Nekem viszont nagyon tetszett az, hogy csak a sima Narutobol ismert OST-ket lehetett hallani. A resz maga meg fura
Pont ezt akartam írni, ha meghallom ezeket a remekműveket, mindig elkap a nosztalgia faktor és újból el akarom kezdeni a Naruto-t.
Egyesítve 2017.01.20 13:13:12:
De most komolyan... Újra el kell valamikor kezdeni https://www.youtu...aPo6q4FXDw Szerkesztette: faiden - 2017.01.20. 13:13
Nem tudom letölteni a shippuuden 489 részét. Nyem nyitja meg hogy melyik formátumot akarom letölteni. Csak a feliratot tudtam letölteni. Mit lehet ilyenkor tenni???? Vagy esetleg valahogy ki kéne javítani, hogy a 489 es részt is le lehessen tölteni..........
Csak engem zavart az a logikai bukta a 490. részben, hogy egy ország kapujában ellenséges shinobikat ölnek, aztán ott hagyják a holttesteket? Még anno Naruto elején mondta Kakashi, mikor Zabuza "holttestét" elvitték, hogy egy shinobi teste is sok titkot rejt, ezért azonnal megsemmisítik, hogy semmi se derülhessen ki. Értem én, hogy filler meg feldolgozott novella, de erre azért figyelhetnének. Szerintem jobb megoldás lett volna, ha elvitték volna őket boncolni, és ott térnek magukhoz, aztán likvidálják az orvosi nindzsákat, akiket felkészületlenül ér, hogy még élnek.
Az inkább a különlegesebb shinobikra jellemző. De a fő ok, hogy azt a saját shinobik ellen vetik be nem az ellenséges emberektől akiktől "tanulni lehet". Más szavakkal az ellenségtől tanulsz azt nem pusztítod el,és a sajátot pusztítod ha nem tudod elvinni. Nincs ebben semmi buktató. Meg pár átlagos shinóbitól mit tanulnának, pláne titkos gyors küldetésen!? Inkább hogy ők miért nem rejtik el jobban hogy ne bukjanak le hamarabb, bár lehet ez is Shikamaru tervének része volt a gyorsabb lebukás és átverés matt amit csináltak.
Az inkább a különlegesebb shinobikra jellemző. De a fő ok, hogy azt a saját shinobik ellen vetik be nem az ellenséges emberektől akiktől "tanulni lehet". Más szavakkal az ellenségtől tanulsz azt nem pusztítod el,és a sajátot pusztítod ha nem tudod elvinni. Nincs ebben semmi buktató. Meg pár átlagos shinóbitól mit tanulnának, pláne titkos gyors küldetésen!? Inkább hogy ők miért nem rejtik el jobban hogy ne bukjanak le hamarabb, bár lehet ez is Shikamaru tervének része volt a gyorsabb lebukás és átverés matt amit csináltak.
Szerintem félreértettél, nem arról beszéltem, hogy Shikamaruék mért nem tüntetik el a holttesteket, hanem, hogy őket mért hagyja ott az ellenség. Számomra elképzelhetetlen, hogy megölnek két kémet, aztán ott hagyják a testüket a kapuban, mikor egy shinobi hullája is értékes, mindegy az, hogy átlagos vagy sem, mert "titkot rejthet", legalábbis Kakashi ezt mondta anno. Erre mondtam, hogy jobb lett volna, ha így jutnak be az országba, hogy elviszik őket megvizsgálni, és ott térnek magukhoz.
Szerintem félreértettél, nem arról beszéltem, hogy Shikamaruék mért nem tüntetik el a holttesteket, hanem, hogy őket mért hagyja ott az ellenség. Számomra elképzelhetetlen, hogy megölnek két kémet, aztán ott hagyják a testüket a kapuban, mikor egy shinobi hullája is értékes, mindegy az, hogy átlagos vagy sem, mert "titkot rejthet", legalábbis Kakashi ezt mondta anno. Erre mondtam, hogy jobb lett volna, ha így jutnak be az országba, hogy elviszik őket megvizsgálni, és ott térnek magukhoz.
Egyet értek, ha mondjuk tényleg meghalnak, akkor utána állandóan kerülgették volna a büdös hullákat a kapuba? Érdekes, de el lehet tekinteni felette, ilyen minden anime-ben van.
Na ebben tényleg van valami!
Talán egyfajta elijesztés lehet. Példát mutatni másoknak!? Vagy csak nem volt idejük kedvük még elvinni. amúgy azt se tudjuk mennyi idő telt el a tetszhalott és feltámadásuk között.
Vagy csak éppen van erre a feladatra olyan személy akinek szóltak, hogy takarítsd el a hullákat. Nem pont ők fogják.
Ilyen kicsi dologra is lehet gondolni.
Elvégre annó Zabuza esetében ott még nem volt béke az 5 nemzet között, ott azért kellett mert egyrészt híres ninja volt, márészt olyan információkat is tartalmazhatott amiket egy-egy falu felhasználhatott volna a másik ellen.
Mivel béke van ezáltal ez meg felesleges. Valószínűleg még Shikamaru sem olyan híre, hogy mindenki felismerje. A hullákat szimplán mások tüntethetik el.
A mostani rész igen érdekes de jó volt. Bár valahogy igencsak lehetett sejteni itt is pár dolgot.
Egyértelműen valamiféle agymosásos szuggesztió erre már a rész közepén lehetett sejteni (meg nem véletlenül olyan "óvatlan" esemény jött hitrelén túl jó időben), na meg Sait is már az előző részben lévő apró jelenetéből is.
De jó lett volna látni, hogy Naruto a róka egyik karjával a földbe gyalulja ennek a nyomorultnak a faluját Na majd a kövibe talán megmutatja a világnak.
Mindig is utáltam az ilyen agymosásos dolgokat. De már a rész elején feltűnt a virág csak azt nem tudtam mire is volt jó.
Shikamarunak meg pont Temari kell, aki az unalmad feladom dolgaiból felrázza. Tökéletes pár neki.
Jövő héten meg ha jól sejtem jön az Inó féle hatás!
Na meg az ott tényleg Narutó lett volna a végén? Akinek a legnagyobb ráható képessége van? Igaz most nem hiszem hogy ott lesz mellette Hinata.
De amúgy a rész felénél engem is az fogott el hogy el kellene törölni az egészet a föld színéről! Pláne amikor már a Bijukról megint tárgyként, fegyverként kezdtek el vélekedni! Ők elvileg már nem szabad lények már akiket senki nem ural, és visszamentek a természetes élőhelyükre? Meg mi az a plusz biju? Ááá...
Még mindig le vagyok maradva, remélem pár héten belül behozom magam, de a maiba belegörgettem, és hát Temari baromi jól néz ki
Kaphatnának a következő részben valami "értelemes" jelenetet kettesben Shikamaruval, nemcsak ilyen erőszakosat ^^
Valami romantikus szálra cselekedetre gondolsz? Szerintem pont ezért jó az ő kapcsolatuk és illenek egymáshoz.
És ezt látni valami csodálatos. Tényleg NaruHina esküvő jön 16.-ától! Már alig várom!!!!!!!!!!!! https://www.faceb...86/?type=3
Barangolás közben találtam.