Kint a legújabb fejezet:
https://mangaplus...er/1011976
Folytatódik a harc...
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Kint a legújabb fejezet:
https://mangaplus...er/1011976
Folytatódik a harc...
Engem mondjuk nem zavart, hogy Gokuék csak nézők, maradjon is így, vigye el a showt más. Mondjuk az már más dolog, hogy a fejezet fél perc alatt átpörgethető mert konkrétan semmi nem történik benne.
Viszont az egyre inkább foglalkoztat hova is fog kifutni ez az egész és miképp fog kötődni az új filmhez. Április 22.-én lesz a Super Hero film bemutatója azaz ha ténylegesen kánon a manga és a film is ahogy említették akkor szerintem a jelenlegi cselekménynek a film kezdetéig kellene kifutnia ami azt jelenti van még 4 fejezetük befejezni és elvarrni minden szálat, ja és még időt is kell ugranunk úgy 1-2 évet mivel Pan 3 éves a filmben.
Köszönöm a munkátokat!
Hát ez meganimálva szerintem olyan 5-6 perc.
Rotcsa
Volt róla szó hogy az erőt nem tudja visszaállítani csak gyógyítani tud.
Lezárást meg tényleg megcsinálhatják akár 4 fejezet alatt. Viszont csak a film miatt miért kéne? Pláne a mangáknak ha le is zárják nem igen szokásuk bemutatni a dolgokat a csata után. Valahogy mindig minden nagyon hiányos számomra. Nem csak itt más mangákban is. Szóval rendes lezárást magyarázatot ne is igen várjuk. Nézzük csak meg az animében (szuper) is hogyan lett vége. Utolsó részben még bőven volt harc és a végén a megdöbbenés. Lezárás meg magyarázat meg szinte semmi. Inkább a film eleje eleve a felvezetés. Na meg hogy eleve mennyire kapcsolják össze a magát az animével.
Goku meg Vegita KI szintje már olyan magas, hogy azt egy angyalon kívül elég kevés ember tudja visszaállítani.
Amugy ha fúziót használnának Vegitával még betudnának ugorni segíteni. De serintem valami más megoldás lesz amitől mindenki hazamegy aztán majd megint folytatják a harcot.
Broly filmről se lett külön mangafejezet nem?
Érdekes...;- anno Dende a namekon is csak gyógyíttotta Vegitát, mégis visszaállt a ki-je! Sőt, még a zenkai is megjött rá, most meg itt ez a duma, hogy a test gyógyulásával nem jön vissza a ki.... Milyen hülyeség már ez?! A Saiyan fiziológia szerint ha egy súlyos sérülésből felgyógyulsz, akkor erősebb leszel, mint a sérülés előtt voltál! Goku is valami 3.000.000 egységgel tért vissza a testcserés ütközetek utáni healing chamberből ( akkor Vegita péppé verte a testét, mert benne volt Ginyu), pedig előtte mindössze csupán 90.000-es harci kapacitása volt.
Jaeger
A Broly-ból van manga, de azt csak később csinálták meg és tulajdonképpen a film képkockáiból gyúrtak össze egy mangát. Meg egy oldalon megjeleni a super mangában is a három saiya-jin meg Freeza is.
Rotcsa
Szerintem a zenkait már el is felejthetjük. Elég jó ötletnek tűnt az elején meg egy komoly adu ász volt a saiya-jinek kezében, de mostanság elég gyorsan fejlődnének tőle hőseink mivel rendre péppé verik őket. Mondjuk szerintem Toriyama már azt se tudja mi az. De stílusosan is ki lehetett volna írni ezt a történetből csak sajnos a DB-nek ez nem erőssége. Elég lenne rá csak egy oldal a mangából. Pl egy ilyen esetnél amikor elverik őket Goku felhozná, hogy nem az ő stílusa de ha gyorsan felgyógyulnának akkor sokkal erősebbek lennének, Vegeta meg mondaná (mivel ő az eszesebb), hogy úgy vette észre a zenkai egyre kevésbé hat az erejükre és ennyi.
Én ezt az erősödést nem írnám le. Csak valahogy inkább úgy állnak a dolgok hogy már olyan magas szinten vannak hogy nem olyan látványos az erőnövekedés egy ilyen felgyógyulás után. Vegyük úgy ha már harci erős mizériát vesszük alapul hogy Gokuék már 10 számjegyű a harci erejük. És egy ilyen gyógyulás meg csak 6-7 számjegyűt ad hozzá. Sokat erősít de az egészhez képest jelentéktelen. Mint ahogy az is mondva volt pont most Vegitánál is hogy harc közben is fejlődnek. De hogy mennyit más kérdés.
Amúgy az is mondva volt hogy Dende egy zseni. Sokkal jobb másoknál gyógyításban és erőtöltésben is. Viszont itt mondva volt hogy az öreg még az átlagot se éri el. Elég "gyenge" és a gyógyítása se olyan mint másoké.
