Annyi mindenrol irtatok most az utobbi kommentekben hogy kicsit hosszu lesz a valasz.
Goku5 En mondtam hogy a regenyben nincs semmilyen kapcsolat a sziget es a kontinens kozott! A regenyben a csapat nem tudja hogy mi tortenik a kontinensen!!! Sot meg egy jo darabig semmilyen infoja nincs! Itt maskepp oldottak meg mint sok minden mast!!!
Azt is emlitettem hogy a konyvben a klanvalasztas sem igy tortenik meg es a 7 klanbol mindosze 2 lesz majd SOKKAL kesobb nevesitve. Ebbol az egyiket ismertuk mar ezelotrol.
Nagyon fontos lenne tudni miert nem fejlodott eddig a TS szeme es ott mi tortent de egyenlore nem mondhatom el mert nem tudom hogy akarjak megoldani az animeben. Ha ilyen gagyin hadjak kesobb beszelek rola hogy itt mi tortent pontosan.
A probak eddig latszolag egyformak voltak de megsem hiszen mindenki szemelyre szabott nehezitest kapot vagy volt benne egy csavar!!!
Mi magyarok megszoktuk hogy arnyaltan es minden reszletett kulonvalasztunk de jo lenne ha nem felejtenetek el hogy keleten a szellemi es a fizikai ero sokkal osszemosodottab raadasul itt mar egy fajta "magia" mint kulon szellem ero is szerepel. Amikor leirtam hogy melyik milyen proba volt a konyvet masoltam be. Vagyis ugy csuritek csavarjatok ahogy akarjatok.
A kinai csaszarsag szerkezetileg hasonlit a regi osmagyar hatalmi berendelkezkedesre! Torzsek=kiralysagok es a fejedelem a csaszar.
A csaszarnak a kimentes utan a legjobb esetben is max 5 evet adtak igy nem meglepo ha kiesik a szereplok kozul. 3-3,5 evvel az eset utan.
(Mivel csak ide hasznalok magyar nyelvet ezert nem fogom kulon megtanulni az ekezetes betuk helyet pedig csak at kellene kapcsolnom mert termeszetesen rajta van a laposon. Bocsi!!!)
Ayagii Koszonom a valaszt meg ha nem is teszik amit mondtal.
Szerkesztette: dreamhunter - 2021.11.17. 00:27