A spoiller nem feltétlenül jó dolog. Nem tesz jót valaminek a várásának.
Amúgy szerintem azért már az előző DD1 elején is sokat megtudtunk már hála a nagymesternek. De az más kérdés hogy mivel a világ teljesen új és ismeretlen volt mennyit értettünk meg belőle. Itt viszont már azért ismerjük a világot és azért pár ismerős dolgot elvárnánk és kíváncsiak lennénk rá. Pl tipikusan hogy emlegetik a legjobb támadó és védekező harci lelket. De senki nem említi és nem is mutatnak se kalapácsot se 7 kincses üvegpagodát mint más kiemelkedő harci lelket.
Na de vissza a mai részhez. Hát igen megint csak jól jön majd a felirat a megértéséhez. Azért mik is azok a gyöngyök. Pláne egy isteni gyereknek is szüksége lehet rá?
De amúgy egy gonosz főnix harci lélek MA vezetéknévvel mi!? Ilyen hajjal. Hát kicsit se igen rejtegetik hogy a dagi is összehozott pár utódot. De amúgy tényleg elég erős az a lány és a harci lelke. Csak nem tudja kezelni. Ilyenkor bezzeg milyen jól is jön egy 1.M éves jég típusú szörny ereje mi!? És végre már következő résztől csak többet megtudhatunk az eddig sokszor látott copfos lányról.
Hát igen a Dagi is csak révbe ért annó, kár hogy Ma Xiao Tao a dagi harci lelkének a hibáit is örökölte, így sötét atribútom a gazdájának elég veszélyessé teszi a harci lélek kultiválását, de ezt majd később kifejtik.
Ami fontosabb, feltűnt két nagyon fontos ember, két vén Sherk akadémiából. A zöldes szinű ruhában Zhuang vén, egy gyógyító tipusu titulus dauluo, és Ma Xiaotao mester Yan Shaozhe akivel a későbbiekben még találkozunk. Többet majd akkor róla.
A Yan Shouzhe amikor a tanítványával beszélgetett, megemlítettte az abszolú/ extrém jég atribútumot, na ez egy teljesen új dolog az előző sorozathoz később, ami még ki lesz fejtve hamarosan.
A pirula amit kaptak, a hallgatásukért, alepvetően egy elég értékes dolog, segít megnövelni egy lélekmeste lélekerejét, 30 szinten egy egész szintet növeli a lélekerőt, de ha jól emlékszem korábban sokkal hatásosabb.
A végére meg kapunk 3 hónap időugrást, egy jó kis edzős montázs keretében, és majd következik az első komoly megmérettetése az első éveseknek, mivel megrítkítják rendesen a létszámot.
Xioo Xiao végre több szerepet kap, és higyétek el a kinézetével ellentétben egyeltalán nem törénkeny lányka akit meg kell védeni.
UI: Most tartunk a 15. fejezet feldolgozásánál. Szóval továbra is tartjuk a nagyjából részenkénti 1,5/2 fejeztes feldolgozási sebességet.
Amúgy nem panaszkodni szeretnék, csak megemlíteném, hogy az előző sorozatban egész sorozat alatt összesen kb 30 TD jelent meg. (amúgy a sorozat elején még csak kb tucatot emlegettek. Ezután jött a háború említése hogy egyszerre 60 jött. Már túlzónak volt érezhető az előző számhoz képest. Most meg már megint csak megjelenik hirtelen 2 TD. Bár a Shrek akadémiától mi más lenne elvárható mint ilyen oktatók. De pláni mint hogy egy gyógyító TD!? Nem úgy volt korábban hogy a segítők pláne nehezen haladnak előre. Szóval akkor ő is egy igen nagy zseni lehet.
Amúgy megint csak ott járunk hogy pirulák segítik az előrejutást. Most hirtelen két különbözőt is kapott. Nem csoda hogy hirtelen lép sokat előre. De kissé már túlzás számomra. valahogy az előzőben se tetszett az ilyen. kb 5 év alatt érte el a 10 szintet. Most meg gondolom már pár hónap is elég lesz a 20 szint eléréséhez mi!?
