Sikeresen vettem a pennyben egy zsugor energiamentes kólát... Az íze úgy nagyjából.. Szar... Mondom tökmindegy hogy kék vagy fekete címke, ugyanaz.. Frászt... Várom a gratulációkat...
Duma topic 14
Amikor Coelho dalba önti, az egyetlen érdeklődési körét:
https://www.youtu...3d6kwRgrU4
Na játszottam egy órát az új CoD bétájával... Igazából annyira semmilyen a játék, meg annyira 2005 a látvánnyal, meg a játékmenettel, hogy már tényleg előhozott belőlem egyfajta nosztalgiát a CoD2 felé. A BF1 után meg olyan érzés vele játszani, mint amikor Battlefield után az ember leül codozni xD értem én, hogy mit akartak előhozni a játékkal, de sajnos a fos grafika és a botrányosan szar hitbox miatt ez a cod sem lett jobb, mint az elmúlt kb 10.
Saphira írta:
Belebotlottam gdat hozzászólásába Puzsér genderkurzusa alatt, de amióta jogra jár, nem tudom értelmezni a gondolatait.
Ishida mobában meg support poszton, kivéve ha miden Ahriznak az még belefér. Ami meg ezt a harmadik generációs szennyet illeti, hihetetlen mit tolnak. Valóban lehetne mit tenni még a nőkért ebben a világban, de nem így. A koncepciójuk többet árt a nőknek mint használ. Egy komoly nő ezeket nem is tartja nőnek, én sem :/ Ez egy vadhajtása, agresszív rákos daganata egy alapjáraton jó dolognak.
Amikor csak Micsudi érti, hogy trollkodsz és poénkodsz, az egy elég fájdalmas dolog. Amúgy kicsit erős megfogalmazás, szimplán csak erőszakos szekta. Mennyire mókás már, hogy az erőszak ellen harcolnak a nők többletjogaiért? Ezt a kvóta dolgot sem értem, valaki el tudja magyarázni nekem? Ha 100 településen csak 1 nőt választanak meg, akkor mégis mi a tökömet kell csinálni? 49 férfinek a "demokratikusan"(csak tételezzük fel, hogy demokratikus a választási rendszer) megszerzett pozícióját elveszik a legtöbb szavazatot kapott nők között pedig szétosztják? Ez lenne az egyenjogúság?
Hogy lett belőled kettő, Micsudi?
[img]http://kephost.com/images/2017/10/03/zudtd.png[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.
Ugrás a fórumra: |