Szeretném már végre Friezát is látni harcolni. Nagyon érdekelne egy Toppo vs Frieza. Nagyon tetszene ahogy Frieza elintézi Toppot
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
kergemarha1988 írta:
Szeretném már végre Friezát is látni harcolni. Nagyon érdekelne egy Toppo vs Frieza. Nagyon tetszene ahogy Frieza elintézi Toppot
kergemarha1988 írta:
Korábban mindenki Frieza vs Frostot várt, majd amikor elkezdődött a torna, onnan kezdve az együttműködést, de egyikből sem lett igazán semmi. Én is szeretném már látni, amikor igazán beveti magát! Mondjuk a múltkor mintha majdnem megölt volna valakit! A ringben még életben volt, de azt mondta, "az már nem az én bajom, hogy kívül mi lesz vele"
Ezt a rohadékot akarja mindenki!!! Én is! Goku Blue-ban Toppot a levegőben jojózva rúgdosta, ezért nem hiszem, hogy Friezanak is gondja lenne vele... Golden formában biztos, hogy nem lesz!
Mondjuk Dyspot is kivághatná a nagy nyúlfüleinél fogva! És akkor még ott van Vegita, az Androidok, Gohan, Piccolo....
A 7-es nagyon erős!
Én a végső csatánál majd szeretném azt látni, hogy a karakterek igen is fáradnak, sérülnek, de mégis tovább harcolnak. Szerintem ebből a szempontból az egész Dragon Ball történelem legepikusabb, és legszorosabb csatája az a Vegita Vs Goku+Gohan+Krillin+Yajirobe volt. Mert ott tényleg, mindenki sérült, mindenki az utolsó erejéig harcolt, konkrétan a végefelé Songoku már csak feküdt, Vegita járni alig tudott, csak vonszolta magát, de még akkor is zajlottak a harcok. A legvégén meg már csak kúsztak a karakterek a földön, hihetetlen volt... Na, valami ilyen szoros, végsőkig elmenő csatát szeretnék látni, ahol a földön csúsznak-másznak a győzelemért. Mert manapság már mindig az van, hogy valaki vagy 100%-os erőbe van, vagy 0%-osba. Mindig ezek a végletek...
Am eszembe jutott még valami. Mi van ha Jiren csak hazudott toppoéknak, hogy már nincs rá szükség? Amikor Goku felé néz, mintha látná Goku-t. Mi van ha tudja hogy Goku erősödni fog, vagy visszatér azzal az erővel és emiatt gyüjt erőt, mert végül ő is egy harcművész, akinek mindene a csihipuhi és meg akar küzdeni Gokuval a legjobb formájában és most ehez gyüjt erőt? Még ezt is eltudom képzelni.
Az előzetesből itélve a következő részekben lesz Friezanak meg Vegitanak szerepe
DE
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Elvileg Frieza meg Vegita az U6 saiyaneken kapnak össze Szóval lehet egymással is fognak kicsit harcolni. Frieza be is katanhat, hogy kizárassa magát kitudja mi lesz.)
Anno Roshi azért ment el álruhában a Tenkaichi Budokai-ra,mert nem akarta,hogy Goku győzzön,mert ha nem veszített volna,elszállt volna magától és az erejétől.Jirennél úgy tűnik ugyanez a helyzet,nagy ereje,van viszont így már már számára semmi nem élvezetes,márt állandóan nyer.Míg egy Hithez hasonló harcos azonnal kiütötte volna Gokut,miután elvesztette az erejét,ő nem tette meg.És szerintem ez azért van,mert reménykedik benne,hogy újra elfogja érni a formát,és végre kiélvezhet egy harcot.
Ezzel a veszteséggel már már azt mondanám, hogy az U6 sírja is meg lett ásva... ugyanakkor továbbra se hiszem, hogy el lesznek törölve, és azt se, hogy a gömbökkel lesznek visszahozva.
Bemutatkozott a két U6-os nameki, és hirtelen kipattant az isteni szikra a fejemből. 100%-nak tartom, hogy fúzionálni fognak, és ők lesznek az utolsó harcosok, de nem lesznek elegek a Gohanék ellen. Ekkor az eltérés szélén Piccoloval alkut kötnek, hogy fuzionáljanak vele is. A szabályok értelmében így nem esnek ki a ringből, így egészen addig, amíg Piccolo a küzdőtéren van, az U6 védettséget élvez és nem lesz eltörölve. De mivel ez egy teljesen új helyzet lenne a szabályok értelmében, az sem kizárt, hogy ezt a két univerzum fúziójának tekintenék, hiszen egy U6 karakter U7 karakter is lett egyben, így az U6 marad, amíg a 7 is. 7-es nyer és 6-os is megmarad. Pont.
Az, meg hogy torna előtt azt mondta Trunkséknak, hogy a fúzió nem engedélyezett... nos... Ő ezt lehet csak feltételezte... A Főpap nem mondott ilyet. Meg a Nameki fúzió teljesen más, sokkal több, mint a Metamoran-os. És szerintem nem véletlen, hogy két nameki harcost hoztak a készítők nekünk.
Vélemény?
Én értem az ötletet, de nem lenne kicsit sok? Szóval a két Nameki fúziónál majd még fúziónálnak Piccoloval is? xD Ez igy nem valószínű.
Persze ha még sikerülne is Piccolo már simán ssj blue szinten lenne, ami inkább egy későbbi archoz jönne jól.
Jaeger írta:
Én értem az ötletet, de nem lenne kicsit sok? Szóval a két Nameki fúziónál majd még fúziónálnak Piccoloval is? xD Ez igy nem valószínű.
Persze ha még sikerülne is Piccolo már simán ssj blue szinten lenne, ami inkább egy későbbi archoz jönne jól.
Van egy jó elméletem arra, hogy miért nem ütötte ki senki se Jirent, amikor Hit "megfagyasztotta".
Ugye megállította az idejét, tehát azért nem tudott mozogni se annyira. Nos mivel nem konkrétan Jirent fagyasztotta meg, hanem az időt, így hátra fele se tudták volna ellökni ,hiszen ott állt az idő. Jiren is csak nagy erőfeszítéssel tudott megindulni és tudjuk, hogy jelenleg ő itt a legerősebb, szóval senki más nem tudta volna megmozdítani se előre, se hátra.
Jó olvasgatni 2-3 nap után a fórumot, jönnek a jobbnál jobb, nem elképzelhetetlennek tűnő teóriák
Magam részéről tippelni se tudnék, hogyan folytatódhat az egész. Az viszont biztos, hogy nem lesz még vége a tornának novemberben (pár hete téma volt itt a fórumon )
Ugrás a fórumra: |