A kvóta semmiben sem jó, egyszerűen a józan paraszti ész és a meritokratikus értékrend ellen való. Engem senki neme nem érdekel. Egyedül az fontos hogy egy adott pozíciót az töltse be aki a legalkalmasabb rá. Engem nem érdekel senki magánélete, neme, stb stb amíg el végzi a kötelességét. komolyan. Kirívó törvényt senki ne sértsen, de azon kívül nem érdekel ki mit csinál. Vannak kivételek persze. De általánosságban azt mondom vannak más esetek de a lénye átjön talán.
Azért a vegasi mészárlás után kíváncsi lennék, hogy meg fog-e fordulni bárkinek is a fejében, hogy legalább korlátozzák a fegyverviselést és ne adjanak minden retardáltnak mordályt. Basszameg, nálunk szigorúbban veszik, hogy ki kaphat jogsit, mint náluk a fegyver engedélyt.
Nem a fegyverekkel lenne a baj. Hanem az emberekkel, akik használják őket. Aki ölni akar velük úgyis megteszi, mert van mód a beszerzésükre - azt kéne elkerülni, hogy ilyesmi megforduljon egy fejben.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Legalább a könnyű kísértést el lehetne vele kerülni, ha meg kéne vele szenvedni, hogy beszerezzék. Nem is elsősorban az ilyen csávókra gondolok, hanem pl. zaklatott, elpattant agyú gyerekekre, akik bemennek a suliba, és lemészárolják a társaikat.
De amúgy szerintem ez nehéz kérdés, és alapvetően egyetértek veled.
Amerikában felszámolhatatlan fegyverkultúra van. Pont, erre a déli államkban elnökök mennek rá ha változtatni akarnak. És ha a fagyver per főt nézzük, akkor nézzünk meg egy Kanadát, ahol hasonló a szám és mégsem hallunk sose ilyet. Amerikában más gondok vannak, Kell szigorúbb fegyvertörvény, de szerintem sem a fegyverek rosszak, az amerkaiakkal van itt a gond. Itt meg végre úgy néz ki szigorítani fogják a savhoz jutás lehetőségét és a savas támadások elkövetőit nagyon meg fogják büntetni. Pont ideje, nagyon elfajultak már ezek a támadások.
hanem pl. zaklatott, elpattant agyú gyerekekre, akik bemennek a suliba és lemészárolják a társaikat.
Szerinted ezek normális körülmények között ilyesmire hajlandók lennének? Egy gyerek nagyon jó indikátor, ha az adott társadalmi normáról, közegről, családról stb-ről van szó.
Ich bin Deine Sehnsucht Deine wut. Deine Asche Deine Glut. Du musst mich nur programmiern.
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.
Én fegyverviselés párti vagyok saját- és környezeted védelme érdekében, de azért a gépfegyverek nekem már túl mutatnak az önvédelmen. Pisztoly és a kisebb kaliberű puskák tartását még itthon is engedélyeztetném. Hős utcában mondjuk vállról indítható rakétákat kellene beszereznie az ott lakó fehér bőrű lakosoknak.
Pont, erre a nyugati államkban elnökök mennek rá ha változtatni akarnak.
Ugyan, csak kell szervezni pár lövöldözést, ahol sose fog kiderülni az indíték, mert az elkövetőt minden szomszéd zárkózott, de csendes és kedves fiúnak írja le, akinek semmi köze sem volt semmiféle vallási vagy politikai szélsőséghez, aztán siránkozni napokig a mainstream médiában, hogy gun control kell, mert ha nincs indíték, akkor csakis a fegyver lehet az. Előbb-utóbb csak rájön az egyetemi értelmiség, hogy a fegyverviselés joga zavaró tényező a safe space-ükben és a megálmodott újkommunista utópiájukat nehezebben verik majd át egy felfegyverzett társadalom, így azok majd kihisztizik a szigorítást.
Mindegyik fegyverre volt engedélye a csávónak
Csak éppen illegálisan átalakította. Tippre, aki ilyenre képes, feketén is szerzett volna be simán. Lásd Mexikó vagy Brazília.
Mi meg ugye megkínoztuk, félholtra vertük, éheztettük, meglőttük, mérges gázzal lefújtuk és megdobáltuk a migránsokat a határon, ami azonnali felszólítást igényelt.
Szerkesztette: Saphira - 2017.10.05. 00:23
[img]https://s11.postimg.org/qvhku2y5f/e68600b26f11f87d4bf02c8fa857ab6e.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Mi meg ugye megkínoztuk, félholtra vertük, éheztettük, meglőttük, mérges gázzal lefújtuk és megdobáltuk a migránsokat a határon, ami azonnali felszólítást igényelt.
Bár én szinte biztos voltam benne, hogy az EU a kormány mellett fog kiállni, ekkora pofátlanságra nem számítottam.
Este írtam a hozzászólásomat, javítani szeretném és már javítottam is mert elbaftam, a déli államokban van a legnagyobb fegyverkultusz Texas és társai.
Jon ezektől a korrupt bürokratáktól nem is vártam mást. Széllel szemben nem lehet hugyozni. Mégha vérkomolyan veszik és polgári engedetlenség és függetlenségi harc is kezdődik az egyetlen dolog amit elérnek egy csomó hulla, és az esély aarra hogy Európában az autonómia szó tabuvá váljon, hiszen a Katalánok is kaptak aztán hogy visszaéltek vele.
Szerintem annyit érnek el vele, hogy az embereknek (mármint nyugaton) is felnyílik kicsit a szemük. Legalábbis én amit néztem a BBC oldalán a kommenteket még vasárnap/hétfőn, azoknak a többsége nagyon elítélte a spanyol kormányt, EU ellenes is volt pár... meglátjuk, mi lesz erre a reakció.
Szerintem lehetséges, hogy a tömeg szimpátiáját ezzel csak még jobban elnyeri Katalónia. Aztán hogy ezzel mire mennek önmagában, az már egy más kérdés.