Aes, de az én testem és nem neked, meg a tömegnek csináltatom. Az általad felhozott példákkal ellentétben nekem van saját elképzelésem és ízlésem, sokkal egyénibb motivációm. Nem kérek elnézést azért, hogy nem arra költök, hogy többen fappoljanak rám.
Tudjuk jól, hogy mint mindig, mostanság is az az őrült, aki egyedi. Aki kilóg a sorból, mert követi azt, amire vágyik és nem azt, amire a tömeg, meg az ált. elvárások. Annyira megszoktam már, hogy előbb veszem bóknak a hüppögve felháborodást rajtam, mint sértésnek, bármilyen gyerekes módon próbálkoznak vele. Te most pont azért problémázol rajtam, mert nem akarok tömegcikk lenni. Mert a tömegcikkség a "normális", és nem az, amit én csinálok.
A szememben ez szánalmas - az elvárásod, hogy vagy beolvadjak a divatba, a tömeg gyártott szexbabák sorába, vagy ne csináljak semmit. Ha meg azt csinálnám mibe, hogy azért kapnék tőled, mert olyan szilikonribanccá válnék, mint a többi? - Így lenne? Elég valószínű. Ráadásul ha mindenki ujjal mutogatna a műmellekre, és egyéb plasztikákra, hogy fújj, de undorító - legalább annyian, mint ahányan rám meg a hozzám hasonlókra, akkor hányan csináltatnák? Senki, mert nem az lenne az ideál, a megszokott. Hogy egy gumicucc bugyog a csöcseidben, a seggedben, meg zsírral van teletöltve a szád.
Mindegy, ez is egy nézőpont, és elfogadom.
Jon, ha nem lennék ebben a körben, már nem élnék. Azokat "teszik tönkre" ezek a Lényeg és Erők, akik nem tudják kezelni azokat és önmagukat sem. Megértem az aggodalmad, de semmiképp ne sajnálj! Nincs miért. Több segítséget kaptam Tőlük, mint emberektől - és még itt vagyok, talán épp ezért. Én nem megvetően tekintek Rájuk. Velük nőttem fel, az volt a cél, hogy megértsem Őket, és szimbiózisban éljünk (tudom milyen nem megértettként létezni, vagy félreértettként). Ez nagyon jó irányba halad. Adunk és kapunk mindnyájan. Vannak összetűzéseink, de hol nincsenek?
Szerkesztette: Sasha - 2017.09.28. 13:43
Ich bin Deine Hoffnung und Dein Bangen. Deine Lust und Dein Verlangen. Du musst mich nur aktiviern.