Ja amúgy én azt amit itt futás alatt leművel a főhős. Na azt nevezném én szenvedéses kínlódásnak. Nem futásnak.
Amúgy én ezt a XX-t valahogy támogató típusnak néztem.
És mi is volt mondva hogy hány fejezetes a DD2?
Hopsz, pirulànál kihagytam a legfontosabb, tényezőtt. Egy lélekmester ebből a pirulából egész életébe csak egyet fogyaszthat el különben ha csak gyógyszerekre hagyatkozik instabbillá válik, a kultivàciója. Ha nem elég erősek az alapok, akkor később nem tud majd olyan messzire jutni.
A másik gyógyszernél, amit xu Sanshitól nyertek, pont az a jó hogy nincs mellék hatása, de ott is minnèl többet fogyaszt el valaki annál jobban csökken a hatása, mert ugye az meg takarítja a szervezetet, és egyre kevesebb szenyeződés van amit el kelp távolítani.
Sajnos a montázsban nem jött át annyira, de Yuhao nahyon kemènyen és suorgalmasan edz, mivel neki sokkap mahyobb hátránya van a többiekheu képest, ezért legalább 3x annyira oda kell magát tenni. Még Wang Dong éjszaká ként aludt, addig Yuhao a 3 hónap alatt, egyszer se, hanem minden éjszakát vègig meditált.
Mint már írtam akkor ezek a pirulák lényegében olyanok mint azok a halhatatlan kincs növények amiket TS adott a barátainak a Tűz jég kút mellől. Csak ezek mesterségesek és nem olyan jó a hatásuk. De amúgy már akkor is mesélte XW hogy nem lehet ezeket használni mert megvan a hatásuk amikor is a Dagi említi hogy inkább ilyeneket kellene enni kultiválás helyett.
De amúgy akkor kicsi főnix lányunknál meg ezek meg nem alkalmazhatók mi!? Mert úgy túl könnyű lenne megtisztítani mi? Már csak a történet miatt is kell ez a jég hogy lehűtse.
Szóval főhősünk egyszerűen túlhajtja magát. De hát az se egy járható út hosszú távon. Pihenés kell. Meg a túlzott erősödés se jó hirtelen. Na meg amúgy eleve a pirulák is biztos segítettek neki. Azért kár hogy nem mondtak ilyet csak hogy erősebb lett tőle. ÉS azért hogy nem mondják igazán hogy ki hányas szintű. Mert ha jobban belegondolunk csak az animét nézve kb kinek is tudhatjuk hogy most ki hányas szintű!? Mert az előzőben folyton mondták egymásnak és az ellenfeleknek itt még ilyet nem halottam volna.
Akkor ilyen ütemben nem számíthatunk vagy 350 részre.
Nem tudom hány részre is számítsunk, az első sorozat ugye 336 fejeztes volt, csak az első 100 részben részletesebben adatptáltak.
A pirulák egyáltalán nem mesterségesek, azokat is gyógynövényekből csinálják, a hatása pedig attól függ, hogy mi az összetevője, milyen egy vagy több alapanyagból csinálják. Az hogy Xiaotao harci lelkét még nem sikerült rendbe hozni, az csak azt bizonyítja, hogy mennyire ritka növény kell hozzá. Szóval igazából pirulát is lehetne csinálni belőle, ha van valaki akipés feldolgozni egy halhatalan kincset ( már ha egyeltalán találnak olyat).
Köszönöm a 7-dik részt!
