Köszi a fordítást Meow-nak, a lektorálást Papirtigriske-nek, a szerkesztést Asehi-nek a 325.fejezethez!
Boku no Hero Academia manga
Köszönöm mindenkinek, akinek köszönhetően magyarul is olvasható ez a fejezet!
Szerintem jó húzás volt a mangaka-tól, hogy végül azaz ember vette védelmébe Deku-t, akivel még az első fejezetben beszélgetett a mangában. És, hogy végre kimondta azt, amit eddig csak sejtettet a világról az alkotó.
Van egy olyan érzésem, hogy Kurogiri-nek még lesz valamiféle szerepe a történetben, ha már így elővették őt megint. Meg, hogy a sorozat végére Eraser-ből kiborg lesz. XD
Az utolsó néhány képsor pedig megint cliffhanger lett.
Hálásan köszönöm nektek ezt a fejezetet. Már elképesztően vártam.
Nagyon érdekes fejezet volt, megható...
nagyon kíváncsi vagyok mit fog ebből kihozni a mangaka. Mik a tervei, mik a jövőbeli történések.
Még mindig azt várom hogy a mangaka kibővítse dekuék világát. Hiszen már szóba hozta a manga hogy külföldről várják az erősítést.
Még megannyi lehetőség van ebben a mangában. Nagyon szeretném ha a manga meglépné amit sokan nem mernek és dekuékat világszintre emelnék.
Hiszen a hősök toplistája csak Japánra vonatkozik. Jó lenne ha világ listás hős verziót is behozná.
Köszönöm mindenkinek, aki dolgozott ezeken a fejezeteken!
Nekem egyszerre tetszik és tölt el aggodalommal, hogy ennyire kinyílt a BnHA világa. Legalábbis, most elég nagy esélyt látok arra, hogy valami nagyon jót hoz ki ebből a mangaka, de arra is, hogy totális bohózatba menjen át az egész. NAGYON remélem nem az lesz, hogy most a nagy csata előtt ellopja a legerősebb nő (ezzel csak a nemét akarta kihangsúlyozni vajon, vagy van nála erősebb hős is?) képességét Tomura, és meghódítják a világot, miközben ráküldik a trash-t az UA-re, és ezért Deku-ék össze-vissza fognak menekülni Japánban. Szó se róla, az tetszik nekem, hogy megismerhetjük azt, miként reagált a világ többi része a quirk-ok megjelenésére, és hogy AFO-nak az OFA csak egy amolyan középtávú cél. Meg, hogy végre kaptunk némi magyarázatot rá, hogy honnan volt ennyi pénze, miközben a legtöbb emberét lesittelte All Might.
Ugrás a fórumra: |