Na ismét eljött az évnek eme időszaka:
september 28th daylight, the monsters have overtaken the city, somehow i'm still alive
Ríviai Ishida érteni fogja : ((
Duma topic 14
Na ismét eljött az évnek eme időszaka:
september 28th daylight, the monsters have overtaken the city, somehow i'm still alive
Ríviai Ishida érteni fogja : ((
te max annyiban tűnnél ki, hogy a nénik a buszmegállóban arról sutyorognának, hogy biztos átment a fejeden a kismotor az oviban.
Nekem aztán mindegy, de gondoltam jobb ha tudod, jó kis vidéki Magyarországon mire számíthatsz Szinte előttem vannak a rád vetett szánakozó pillantások, ahogy a Tescoban macinaciban szatyorba pakolod a leértékelt párizsit, és még a füled is fura.
Ki mondta, hogy én járok vásárolni? Mindenre van emberem. És az, hogy itt nem érdekel más véleménye, majd pont máshol fog? Nem vagyok felkészületlen és hidd el, nem fogok összetörni mások unalmas, egysíkú megjegyzéseinek "súlya" alatt.
Inkább az a szomorú, hogy amennyit állít magáról itt jó néhány ember, ahhoz képest semmit nem fejlődött jellemben az évek alatt. Lényegében ugyanazon az unalmasan szánalmas lovon lovagoltok ti értelmiségiek már évek óta, amit akkor a fejetekbe vettetek. Csoda, hogy azok akiknek tényleg van tartásuk, nem hagytak több esélyt a Fórumnak (nektek), hanem elhúztak ebből a pöcegödörből?
Én mindig úgy jöttem vissza, hogy na, hátha most valami értelmes párbeszédhez lesz lehetőségem (és akadtak, mert hazudnék ha nem) de semmi! Ugyanolyan ostoba, idióta emberek ülnek itt, mint XY évvel ezelőtt. És büszkék magukra. Persze ahogy akkor, úgy ez most sem szúr szemet - ennyi idősen viszont már borzasztóan kínos - pedig esküszöm, igyekszem elvonatkoztatni a számoktól.
Jaj nem fejlődtetek jellemben skacok? Szégyen!
ZSIZSIDZSÍNEK
A szememben ez szánalmas - az elvárásod, hogy vagy beolvadjak a divatba, a tömeg gyártott szexbabák sorába, vagy ne csináljak semmit.
Mi van vele? Borzasztó lehet egy szemceruzát és egy rúzst elviselni valakin. És ha jól emlékszem még én beszéltem arról annak idején, hogy lövésem sincs, milyen eszközöket használ napi rutinba ágyazva a mai legtöbb leány (talán te is ott ácsorogtál a téma kifejlése alatt, ahol egyébként elég sok videót mellékeltünk is), amikor nekem ezen a kettőn kívül semmim nincs, még egy francos alapozóm se.
Ugrás a fórumra: |