Mennyei Álom tesó nagyon menő volt, pikk-pakk lehűtötte a főnix lányt, bár szerintem szerencséje is volt neki hogy jöttek a tanárok. mert lehet el is tette volna láb alól; hogy berágott. Mondjuk ha ő nem lép közbe akkor nagyon valószínű hogy ők lettek volna életveszélybe. Látszott elszabadult a lány ereje, nem tudja mit csinál. Viszont minden rosszban van valami jó, kaptak ők ketten újabb pirulát. A mázlisták!? Amúgy tetszett a Szent Főnix képességei, nagyon látványos volt. Örülök hogy Wang Dong is szeretne csatlakozni a Tang szektához. Tang Ya nagyon cuki ahogy lelkesen jelentkezik "személyi testőrnek" Huo Yuhao mellé a halstandon. Xu Sanshi-t nagyon sajnáltam ahogy kikosarazták pedig olyan helyes srác. A készítők nagyon jól eltalálták ahogy Tang San szobrához ér a futással. Nagyot szólt. Nagyon lelkiismeretesen készül az első évesek vizsgájára, mindenki elhűlve figyelte. Zhou tanárnő is felkapja vizet.... Várom a folytatást!
Nem igen értettem miért is hívatja magához a tanár a 3 hősünket. Már előre be voltak osztva egy csapatba? És ezért hogy mind a kontrollt választotta? Na ezt nem értettem. Szóval már már előre be volt osztva a csapat. És nem ők választottak társakat. Vagy ez kimaradt volna.
A másik meg ahogy érzem ez hogy valakinek 2 harci lelke legyen nem lehet már akkora nagy szám mint a DD1-ban. Mert azért senki nem reagálta túl. Így már kicsit azért illúzióromboló. De ha jól értem az elő hari lélek az az üst mint amije a 3 igazgató egyikének volt a birodalmi akadémián. És az főleg védekezésre jó. A másik meg egy illúzió fuvola, vagy legalábbis valami hasonló.
És elkezdődtek a selejtező harcok. Bár azért nem értem miért 3 fősek a csapatok? Mi ennek a lényege? Miért nem 2 vagy 4? Vagy több?
Másik meg hogy amit kapott erszényt abban lévő fegyverek voltak. De az nem olyan vagy az amit méreg doló adott TS-nak. Amiben élő dolgokat lehet tárolni? Kár erre pazarolni. És ha jól láttam legtöbb fegyver a port lövellő volt. Az meg 30 szint alatt halálos. Kicsit túlzásnak érzem.
És a kis főnixünk is feltűnt újra. Igen erős már 6x szintű. Mégis hány éves lehet ilyen erővel. Én valahogy nem nézném túl idősnek. Ha a többiek olyan 12 évesek akkor ő se lehet több 15-16-nál. Az meg nem kis dolog még TS és társai se voltak 60 szint felett 20 éves soruk előtt.
Na vajon mit hoznak ki ebből? Gondolom jön a nyomás hogy lássa a harci lelkeket.
Következő részben meg még izgibb harcok jönnek.
Nem igen értettem miért is hívatja magához a tanár a 3 hősünket. Már előre be voltak osztva egy csapatba? És ezért hogy mind a kontrollt választotta? Na ezt nem értettem. Szóval már már előre be volt osztva a csapat. És nem ők választottak társakat. Vagy ez kimaradt volna.
Következő részben meg még izgibb harcok jönnek.
Itt szerintem kihagyták azt az apróságot, hogy a tanárnő arra kéri a diákokat, hogy a nyomtatványokra írja rá mindenki, hogy a vizsga után milyen típusba szeretne tartozni, és milyen irányban tabuljon majd ( támadó, védekező, kontroll, sebesség, support, ételtípus). A tanárnő azért volt kiiakadva, mert Wang Dong egyértelműen támadó típus, de kontrollt írt a lapra. Ez azért lehet baj, mert ha nem a jó írányba kezd el kultiválni ( és erre öszpontosítva, rosz lélekképességeket adó gyűrőket szerez,) azt már nem lehet helyre hozni. Sherk akadémia csak szörnyeket nevel, így a legtöbbet akarják kihozni a tanulókból. Egyébként Wang Dong azzal védekezett, hogy majd a támadásaival kontrollálja a harcteret, erre még a tnárnű is csak annyit mondott, hogy okos, de hülye vagy. Xiao Xiao meg ugye a második lelke miatt akart kontroll típus lenni, holott inkább támadó és védekező egyben az első lelke alapján.
