A következő fejezetben kiderül, de nehéz megmondani ki lehet az.
Jujutsu Kaisen manga
168. fejezet
Immár kijelenthető, hogy Megumi a manga legnépszerűbb karaktere.
Nobara a legnépszerűbb nő, de ő is csak 11. Zenin Naoya pont megelőzte a 10. helyen. Maki 12., Sukuna 13., Toudou 14., Mahito 19., Jougo 22.
Hazenoki képessége úgy tűnik, hogy a testét alkotó dolgok felrobbantásán alapszik, majd a felrobbantott dolgok regenerálódnak a testén. A szemgolyója legalábbis helyreállt, és gondolom a fogai is.
Remi undorító arckifejezése szabályos megijesztett. De adom azt a megállapítást, hogy valószínűleg érzékeltetni akarta Akutami-sensei a valódi énjét. Megumi szépen helyreigazította.
Reggie és bandája inkább a számbeli fölényüket akarják kihasználni. Ha működik nekik, akkor nem kritizálhatom érte őket. Még jó, hogy a Zenin-vér dolgozik Megumiban, így lazán kinyírta a Hari nevezetűt. Ne hari'. ^^"
A 146. fejezetben láttuk már a komikust a fejezet végéről. Tett egy utalást Nanami átoktechnikájára korábban, szóval lehet, hogy ugyanazt fogja használni, vagy valami hasonlót.
Az Okkotsus extra fejezeten jót nevettem. Volt ott minden, bitcoin, a negyedik fal áttörése a Gojou-s reklámmal.
Én nem számítottam rá teljesen, hogy Megumi lesz a legnépszerűbb
Megumi amugy nem lazsál mindig teszi azt amit kell.
Lassan beindulnak az események, de nagyon érdekel milyen végjáték lesz ebből.
Yuuji nyerte az első szavazást, de mindössze 542-vel kapott akkor több szavazatot Meguminál. És mindketten 20.000 fölött kaptak.
Szerintem ha Gojou nem lenne lepecsételve több, mint 70 fejezete, akkor ő nyert volna.
Mikor láthatjuk vajon újra az öreg Gojuot
Egyesítve 2021.12.27 17:51:17:
170. fejezet
Megumi mozgásba lendült és szerintem elég szép kombó támadásokat mutattot be
Aztán sajnos bekap egy két elég súlyos találatot. Nem tudom miért, de mindig súlyos sérüléseket szokott összeszedni.
Érdekes ez a receptes átoktechnika is.
Aztán végül bedobja a bankai-t. Kiváncsi leszek mi sül ki ebből
169-170. fejezet
A humorista remélem, hogy csatlakozik a csapathoz. Nem tudom, hogy van-e jelentősége a Nanamis utalásnak az irányából, de szórakoztató, és egyben meglepően erős tud lenni. :"D
Reggie átoktechnikája is kiegyensúlyozott. Ha jól értelmezem, egyszer használhatja fel a nyugtákat, majd azok elporladnak, de cserébe vagy megidézi az abban foglaltakat, vagy a hatásuk érvényesül. Cserébe viszont korlátozott a gyűjteménye, és fennáll az esélye, hogy az összeset elhasználja. Illetve az is érdekel, hogy a pontos nyugtát kell elővennie, vagy azt, amire gondol. Ha tele van velük a teste, mi az esélye, hogy a megfelelőre nyúl rá? xD
Megumi szépen bepalizta a végén a tettetéssel. Na, vajon sikerült neki megalkotni a Birodalmát anélkül, hogy befejezetlen legyen? Említi, hogy a tornateremhez alakítja, de szerintem ez teljes lesz.
Jah most, hogy mondod érdekes, hogy mindig jó nyugtához nyúl-e
Nekem is van egy olyan érzésem, hogy most teljes lesz nem hiányos. Lehet pont az a titka, hogy valamihez hozzá kell igazítania.
Nem jósolok sok jót Reggienek, de hátha kiszivárogtat valami érdekeset a kiiktatása előtt.
171. fejezet
Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de "megsajnáltam" Reggie-t.
A fickónak volt egy technikája a Birodalom garantált csapásának kivédésére, de mivel még mindig befejezetlen a Kiméra Árnyékkert, ezért csődöt mondott. A gimnáziumot használó Birodalom csak Megumi eddigi technikáit terjeszti ki, azokkal szemben pedig nem vált ki ellenreakciót.
Arra is rájött Reggie, hogy Megumira visszahat az árnyékokkal elnyert dolgok súlya, így most megpróbálja összerogyasztani, de Megumi meg rávágta az elefántját, afféle "Lássuk, hogy ki nyomódik össze előbb?" kihívásként. Hajrá!
Egy bármikor bevethető Mahoraga lehet, hogy többet érne neki, de mindkét fejlődési lehetőség borzasztóan hasznos lenne a számára.
Chapter 172:
Kaptunk egy érdekes magyarázatot milyen G erők hatnak az embere és ennek ellenére Megumi hogyan képes tartani magát.
Reggie barátunk nos pedig számos dolgokban tévedett. Szerintem ott buka el az egészet, hogy lebecsülte Megumit.
172-173. fejezet
Reggie jól tolta, csak Megumi még jobban. Többször előtte járt fejben a harc során. ^^
Úgy néz ki, hogy Remi megúszta, lehet, hogy még visszatér bajtársként emiatt. És végre megjelent az "angyal" is, Kurusu Hana.
A humorista, Takaba képessége rohadt erős, így már meg is kaptuk a kiegyensúlyozását abban, hogy azt sem tudja, mi a képessége.
Logikus, hogy helyszínt váltunk, megjósoltam már egy ideje. Okkotsu ellenfelei sokkal keményebbek, de így legalább nem kell majd Akutami-senseinek visszafognia magát.
Még Knuckle is itt van a Hunter x Hunter-ből, csak épp Chrollo ruháit viseli. xD
----------
174-175. fejezet
Okkotsu oldala Yuujiék játékba lépése előtt 32 perccel lett először mutatva. Szép death flag-et adott magának a 400 ponttal és Kenjaku megölésével.
Abból ítélve, hogy maradtak civilek a kolónián belül, vannak olyanok, akik nem hittek az álmukban megjelenő szerzetesnek, és nem sétáltak ki vele a veszély elől. Magukra vethetnek. Lásd a Kurourushi által csontvázig lebontott illetőt...
Kurourushi undorító volt, de Okkotsu relatíve hamar lerendezte. Viszont fel kényszerült fedni, hogy képes Fordított Átoktechnikát is használni, amit nagyon nem akart. Le is csapott rá rögtön a következő ellenfél, Uro.
Ugrás a fórumra: |