De ahogy kinéz itt a harc már megint csak a harci tapasztalat fog dönteni, nem pedig az erő. Megfigyelés tapasztalat higgadtság.
De amúgy meg tényleg igaz hogy nagyon elszállt már az író képzelete és kezd megfeledkezni az alapokról is néha. Lassan mint a Narutó.
deadtom nincs hivatalosan feldolgozva a Broly film a Dragon Ball Super Mangában. Bármit amit a neten találtál az rajongói nem hivatalos.
Tehát ilyen alapon az új filmnek sem kell benne lennie a mangában így nem kell áprilisra végezniük. Az egy kép kocka volt a mangában benne Brolyról ami leírta, hogy az egy másik történet és majd egyszer elmeséljük de azóta is nem lett elmesélve.
Nincs kiemelve az igaz, de szerintem is akárhányszor elverik Gokut meg Vegitát utána ha felgyógyulnak akkor erősebbek mint voltak. Nem duplázódik az erejük, de jobbak és tapasztaltabbak lesznek tőle.
Ez nekem elég hivatalos mangának tűnik, de ha nem hát nem: https://www.youtu...ticPhantom
"Az egy kép kocka volt a mangában benne Brolyról ami leírta, hogy az egy másik történet és majd egyszer elmeséljük de azóta is nem lett elmesélve."
Ha ugyan arra a képkockára gondolunk akkor az elég egyértelmű, hogy már el lett mesélve és az a Broly film: https://naruto-ku...per/042/33
Nem azt írtam, hogy a mangának fel kell dolgozni az új filmet hanem úgy lenne ésszerű ha a film történéséig futna ki a manga, megtörténik a film eseményei utána meg onnan folytatódik a manga. Vagy szerinted az úgy okés, hogy a manga szépen halad a maga ütemébe, áprilisba meg kapunk egy kánon filmet amit majd találomra valahova beilleszthetünk? Az a problémám, hogy a jelenleg futó manga tökre nem abba az időbe történik amibe a új film lesz. Előzmény nem lehet mert Pan jelenleg 1 max 2 éves a filmben meg 3. Na meg Gokuék is a földön vagy Bills bolygóján vannak az eddig látottak alapján.
Hát már többször is olvastam hogy Pan 3 éves. Egy kicsit lemaradtam vagy mikor volt róla szó hogy annyi idős? Mert én a képek alapján idősebbnek vagy 6 évesnek nézném.
A két lehetőséghez meg annyit hogy:
Ha kapcsolódni akar a mangához akkor miért ne kapcsolódhatna? Merthogy ez legalább 1-2 évvel a mostani maga arc után történne? Szóval miért ne kapcsolódhatna? Az alatt az idő alatt sok mindent csinálhatnak Gokuék. Pl a mostani harc után látják van még hova fejlődni és visszamennek Bills bolygójára és mindenki a maga mestere edz. Vegitából esetlegesen pusztítás istent Goku meg maradnak az angyali edzésnél.
Ha meg nem kapcsolódik akkor meg pláne mindegy hol járunk időben vagy történetben.
Mindkettő lehet mert csak befejezhetik gyorsan áprilisra. És akkor már mindegy melyik lehetőség van. De ha nem fejezik be akkor is kapcsolódhat a film előzményéhez. Merthogy elvileg nem Gokuék lesznek a főszereplők, hanem Gokahék. Szóval a filmben csak nem kell célozniuk a maga eseményeire és kész. ÉS az anélkül is megoldható. Gokuék max beugranak a filmben de nem beszélnek a mostani arcról. Csak hogy mennek edzeni meg hogy milyen nehéz az edzés meg hogy mit tanultak. Nem hánytorgatják a múltat.
De amúgy felhívnám mindenki figyelmét hogy kezd ez a téma rossz helyre menni. Ez a manga és nem a film fóruma. Szóval jobb lenne a témát inkább ott folytatni.
Szerintem nem megyünk még át OFFba Goku mivel a filmes témában nem biztos, hogy mindenki ismeri a mangát
Amugy meg simán kapcsolódhat úgy a mangához ,hogy az eseményei csak évek múlva történnek meg addig a mangában meg lemehet még 3 történetív is.
Nagyjából egy 3 éves time skip nem kötelező, hogy a manga behozza a filmig. Sőt hülyeség is lenne. Majd megvárják a reakciókat mennyire lesz sikeres a film és akkor talán egyszintre hozzák a kettőt.
Amikor Gas átment vadállatba és elkezdte csépelni Granolahot az erősen hajazott a Broly vs Gokura.
Okés, hogy a fúzió egy aduász, de remélem nem azt dobják be. Bár egy ui/ue keverék Gogeta kb 2 sec alatt bedarálná, de itt valami másnak kellene lennie. Valami gyengepontja tuti van amivel Bardock is legyőzte. Vagy még Brolyt is idehozhatná Goku segítségképp. Remélem Toriyama megerőlteti magát a befejezéssel kapcsolatba és tényleg valami epic véget csinálnak ennek a saganak.
Ugrás a fórumra: |