Xiao Xiao első lelke az tényleg ugyan az mint az első sorozatban a professzoré, a második pedig a 9 főnix furulya, amit kontroll és támogató típus. Annyi hátárnya van, hogy a képességei nem hatna Xiao Xiao-ra. Jelenleg 1 db 100 éves lélekgyőrű van rajta, ami lelassítja az elenfelek mozgását. Nem használ illúziót, ugyanakkor a hatását a furulya hangján keresztül éri el, azaz a hang rezgéseket használja.
Az erszény szerintem megint csak modell újra hasznosítás miatt hasonlét az öreg méreg erszényére.
A 3 fős csapatok azt hiszem ezért 3 főse, hogy gyakorolják a csapatmunkát, de mivel még tapasztalatlanok, ezért nem kell sok emberre figyelniük, amúgy meg így jött kia a számmisztika.
Xiotao ja nagyon fiatal, de az biztos hogy 20 év alatti. Na őr már tényleg az igaz shrek akadémia tanítványa.
Egyébként egy kis érdekesség, amire nem fordított figyelmet az anime, az pedig az egyenruhák. A első éves tanulóknak fehér az egyenruhájuk, ahogy haladak előre az akadémiai években úgy változik sárgára, lilára, majd feketére. A belső udvar diákjai pedig pirosat hordanak.
Azért szerintem érdekes hogy ilyen fontos dolgokat kihagynak. Azért ha te nem írod le honnan kéne tudnia az embernek mindezt. Megértenie. De hogy hogyan jött ez a 3 fős összeállítás azt nem írtad. És csak aztán hogy ki milyen típus.
De amúgy érdekes hogy a pillangó erő típus lenne. Bár meg kell hagyni harc közben tényleg mintha csak az anyját láttam volna. Ő is erő típus volt de tiszta gyorsasági elemekkel. Szóval tiszta XW. De akkor ő csak kijavította erőre vagy mi? Eleve nem értem miért akarna kontroll lenni? Most a barátja vagy az apja miatt akiről elméletileg még nem kéne tudnunk.
Ez az egyenruha meg érdekes. Viszont most ha ezt komolyan vesszük akkor miét is van lehet egyes szereplőknek külön egyedi ruhájuk!? Szóval inkább hagyjuk.
Ami inkább felkeltette az érdeklődésemet az meg tényleg XX! Eleve dupla harci lélek. Meg hogy ő is kontroll lenne? Pláne hogy elvileg másodlagosnak használt lelke miatt? Miért? És ami még fontosabb. Meg tudták ezek szerint oldani hogy egyszerre pakoljanak gyűrűket mindkét lélekre? Pont ez volt a baj TS esetében is. És elvileg nem is oldották meg a kérdést. Sőt el is felejtődött. Mert míg TD nem lett nem szerzett gyűrűket a kalapácsra. Itt meg az üstön van 2 és már a fuvolán is van 1. De akkor már tényleg nem olyan ritkaság a dupla harci lélek.
Ha visszagondolunk az első sorozat elejére, amikor a nagymester először mesél Tang Sannak az iker lelkekről, akkor csak annyit tudtunk meg, hogy valki korábban belehalt mert nem jól kultiválta azt. Ezt aztán megoldotta Bibi Dong, és végül is Tang San is a nagymester elmélete alapján. De hogy az első ikerlélekhazsnáló mikor, hány évesen, milyen lélekszinten, és milyen lélekgyűrűket azt nem tudjuk. Így egy lélekmester miért ne rakhatna egy a testének megfelelő szintő lélekgyűrűt mind a 2 harci lelkére. Csak ugye ez parazlás, mert az viszont tény, hogy az iker lelkek legnagyobb erlőnye, hogy miután az egyik lélek kellően megerősítette a testet, akkor másikra fel lehet pakolni a leges legjobb lélekgyűrőket mert már elbírja a szervezet. Ez itt sincs másképpen, csak XX hozott egy jól átgondolt döntést ezzen a téren. Azt hogy miért, majd később leírom, ha az anime nem tér ki rá, de az még odébb van.
