A Hites témához még egy utolsót hozzászólnék, aztán ráhagyom a többiekre.
Ugye Hitnek az a képessége, ha jól tudom, hogy az idő megállítása pillanatában maga után hagy egy képmást, ami ugye csak egy illúzió. Nem emlékszem, hogy lenne konkrétan olyan képessége, ami klónt csinál, de lehet csak én nem emlékszem rá, mert elég feledékeny vagyok, simán elfelejtem 1-1 karakter képességét, ha sokáig nem látom tőle. Tehát annak az eltűnés pillanatában hátrahagyott képmás az nem hogy mozogni és beszélni nem tud, de még csak konkrét fizikai formája sincs, az egy illúzió.
Amennyiben pedig Hit tényleg rejtőzik valahogy (ami simán megoldható, mert fantasy világ, azt találnak ki amit akarnak), akkor a Főpap nem tudhat róla, mert ha tud róla és konkrétan kijelenti ,hogy Hit kiesett, akkor segít az U6nak, ez igazságtalan a többi univerzummal eszemben. Ha tényleg tudna róla és ez történne, akkor csöndbe maradt volna és ennyi. Ha meg Hit rejtőzik és közben a Zenok rányomnak a godpadjükön a képére, akkor onnan már nem hiszem, hogy van vissza út.
Tegyük fel, hogy a Főpap nem tud róla. Ha kiesik a többi U6 tag és abban a pillanatban törlik az univerzumot, akkor Hit elég kellemetlen helyzetbe kerül.
Megértem a Hit fanokat, mondhatni én is az vagyok (nekem konkrétan nincs kedvencem a Db-ől, hanem egy rakat karaktert szeretek és ennyi, köztük van Hit is) , de pl hatalmas fanja voltam/vagyok Tenshinhannak is. A sima Db-ben nagyon imádtam, főleg amikor Goku ellen harcolt. A Z-ben is voltak pillanatai, bár ott már jobban el lett hanyagolva. Itt pedig szörnyen bántak vele. A toborzós részekben az ő részének felében kb Roshi volt, Tenshinhant pedig kb megalázták ott. Majd a tornán nem csinált 90%ban semmit, majd a torna egyik leggyengébb részében kiütött egy másodrangú ellenfelet, de azt is csak úgy, hogy magát is feláldozta. Hit ezzel szemben igen jól járt, a Dyspo elleni harca az egyik legjobb rész a tornán, az elején is voltak jó pillanatai, mint mikor Kiütötték Basillal a robotot, vagy amikor megmentette Cauliflát. Az meg csak a ráadás, hogy a legerősebb harcos ejtette ki egy elég epic csata után és még abban a csatában is sikerült 1-2 érdekes dolgot villantania, sőt, még karakter fejlődés is volt tapasztalható.
Hitet szerintem azért ejtettéki amellett, hogy megmutassák Jiren milyen erős, hogy a többi u6 harcos is tudjon érvényesülni, valamint érezzék, hogy rajtuk az univerzumuk sorsa. Ez adhat erőt a Saiyaneknek, de még a namekoknak is. Most ha szint lépés lesz náluk, akkor nem hátbizsergetés miatt, hanem a nyomás miatt, ami rájuk nehezedik.
A többit spoilerbe, mert felhoznám a kikerült rész címeket.
spoiler
Ugye mint tudjuk, a következő 3, de egy kisebb infó alapján 4 rész is az U6 Saiyanekről fog szólni és a namekok harca is elkezdődött. Nem kizárható, hogy meglesz az első "nagyobb" univerzum eltörlése, amihez a nézőknek jelentős érzelmi kötödése van. Én sajnáltam az U9et és 10et is, de annyira sok mindent nem váltottak ki belőlem. Viszont az U6 bukásánál már más lenne a helyzet, az belőlem pl jelentős érzelmeket váltana ki, hiszen olyan karakterek kerülnének eltörlésre, mint Hit, Caulifla, Champa, sőt én még Magettát is bírom.
Ez pedig már bőven a torna második fele, azaz a "climax" része, itt már hullani fognak a nagyobb karakterek is és lesz kikért izgulnunk.
Én csak ennyit szerettem volna még hozzászólni ezekhez a témákhoz és akármennyire nem értek vele egyet, azért azt ne írjuk ,hogy hülye teória. Én ennél sokkal hülyébb teóriákat gyártottam ,hiszen beszéltük, hogy ez is a sorozat része, én is élveztem a teória gyártásokat, mások is élvezhetik ezt a teóriát és ennek a kivesézését.
Kiegészítés, kijött a spoiler a 113.részhez, kb semmivel nem tudtunk meg többet:
spoiler
Szerintem ez csak a 114.rész felvezetése lesz, én ennek ellenére kíváncsian várom.