Kihagytátok a fő szabályt, hogy az én topicba lányoknak a bemutatkozásuk mellé egy nemrég készült egész alakos fotót is fel kell tölteniük magukról
Én topic
Gdat88 írta:
Üdv a fórumon. A következőknél lehet nyalni a befogadásért: Nálam, Mininél, Saphinál, Lewnél, Coelhónál, Syzynél. Ha elég ügyesen csinálod díszes társaságunk befogad és onnantól minden jó lesz az életedben.
Bocsi, de nem tudok most küldeni kólát neked, amúgy ihatnál ám, ha nem zavar, hogy bele szoktunk inni.
És sajna kissé tényleg így működik itt az elfogadás. Gondold úgy, ahogy az itteni "fejesek", ne provokáld őket semmivel kb, ha azt akarod, hogy számba vegyenek stbstb. De lehetne ezt még ragozni, valójában a legtöbb társaságnál így megy.
De ez a mostani banda, mint azt mondani szoktam, épp a fenti okok miatt jó társaságnak bizonyul folyamatosan, hiszen akik nem tetszwnek nekik, szidják, ikszelik igen szorgosan az összes hszüket...
Minagi írta:
Capac-ot meg kicsit rosszul látod. Gyere el egy fórumtalira és megérted.
bloodbath írta:
Egyébként akkor már én is bemutatkoznék: egy Pest megyei Klau vagyok, és szeretem a könyveket, a jó animéket és mangákat, a történelmet, Norvégiát és a zúzós metált. Yoroshiku onegaishimasu.
De duurva, Lew, tényleg ismerek Gabó nevű létai srácot. Csak nem buszsofőr az apukája, és Gabó ő is?
Petike meg naa, abból sok lehet ott, az kemény lenne, ha ennyiből rá bírnék jönni, kire gondolsz pontosan. XD
Ja, meg Gabó egyik fontos ismertetőkegyj az is, hogy tudod, valamije kicsit nincs meg. Ha ez is stimmel, akkor tényleg tudom, kiről beszélsz.
Heni, oké, a nyalás túlzó meg igazából sértő is, és tényleg nem az a legkifejezőbb erre a jelenségre, viszont egy bizonyos archetípusnak akkor is meg kell itt felelnie annak, aki szeretné hogy kedveljék itt kicsit legalább, és régebben ez azért nem így ment itt. Akkoriban mondjuk színesebb is volt az egész társaság. Meg szerintem még sok másmilyenebb is, de ezt inkább most nem fejteném ki.
Minek is lehetne nevezni, hmhmm... Talán egy címet lehetne neki adni. Asszimilálódj, ha itt nyugton akarsz írogatni, vagy mehetsz dolgodra. Vagyis ezt dühösen és követelőzően. Valahogy emígy: >÷{) XD
Nincs dühödt smiley.
Valami olyasmit jelent, bár azért remélem tudod, hogy Gmantől ez puszta unszimpátia a személyed irányába. Kicsit, khm, csak kicsit figyel be a Saphira imádata meg az, hogy ő élből nem bír téged. Kazekage meg csak nagyon kocka, és semmi szürreális dolgot nem képes befogadni. Meg még sok más pár más témájú dolog, de ezt se mondom inkább tovább. XD
Annak idején egy másik Fórumon hasonló volt a helyzet. De, teljesen fordított irányzatot vettek az események. Mindenki tett sértő, de őszinte véleményeket a másiknak, de jött egy időszak, amikor számos beszédtémában valahogy sikerült átugranunk a múltat és megpróbáltuk megismerni a tagok másik oldalát is, függetlenül attól, hogy régen hogy viszonyultunk egymáshoz. Valahogy megvolt bennünk az, hogy talán ha kicsit megpróbálnék erőt venni magamon, akkor lehet, hogy egy számomra is kellemesebb arcát tudná felmutatni az illető. Végül egész jól összekovácsolódtunk, még azok is, akik szívből gyűlölni látszottak egymást, jó párral ma is tartom a kapcsolatot más síkon, van akivel pedig személyesen is, többször találkoztunk.
Na, itt ilyen nincs.
Valami olyasmit jelent, bár azért remélem tudod, hogy Gmantől ez puszta unszimpátia a személyed irányába. Kicsit, khm, csak kicsit figyel be a Saphira imádata meg az, hogy ő élből nem bír téged. Kazekage meg csak nagyon kocka, és semmi szürreális dolgot nem képes befogadni. Meg még sok más pár más témájú dolog, de ezt se mondom inkább tovább.
Jaj én annyira kocka vagyok hogy pinát is csak fényképen láttam. Nem tudom jómagam rendszeresen járok el bulizni, haverokkal barátokkal családdal programokra, emellett belefér a suli, munka és a pár hobbi. A rendszeres nemi életemről is beszélgethetűnk ha gondolod Nikcsike. Nagyon menő dolog a te kis törpe agyaddal lekockázni valakit te szerencsétlen. Inkább mesélj te mit értél el hogy itt írogatsz a sok kockával meg köcsöggel?
Coelho írta:... Capac nem annyira új, élőben is találkoztunk vele, de ha hülyeséget ír/csinál, ugyanúgy szóvá tesszük neki, mint bárki másnak (a múltkor egy vitában érdekes módon egy ismeretlen srácnak adtak itt többen is igazat, akivel Capac hülye stílusban viselkedett és nem Capac s*ggét nyalták, mert ő már "bennfentes" ). ...
Nem írtam soha hogy elmebeteg, maximum egy hisztis iq betyár picsának hívtam más szavakkal. Persze hogy belekötök ha valaki bicskanyitogató stílusban szórja a faszságokat, a világról, vallásról, országról és az itteni emberekről.
Inkább te vagy a röhejes, hogy mindig feltűnsz mint az atyaisten és próbálsz pálcát törni mindenki felett ahelyett hogy hagynád Nikit vagy Itachit válaszolni.
Vegyük úgy, mintha Capacot védtük volna az elmúlt 3 oldalon = semmi kedvem nem volt hallgatni egy 3 oldalas vitát, amiben egyébként nem volt egyértelműen igaza egyiknek sem. Az hogy írtam egy ironikus fél mondatot egyenlő a patkánykodással? Akkor fosd le a bokád.
Ugrás a fórumra: |