Nem emlékszem arra, hogy pontosan miért akart XX kontroll típus lenni, de szerintem azért mert úgy éerzte így tudja legjobban kihasználni mind a két harci lekét.
Egyáltalán nem kis dolog az iker harci lélek most sem, de az Shrek akadémia, a szörnyek gyülekezőhelye, itt összpontosul a kontinens krémje, így nem meglepő ha van ilyen lélekmester is. Ugyannakkor valóban nagyságrendekkel több ilyen lélekmester van mint 10.000 évvel ezelőtt. Gondoljunk csak bele minden fejlődiik, a technika, a kultúra, a lélekmesterek vérvonala, és a felhalmozott tapasztalat is. Így már nagyobb esélye lehet, hogy valakinek iker harci lelke legyen.
A 3 fős összeállításra most nem tudok jobbat mint ahogy eggyel korábban írtam.
Hát igen a pillangó az valóban érdekes, de ezt engedd el, mert látom hogy nagyon piszkálja a kíváncsiságod, de még sokáig nem fogsz válaszokat kapni, ha csak nem akarod a story nagy részét addig lepoilerezni magadnak. Hidd el nem éri meg, még csak a prologós részeknél vagyunk.
A regényben a tanárnő oszt mindenkit csapatokra az nem derül ki hogy mi alapján rakja hozzájuk XX-t szerintem csak simán úgy gondolja hogy illik egymáshoz a harcilelkük. WD azért írja a kontrollt mert nem akar másik osztályba kerülni mint HY. A kedvenc tanárnőnk pedig azért mérges mert 3 kontroll típust nem rakhat egy csapatba, muszáj egy támadó típusnak lennie. Le is hülyézni WD-ot mert a kontroll és az erő típus mindig egy osztályban vannak.
A 3 fős csapatok miértjére nem tér ki a regény én is kb úgy gondolom mint Kasza, vagy mert így jön ki a számmisztika, vagy mert előszőr 3-an tanuljanak meg együttműködni utána jöhet nagyobb csapat is. (A két fő nem csapat csak társ.)
A gyűrűpakolás a 2. harcilélekre itt azt írják róla hogy ez elvileg lehetséges amig a lélekmester teste bírja. TS azért nem pakolt már korábban gyűrűket a kalapácsra mert első pillanattól az volt a terv hogy csak fekete/piros gyűrűk legyenek rajta meg a fűvet nehezebb fejleszteni...(elvileg) (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Másik ugye TS a kalapácsot képességek nélkül is tudta támadásra használni míg XX nem tudna leütni senkit egy furulyával úgy mint TS.)
A pillangó harcilélek humm... nem tudom mit írjak le róla nem is olyan soká lesz egy szereplőnk aki mellé állítva teljesen megmutatkozik hogy mi a különbség a tiszta erő tipus és WD között. Igen WD inkább az anyjára hasonlít.
A regényben fehér egyenruhájuk van (még egy darabig). NN-nak BB-nek és TJ-nak lila míg XS-nak fekete.
Nagyon feszített a tempó szerintem kicsit lehetne lassítani mert így szépen végig szaladunk majd a történeten és sokan majd megint csak pislognak , hogy WTF mint a DD1 uccso 3-4 részénél. Reménykedjünk hogy a nagyon fontos részeket nem ilyen lohalálában fogják megcsinálni hanem hagynak időt és MAGYARÁZNAK....
Hát mondjuk a DD1-ben is főleg a végén nagyon rákapcsoltak. Nem is értettem minek. Egy jó és sikeres animét inkább húzni szoktak mintsem hamar lezavarni. Én max arra tudok gondolni, hogy azért siethetnek a tempóval hogy hamarabb érjenek az izgalmasabb fő részekhez. Nehogy már az elején elunják a dolgokat. Pláne ahogy sok mindent lespoilereztek, akkor úgy lehetnek vele hogy a legtöbb néző úgyis olvasta a novelt és érteni fogja és inkább ők is a jelentősebb dolgokat néznék meg.
