laszlo222 szerint hol volt ezt hogy "Ugye tudjuk, hogy Goku ellen létrehozott egy olyan testet ami tudott mozogni és beszélni. " Erről én nem tudok semmit. Esetleg tudnál egy részt dobni amiben ez benne volt?
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
laszlo222 írta:
Egy elég érdekes teória kering redditen. Nem azt mondom, hogy elhiszem, mert elég extrémnek és kicsit hülyeségnek is tartom. Az efféle fordulatok pedig nemigen jellemzik a Dragon Ball világát.
Plusz nem is gondolnám, hogy igaz lenne, de.
Teória
A közelmúltban elkezdett egy ilyen plakát szerűség terjengeni.
[img]https://pbs.twimg.com/media/DLqfuQ-UQAYwX41.jpg:large[/img]
Vannak olyan vélemények, hogy ez nem más mint Hit kabát nélkül. Ugye tudjuk, hogy Goku ellen létrehozott egy olyan testet ami tudott mozogni és beszélni.
Erre alapozzák a teóriát, hogy Hit nem esett ki, csak az alternatív teste. Goku-t sem érezte senki, amikor belépett a genkibe és Hit is bérgyilkoshoz méltóan eltűnt.
Ami erősítheti a teóriát: Zeno nem mutatta a tableten, hogy tényleg kiesett
Ami megcáfolja: Ugyebár ekkor a teste körvonala elkezd világítani, a kiesése pedig elég egyértelműnek tűnt.
Lehet hülyeséget kérdezek,de az ott a plakáton nem egy női alak?Ki tudja mi fog történni a tornán
boakris írta:
laszlo222 szerint hol volt ezt hogy "Ugye tudjuk, hogy Goku ellen létrehozott egy olyan testet ami tudott mozogni és beszélni. " Erről én nem tudok semmit. Esetleg tudnál egy részt dobni amiben ez benne volt?
DarkA82 írta:
Sziasztok
Amugy én emlékszem rosszul hogy nem ugy volt,hogy x idő elteltével automatikusan törlödik az éppen legkevesebb harcossal rendelkező univerzum ? és megy össze a harc tér is ?!
Jiren -ék elég kevesen vannak és repülniük kellene vagy ez a szabály elfelejtödött ?
kergemarha1988 írta:
Am eszembe jutott még valami. Mi van ha Jiren csak hazudott toppoéknak, hogy már nincs rá szükség? Amikor Goku felé néz, mintha látná Goku-t. Mi van ha tudja hogy Goku erősödni fog, vagy visszatér azzal az erővel és emiatt gyüjt erőt, mert végül ő is egy harcművész, akinek mindene a csihipuhi és meg akar küzdeni Gokuval a legjobb formájában és most ehez gyüjt erőt? Még ezt is eltudom képzelni.
laszlo222 írta:
Egy elég érdekes teória kering redditen. Nem azt mondom, hogy elhiszem, mert elég extrémnek és kicsit hülyeségnek is tartom. Az efféle fordulatok pedig nemigen jellemzik a Dragon Ball világát.
Plusz nem is gondolnám, hogy igaz lenne, de.
Teória
A közelmúltban elkezdett egy ilyen plakát szerűség terjengeni.
[img]https://pbs.twimg.com/media/DLqfuQ-UQAYwX41.jpg:large[/img]
Vannak olyan vélemények, hogy ez nem más mint Hit kabát nélkül. Ugye tudjuk, hogy Goku ellen létrehozott egy olyan testet ami tudott mozogni és beszélni.
Erre alapozzák a teóriát, hogy Hit nem esett ki, csak az alternatív teste. Goku-t sem érezte senki, amikor belépett a genkibe és Hit is bérgyilkoshoz méltóan eltűnt.
Ami erősítheti a teóriát: Zeno nem mutatta a tableten, hogy tényleg kiesett
Ami megcáfolja: Ugyebár ekkor a teste körvonala elkezd világítani, a kiesése pedig elég egyértelműnek tűnt.
Lehet hülyeséget kérdezek,de az ott a plakáton nem egy női alak?Ki tudja mi fog történni a tornán
Nem hülyeség szerintem se, bennem is felmerült, hogy ez egy női alak...
Hát gyerekek nem tudom én bírnám egyébként ezt a Hit-es csavart de tényleg írták előttem is ott beszélt Champával meg mondta is, hogy amikor nem tudta bevinni a végső támadását tudta ő is, hogy vége. Bemondta a főpap is, hogy kiesett jó tényleg nem nyomta ki Zeno őt a godpad-en vagyis nem mutatták de attól még kiesett.
De amúgy ha új harcosról van szó akkor vagy egyik rejtélyes harcost ábrázolja és így promozzák, vagy valamelyik fúziót...
Most nem tudom visszanézni a részt, de Hit mikor ott ült Champa mellett ő nem mondott semmit emlékeim szerint nem? Csak kicsit görnyedve ücsörgött... Vagy tévedek? Valaki nézze már vissza pls
Kzo írta:
Szó se róla, simán hasonlíthat Hit-re ezen a képen, főleg a zsebre tett kezével.... De az is tény, hogy egy kopasz / rövidhajú leányzó is lehetne.
Értem...hm, thx azért!
Egyesítve 2017.10.16 16:29:25:
Kzo írta:
Szó se róla, simán hasonlíthat Hit-re ezen a képen, főleg a zsebre tett kezével.... De az is tény, hogy egy kopasz / rövidhajú leányzó is lehetne.
Igen igaz. De ha továbbra is elemezzük a képet akkor lehet látni szemből, hogy
- Hit könyökvédője és a csuklója közötti résznél a belső oldalnál van egy kis kiemelkedés. A rejtélyesnél ez ugyanaz.
Most már végképp bemeséltem magamnak ezt a teóriát haha és lehet abszolút faszság, de elég komoly hasonlóság van a kettő között.
A tablet meg csak Zenonak van, hogy tudja követni a kiesőket. Abban simán vissza lehet nyomni adott esetben.
Plusz a Főpap is halottnak gondolta Gokut, amikor mondta a ring egyben maradása után, hogy "azonban..."
laszlo222 írta:
Plusz a Főpap is halottnak gondolta Gokut, amikor mondta a ring egyben maradása után, hogy "azonban..."
laszlo222 írta:
Ez igaz de Gokunál nem volt semmi bizonyíték, csak eltűnt. Eléggé hihető volt, hogy megnyekkent én is halottnak nyilvánítottam volna. De Hit ott van a kispadon beszélt is innentől kezdve szerintem ennyi. De van hasonlóság a Hit meg az árnyékharcos között az tény. Egyébként én drukkolok, hogy igazatok legyen!!!
Ugrás a fórumra: |