Köszönöm!
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
105. fejezet
Jó volt ismét látni Geldát. Zeldrist alaposan kikupálta a vámpírwaifuja. Zelda for the win!
Bónusz, hogy Zeldris megörökölte Meliodas mémarckifejezését. xD
Miféle megmentő lehetett egy 1-2 éves gyermek? Egyelőre nem kötik az orrunkra, de papíron nagy dolgot tett Percival, ha ennyire hálásak neki.
Látható, amikor Percival elhagyta a Percival Kardot.
https://naruto-ku...ishi/104/7
Problémás lehet a jövőben, ha a Mini Percivalok lázadozni kezdenek. Mindenesetre figyelni kell majd rájuk, mert kezd személyiségük lenni.
106. fejezet
Mortlach remekül megszervezte a csapatát.
Már csak a "whisky-lovagok" halálozási rátáját kellene leküzdeni...
Vajon Tomintoul az Istennők-klánjából származik, vagy szimplán egy druida lesz?
Jaj, Percival, csak ezt ne!
Törvényszerű lenne, hogy abban a pillanatban, hogy meggyógyította a Zűrzavarlovagot, Nasiens kapna a lovagtól egy kardot a hátába ajándék gyanánt...
Nem féltem Gawaint a túlerő ellenére sem. De neki is kell, hogy legyen valami gyenge pontja, amivel Mortlach tisztában van.
----------
107. fejezet
Régen volt jelentősége a "Gawain egy lombikbébi" elméletnek, de most elég erőteljes utalás történt rá. Voltaképpen ő tölti be Gowther szerepét a dilemmájával. Már csak a megerősítésre várok Merlin szerepét illetően az egészben.
Tomintoul eddig az egyértelmű MVP. Jól tolja a szekeret.
Még mindig röhejesnek tartom Tristan ruházatát, legalábbis a felemás cipőt, lábvértet. ^^"
Örülök, hogy Zeldris szerintem arra célzott, hogy jóval Trsitan jóval kedvesebb az apjánál, és hogy ez nem megvetendő.
A Behemoth felemeli az izgalmi-faktort. Remélem keményen vért fognak izzadni a hőseink ellene. *.*
107,5. fejezet
Chion karaktere úgy lett megírva a bevezető történetszálában, hogy egyértelműen utáljuk. Utána viszont mém kaliberűvé vált számomra az állandó panaszkodása. Még hosszú és rögös az út odáig, hogy megkedveljem, de már tolerálom a jelenlétét.
Ettől a visszaemlékezéstől nem fogom varázsütésre megváltoztatni róla a véleményemet, viszont teljesen érthető, hogy ez a trauma negatívan befolyásolta a jellemfejlődését.
Vivian...
Igaza van azoknak, akik már a Taizai-ban is megkérdőjelezték a megmentését. Nem kell hálálkodást várni tőle, de akkor legalább maradjon nyugalomban a seggén. De nem. Unalmában elrabolja Gilthunder fiát, mert még mindig Gilthunder megszállottja, megátkozza Dreyfust, hogy fájjon a háta, és Hendricksont is, hogy ne legyen népszerű a nők körében. A lúd legyen kövér. És miután Chion megleckéztette, de ismét meg lett kímélve az élete, még egyszer megismételte a gaztettét.
109.dik fejezet:
https://www.manga...nkishi-109
Nagyon király fejezet volt!! Örülök, hogy végre elkezdtek edzeni hőseink. Lancelot ereje eszméletlen... még arra is képes, hogy egy személy memóriájából bármely lény összes tulajdonságát leutánozza a mágiáját kivéve.
Remélem Perceval sokkal erősebb lesz mire az edzésnek vége, és hátha esetleg egy-két új dolgot látunk majd tőle.
Csak így tovább! Nekem nagyságrendekkel jobban tetszik mint a Nanatsu No Taizai, számomra összehasonlíthatatlanul jobb.
108. fejezet
Nem érzem úgy, hogy okosabb lettem.
