgy a rajzolás és a zene is jól illet ezekhez a részekhez. Jól összedobták őket.
Aztán az Orochimaru Yamato páros tényleg megadta a plusz pontot a résznek. Mindenütt ott vannak mégse foglalkozik velük senki.
Gondoltam betolok egy giffet Leeről, amitől kis híján lefordultam a székről, de felesleges lett volna... nem volt 20 mp-nél több normális arc mimika. Ez tényleg egy SD volt. Hű volt Lee személyiségéhez. Többet ért nekem ez az egy rész, mint az elmúlt 10 egybevéve. Eszméletlen király lett!!
Tényleg jó rész volt, de ahogy közeledünk a végéhez, úgy vagyok egyre szomorúbb, mert tudom, hogy valami nagyszerű fog véget érni, ami 15 éve kezdődött. Az oldal is ez miatt az anime miatt létezik, gondolom kap majd egy posztot. Amúgy érdemes végignézni ezt a fajta endinget, mert mindegyikben más karakterek történelmét mutatják be.
Ez megint milyen rész volt basszus.... . Azt hittem hogy az előző után nem fogok annyit röhögni mint akkor, de ez is marha nagy volt . Shikamaru ahogy mindent túlgondol, az összes jelenetük Temarival De a kedvenceim: az a jelenet ahogy pénzt ad át az esküvőn, az a zene mikor Shikamaru mondja hogy menjenek be a fürdőbe, meg közli Temarival hogy minden részletet meséljen el a női fürdőről.....kész Ja és Chouji-SAN .
A Sakura-Ino vonal is jó volt, ahogy megint a mellmérettel csipkelődtek....találó volt a zene akkor is . Tetszett azért hogy Ino megjegyezte, anno Naruto Sakuráért volt oda. Jó kis lezárást kapott amugy a story-uk, nem is gondoltam hogy így oldják meg.
Plusz az a jelenet azzal a zenével mikor Chouji azon gondolkodik mennyi barátot szerzett.... öcsém.
Nagyon király részek ezek, méltón zárja le a Narutot azt hiszem. Kár h maga a főszereplő már csak cameozgat, de annyira Naruto feelingje van az egésznek, hogy kibírom. Meg a jövőheti rész is durvának ígérkezik, Killer Bee-vel meg Lee segítségével Gaarának .
Ugrás a fórumra: |