Az iker lelkekhez azért tegyük hozzá hogy DD1-ben max 3-mat említettek. Első elbukott semmi tudás csak hogy meghalt. Második Bibi, de róla se tudtuk meg hogyan is oldotta meg a kettős harci lelket. Szerintem ő is úgy ahogy TS mert említették hogy a 2. lelkén minden gyűrű legalább 50.e éves. Szóval ő se tehetett rá gyűrűket míg TD nem lett. És TS is így volt. Az ő esetében igen eleve a legjobb gyűrűket akarták a kalapácsra rakni, viszont eleve nem tudták hogy lehet-e hamarabb rakni rá. Ezért akarta a Nagymester Bibitől megkérdezni hogy ő hogy oldotta meg. De szimplán a végére erről mindenki elfelejtkezett. Itt viszont más a helyzet. De itt sincs semmi mondva róla. És gondolom már nem is igen lesz. Mert ha elég ha a teste bírja akkor TS is már az 50 szint után simán pakolhatta volna a kalapácsra a 10.e éves gyűrűket. De minél erősebb egy gyűrű annál jobb. Erősebb a képesség és a lélekerőt is jobban növeli. Láthattuk hogy lett igen hirtelen TS 90-ből 99 szint. Pár hét alatt, mert pakolta rá az erős gyűrűket. Szóval korábban is ha megy rá az is erősíti a lélekmestert.
XX esetében viszont eddig én azt mondanám az üst az erősebb harci lélek. Azzal tud támadni és védekezni. Nem szükséges a másikra gyűrűt tenni.
Gyűrűben itt a nagyobb gond WD. Mivel a 2. gyűrűje 1000 éves, amit mint tudjuk lehetetlen. Szóval hogy nem kapják ezt fel jobban. Sőt eddig mi se beszéltünk róla. Pedig ez itt a nagy szám. (nekünk lehet spoileres, viszont a műben hogy nem figyel fel senki és riad meg tőle mint TS 4. fekete gyűrűjénél)
A ruhát meg szerintem lehet hanyagolni. Eleve miért viseli minden szereplő mindig ugyanazt a ruhát. Csak hogy ő fő szereplő és ne kelljen sok ruhával bajlódni az animációnál. A tömeg meg csak háttár nem hiába vannak újrahasznosított sokszorozódott szereplők.
Kasza írta "Gondoljunk csak bele minden fejlődik, a technika, a kultúra, a lélekmesterek vérvonala, és a felhalmozott tapasztalat is. Így már nagyobb esélye lehet, hogy valakinek iker harci lelke legyen." igen szerintem is ez a helyzet 10000 év alatt minden fejlődött a harcilelkek is. több 10000 éve vannak kutatva azért csak rájöttek dolgokra ennyi idő alatt. Ebben a regényben sincs olyan sok csak azért érzed soknak mert a DD1 hez képest több meg kb mindegyikkel találkozunk is majd.
WD gyűrűje szerintem meg lesz magyarázva ha nem akkor leírom majd hogy miért 1000 éves. Ha most filozol WD gyűrűjén mi lesz itt még a későbbiekben
Visszatérve a döbbentre nem annyira gyakori hogy valakinek a meghatározott gyűrűkor eltér a megszokottól viszont nem is annyira ritka mind a DD1- ben volt. (A regényben van döbbenet azért ne felejtsük el hogy még csak az 1-2 gyűrűs szintnél járnak a tanulók. Itt még egy 1000 éves gyűrű nagy szám.) Szerintem úgy fogalmaznék hogy nem annyira begyöpösödöttek a lélek mesterek hogy csak így és így lehet sehogy máshogy. A DD1ben is hogy meghurcolták Nagymestert mert el mert térni attól amit eddig tudtak még csak elméletben is. Meg azért nagymester és TS nagyon sok mindent bebizonyított azóta meg még ugye a + 10000 évnyi kutatás is hozzájött.