Most arra hajlok, hogy Percival elképzelhető, hogy az öreg Démonkirály reinkarnációja. Nem zárom ki, hogy a Remény kezdeti manifesztációja élesztette fel a démonokat, de ilyen szinten ez borzasztó túlzás. Arról nem is beszélve, hogy kétlem, hogy lett volna bárki is a környéken, aki hitet adott volna neki. Vagy kezdeti fázisban az még nem volt a feltétele? Beszéli, és megérti a démonok nyelvét, elaltatta a Behemoth-ot is. Apropó, egyáltalán honnan tudta a nevét a szörnyetegnek? Lesz még itt fordulat...
Ígéretesnek tűnik az edzés. Rájuk is fér.
109. fejezet
Az edzéses részek jók voltak, a többi viszont igencsak nincs az ínyemre...
Kezdem a negatívumokkal:
Rosebank látszólag beleszeretett Percivalba. Ez még önmagában nem lenne baj (Még akkor sem, hogy Anne 99,99%, hogy a végső befutó lesz, így felesleges növelni Percival háremét), de máris keresztbe tett a többi Zűrzavar Lovagnak azzal, hogy rejtegeti a már megszerzett utolsó darabját az Örök Sötétség Koporsójának. Effektíve megakadályoz vele egy egyértelmű mattot, és azt, hogy teljesen jogosan meg kellene Percivalnak fizetnie az ostoba döntéséért. Hiába mondták, hogy szerencsére is szükségük lesz, miféle szerencse az, hogy az ellenfél romcom hősnővéválik, és beleszeret az egyik főszereplőbe csak azért, mert rendes volt vele?
A másik pedig Gawain sorsa. Semmi okuk azt hinni, hogy Arthurt egy kicsit is érdekelné az élete. Ha kihangsúlyozzák, hogy elég egy lovagot megölni, és legyőzték a próféciát, akkor nem válogathatnak. Senkitől nem zavartatva lehetőségük van győzni, de nem, inkább ne bántsák Gawaint, intézzenek el mást. Ne már!
Amilyen egyszerűek az edzés elemei, annyira kell küszködni a Percival-osztagnak.
Donny járt szerintem a legrosszabbul. Nasiensre ráfér, hogy kondiba hozza magát. Anne pedig agyalhat az átalakult mágiáján.
Percival kapta természetesen a legérdekesebb edzést. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kik lesznek a lemásolt ellenfelek szintenként. Talisker és Macduff után esélyes, hogy Fiddich, Pellegarde, és Ironside jön. Arthur talán már túlzás lenne, de majd kiderül.
Azon már meg sem lepődöm, hogy Lancelot erre is képes. Kemény pillanat lesz, amikor először látjuk majd erőlködni a mangában.
110. fejezet
A borítókép előrevetítené Rosebank árulását, csatlakozását Percivalékhoz? Azt hiszem a történetszál elején lévő jóslat úgy szólt, hogy ketten el fognak tűnni Mortlachék közül, a többi lovag életét veszti. Ha ez nem változik meg, akkor az eddigiek alapján a Mortlach, Tomintoul, Rosebank trióból kerülnek majd ki a túlélők.
Éreztem én, hogy Donnynak lesz a legrosszabb.
Percival oldalán további morzsákat kaptunk arról, hogy valami egészen szokatlan a mágiája. Nem szabadna a mini Percivaloknak, hogy személyiségük legyen, az sem természetes, hogy Percival csak úgy visszajön az életbe újra és újra... Még tartom magamat hozzá, hogy az öreg Démonkirály reinkarnációja lesz. Ha nem, akkor ez valami lélekirányítós mágia, és a mini Percivalok külön lelkek lesznek.
Nem örülök a Nasiens-Anne vonalnak.
Egyrészt csalódáskeltő, hogy Nasiens min húzta fel magát. Percival már nem egyszer megölette magát. Ezek szerint meg sem fordul a fejében, hogy ŐKET IS megölheti a naivsága? Hát jó...
Másrészt egyáltalán nem éreztem Anne irányából romantikus vonzódást Percival felé. Anne maga mondta korábban, hogy ne siessen Percival, még nem tekint rá férfiként. Erre most a mágiája lebuktatta, hogy de igen... Miért? Miért nem lehet ezt sem fokozatosan felépíteni?! Izzadtságszagú az egész.
Úgy tűnik, hogy Tristan is megkapja a maga "edzését". Talán kiderül végre a Bellionra hajazó démon neve.
Ó, Gawain eltűnését pedig továbbra is leszarják.
Ugrás a fórumra: |