Ishida, hétvégén gyere Battlefront 2 bétázni!!!huszonhárom4
Duma topic 14
A hivatalos gépigény szerint Gtx 660 a minimum, szóval a 950 is el fogja bírni. Frostbite 3,5 hajtja, szóval talán sikerült jól optimalizálniuk. Viszont nekem csutkára kihúzva fog futni, mert magasan verem az ajánlottat xD
Origin kell majd hozzáz, meg 15gb szabad hely. Asszem péntektől tölthető hivatalosan, de én csak szombaton fogok a közelébe jutni.
Na a naagy természetvédők megint alkottak: Kiosztottak minden háztartásba egy marhanagy sárga kukát, oszt abba menjen a papír, műanyagflakon, konzervdoboz... Kb A4-es papír teliírva hogy mi-hogyan... De basszus a kupákat mossuk ki, a papír nem lehet zsíros, olajos... Persze majd elmossuk a szemetet is.... Normális??
A szelektív szemétgyűjtésnek valóban egy hátránya, hogy el kell mosni a szemetet, ezzel növelve a vízfogyasztást, amivel a természeti erőforrásokat pazarolja az ember. Húgomék csinálják, minden joghurtos stb dobozt mosogatnak. Meg otthon Pécsen is csináltuk. Nem tudom mennyi értelme van...
Nekünk 4 kukánk van, 1 pici amibe csak ételmaradékot lehet tenni(egy pici láda 25 literes), egy olyan amibe csak újrahasznosítható tiszta anyagot(Zöld kuka), pl olyan zsbekendőt amibe belefújtad az orrod már nem, az ilyen általános otthoni hulladéknak van egy harmadik(fekete) kuka, a negyedik pedig a barna kuka amibe a kerti hulladékot lehet tenni, levelek galyak stb.
Vegyestüzelésű kazánunk van... Abban végzi minden, ami elég... Néha még az is, ami nem ég el, de befér az ajtón... De az már részletkérdés...
A kajamaradékot megeszi a kutya...
Egyesítve 2017.10.07 22:40:35:
Most hogy belegondolok... Ahhoz képest hogy régen mennyire pörgött ez a fórum, meg mennyire top oldal volt a naruto-kun, hogy lett ennyire punnyadt az egész?!
Ugrás a fórumra: |