Az is érdekes hogy mitől lesz egyik harcilélek elsődleges másik másodlagos... Egyszerre ébrednek akkor csak eldöntik hogy melyiket kultiválják és kész? (asszem erről nincs szó a regényben sem) TS nél nem azért volt hogy a fű az elsődleges mert azt nehezebb fejleszteni? Utána már ha megvan a szint gyerekjáték a kalapáccsal bánni. Am majdnem mindenki ( új 7 szörny) harcilelkében van egy kis csavar csak ezt még nem lövöm le......addig még sok víz lefolyik a Dunán
Ha jól láttam ezt a egyenruhás/osztélyszínes dolgot a kitűzőnek nevezett nyaklánc szinével szinbolizálják. Mondjuk ez se mindenkinél igaz.........
Ne nézzetek értetlennek csak szeretném egy külsős szemével aki nem tud semmit elmagyarázni megértetni miért írok ilyeneket.
A DD1-ben voltak eddig számunkra megoldatlan dolgok amik itt már elfogadottak. DE viszont mi nem tudjuk hogy ez miért is van.
Elsőnek is XX iker lelke és a kultiválása. Nem kötök bele teljesen jó hogy eltelt 10.e év és sok fejlődés volt genetikában is és hogy tényleg még most sincs és ő is kivételes. És nem is lesz sok.
Amibe belekötöttem és értetlenkedtem az a 2. lelkén lévő gyűrű. Na már most DD1-ben felmerült hogy nem tudják hogyan lehet ez kiküszöbölni. És jó hogy megint volt 10.e év és megoldották. Viszont itt van egy néző aki ezt nem tudja hogyan is oldották meg mert az a tudása nincs meg. Csak látja hogy meg van oldva és fogadjuk el. Ezért az értetlenség.
Amúgy meg TS esetében is nem azért nem volt a kalapácson kezdetben gyűrű mert nem tudták hogyan oldják meg vagy hogy csak a legjobb gyűrűket akarták rátenni, hanem azért mert tényleg nem is volt rá szükség. És nem amiatt hogy a kalapács magában erős fegyver, hanem mert a kék ezüst fűvel meg tudott mindent oldani nem igen volt a kalapácsra szüksége se igen. (kezdetben)
Szóval XX másik lelkén a gyűrűt meg azért se értem mert lehet hogy jól átgondolt és megoldható dolog volt. DE nem értem miért. Szükségét nem látom. Mert az üsttel meg tuja oldani a dolgokat mint TS a fővel. És ő is rakhatná rá a jobb erősebb gyűrűket később. Ez is csak van és fogadjuk el az okát nem tudni még. Még ha a hogyan nem is érdekes.
Elsődleges lélek meg én csak azért hívom így mert az veszi hamarabb elő. Meg pláne azon van több gyűrű. Pl azt kultiválja hamarabb. DE én esetemben TS-nál is inkább lehetne a kalapács az elsődleges, mert az az erősebb és azért kultiválja a füvet hogy később a kalapács legyen a jobb.
Másrészről meg WD 1000 éves gyűrűje. Megint tekintsük el a 10.e év fejlődésen. Meg hogy regényben tényleg megdöbben mindenki. (nem értem miért hagyják ki ezeket az animációban akár a DD1-ben) A lényeg hogy elvileg van egy korhatár amíg el tudja nyelni az ember. És ez régen 2. nál kb 400 év volt. Hogy nyelhet el már ilyenkor 1000 éveset? És ezt nem magyarázták még el. Ezért értetlen az ember.
Annyit meg azért nem fejlődhetett az ember és tudás hogy bizonyos dolgokat meg tudjon változtatni.
A ruhán meg mint külsős én nem akadok fenn. Egyszerűen az animálás könnyítése véget oldották meg így a dolgokat és kész. Nem könnyebb meganimálni ha a főhősnek is csak egy ruhája van, vagy hogy minden mellékszereplő azonos ruhában van vagy még ugyanúgy is néz ni? Pl az azonos karakterek teljesen új helyen való megjelenítése.