Túlságosan elfajult ez a beszélgetés. Ide már Coelho kell.
https://www.faceb...mp;theater
Duma topic 14
Gdat88 írta:
Mivel az én kérdésemre válaszolva alakult ki ez az egész, ezért válaszolok először mint sima fórumozó, aztán mint moderátor.
Nagyon szomorú (és hidd el, nem lenézés szól belőlem, vagy arrogancia, és gúny sem), hogy ilyen dolgokba keveredtél. Szimbiózisról beszélsz, meg megértésről, és biztos vagyok benne, hogy sajnos ezt komolyan is gondolod. Sok emberrel találkoztam, sok emberi sorsot láttam, és tudom, hogy mi szokott ezeknek a dolgoknak a vége lenni - nem szimbiózis.
Akár hülye/őrült vagy, és képzelődsz, akár nem (én utóbbit gondolom, valószínűleg egyedüliként itt, és ezért tartom különösen szomorúnak a dolgot), jó vége ennek nem lesz.
Őszintén remélem, hogy egyszer majd (talán majd -tegyük fel- egy csalódásnál, vagy amikor szétesel, vagy amikor kicsúszik a lábad alól a talaj) rájössz arra, hogy mi a jó és az igaz, és mi az, ami csak ártani akar. Valamennyire ismersz már, a profilomat is olvastad, tudod mire gondolok.
És akkor moderátorként a mondanivalóm:
Sasha írta:
Tudtommal csak a földönkívülis témát tiltották be miattam. Ezt még nem.
Én mindig úgy jöttem vissza, hogy na, hátha most valami értelmes párbeszédhez lesz lehetőségem (és akadtak, mert hazudnék ha nem) de semmi! Ugyanolyan ostoba, idióta emberek ülnek itt, mint XY évvel ezelőtt.
... Nem tudom, hogy kinek a feladata (én úgy tudom, hogy a tiéd), mindenesetre ha nincs ellenvetésed, én szívesen elvállalom, úgy érzem, hogy van rá időm, meg kedvem is, a duma szinte semmi időmet nem veszi el.
..... Kár, hogy nem válaszolhattok a kérdésre. xD
Nem, tényleg nem válaszolhatnak, pedig vicces kérdés volt, és szarkazmusba csomagolva tök jól el lehetne erről hülyéskedni, de sajnos nem megy anélkül, hogy olyan irányba fordulna a beszélgetés, amilyen irányba nem akarnám, hogy forduljon (mivel egy ember személyesen érintett a dologban).
Remélem megérthető.
Huh, csak megírtuk. Abszolút kiszámítható forgatókönyv volt. Mindig is tudtam, hogy van tehetségem hozzá. És mégis programozónak mentem, pedig olyan jól bábozgattam.
Hogy is szoktátok? Áh, kijött Steamen a Bendy 3. Chaptere, azt hiszem egész nap ezt fogjuk tolni XY-nal.
Gdat88 írta:
Sanyikától ne lopjatok már; harapok, ha őt bántják. Nélküle hány vizsgaidőszakot éltem volna túl szerintetek?
Én és a CoD?
Gyerekek álljuk körbe Capacot és hugyozzuk le röhögve! XDDD
Inkább jönnél Overwatchozni, vagy HOTS-olni. Sztensszel is többet kockultam eddig, mint veled, holott te vagy a nagy kocka zsidó haverom. Te vagy Wolowitz a TBBT-ból.
Am. múltkori Life is Strange BTS Syzy általi fikázást követően leszedtem(a simát) és azt tolom most. BTS-ot kizárólag akkor , ha egyben lesz majd. Persze, ha HOTSolunk, akkor no mage, mert az okkult dolog, és nem mesélhetünk róla a fórumon!
Szerk:
Tuti biztos, hogy Mike Shinoda szerepében Capac-ot halljuk. xD
Ishida írta:
Am. múltkori Life is Strange BTS Syzy általi fikázást követően leszedtem(a simát) és azt tolom most.
Én igen. Boldog volt, de ha nem ölöd meg, akkor tök menő sms-t kapsz majd az 5. epizódban mikor van az a furcsa "álom", létezés az időben, és a szakaszokban.
Amúgy engem teljesen kiakaszt a vége.
Ott van Max aki már jó pár hónapja vissza költözött, de a csak pár éve nem látott "bff"-jét fel sem hívta, nem is üzent, hogy "csá, újra itt vagyok, majd tali ha akarod."
Ott van Chloe, akit mindenki elhagy, emiatt önző, és az érzelmein se tudd uralkodni és kurva hisztis.
Én rögtön beáldoztam Chloet, hogy mentsem a várost, mert baszottul irritáló volt a csaj. Jobban, mint Max. Igazából mindkét főszereplőt utáltam. Max egy töketlen (képletesen) senki, akinek fingja sincs mit akar. Chloe stílusától már az elején hányni tudtam, viszont az ő karaktér azért elkezdték részletesebben kibontani, főleg a Before the Storm alatt, ugyebár.
Viszont, ami a leginkább megfogott engem a Life is Strange-ben, az a sztori, a körítés, és a hangulat. Egy slice of life gimis alapokra felhúzni egy időutazós, pillangó hatásos sztorit, maximum animékben látni és nem is véletlenül. Eddig maximum egy High School Musical szintű tinidráma szart sikerült kinyögnie magából amerikának, ezért volt meglepő, hogy egy ilyen fos alapokra egy ilyen jó játékot sikerült felhúzniuk. Ez volt az, ami engem marhára megfogott és nem engedett és ez az, amiért a Before the Stormot is szeretem, bármennyire is lehúzás lett.
Állítólag az Egyenesen Át remakje (amiben Ellen Page is van <3) egy szutyok fos jumpscare mozi lett, ami porig rombolta az eredeti filmet. Nem baj, legalább még egy prot írhatok a "Dobjak atomot amerikára?" listámra.
Ugrás a fórumra: |