Azért ilyen rövid, mert tényleg csak egy promó anyag. Az új szereplők formák bemutatására. És ennyivel el is intézik.
Láthatjuk most is jön a szokásos sablon. Amikor a legnagyobb a baj, jön a legfelsőbb mindent verő fúzió!
Super Dragon Ball Heroes
Ne vegyétek ezt ennyire komolyan! Ez egy reklámanyag, azaz minden ami megjelenik benne, az csak az értékesítést hivatott segíteni.
Őszintén szólva egy Pilaf-Dermesztő fúzión sem lepődnék meg mert ide még ez is elférne, ha lenne aki megvegye.
Lehet, hogy látunk majd a sorozatban is ezt-azt a Heroes-ból.
Nekem pl úgy tűnik, hogy a régi Broly szerepét minta átvette volna ez a Cumber. Nem elképzelhetetlen számomra, hogy ezért írta Toriyama egy kicsit másabbra az új Broly karakterét. Kísérletezésnek pedig bedobták ide ezt az állatot, hogy felmérjék a reakciókat. Ha mégsem jönne be, tisztán mondhatják, hogy "csak reklám", mert tényleg az. Legalább nem fanmade Absalon ssj5-ök írják a DB tartalmakat, mint anno, amikor nem volt manga és anime tízévig.
Kicsit megpendíthetnék a ssj4 vs ssjb szintek közötti képességet, mert szeritnem mindenki kicsorgatná a nyálát egy ilyenre.
Jobban is belemélyedhetnénk már a démonvilágba, illetve hogy az angyalokkal szemben milyen szerepük lehet, stb...
Nem tudom, hogy ki írja, de annyira még nem szálltak el a realitásokat tekintve, mint tehetnék. Ez a golden metal cooler volt ezidáig talán a legmerészebb húzásuk. Még ilyeket kéne A great ape cumber is vagány volt, szerintem és teljesen belefért még. A fúziókkal még vadabb dolgokat csinálhatnának, pl:
SSJ4 Gogeta + ssjB Vegito fúziós táncot, vagy portarás fúziót! Vad lenne, de nem olyan merész. Mondjuk portara a portarára már kicsit túlzás és lehet h "életszerűtlen" is. De attól még a tánccal lehet, h működne.
Mi a fene lenne ebből? Vegiota? Vagy Vetagio? Erre még a GP is felállna mint a TOP-on a többi Isten!
Egyesítve 2020.11.11 13:21:39:
Jó lenne többet megtudni erről az univerzum-fáról és arról, hogy miként viszonyul az angyalokhoz/démonokhoz. Ezek a madarak is érdekesek....
Ennek a sorozatnak nem célja jobban kibontani a történetet vagy magyarázatot adni bármire is, arra vannak leírások a hivatalos weboldalon, illetve a manga feldolgozás, valamint ott a játék is. Ennek a promóciónak egyetlen célja van: népszerűsíteni a játékot Japánban, illetve az újonnan megjelenő kártyákat. Az eredeti Super Dragon Ball Heroes promóciós részek is kizárólag japán IP címről érhetők el. Nyilván ez megfelelő VPN előfizetéssel megkerülhető, így felkerülnek a részek YouTube-ra Japánon kívül is.
Mivel a játék történetének egy bizonyos részét dolgozza fel, ezért semmilyen módon nem kapcsolódik a kánonhoz.
A promóciós anime első 19 részének történetét Yūki Kadota írta a játék alapján, a 20. résztől pedig Yoshiyuki Suzuki vette át ezt a szerepet.
Köszönöm a részt Tapion
Nekem végül is amugy tetszett, bár az animáció meg rajzolás lehetett volna jobb is.
Illetve a főhősünk még a "Sign" formát kapta meg nem a teljeset. De attól gondolom ez elég jó lesz a játékban. Jöhet majd a God Kamekameha
Érdekes volt ez a special! Legalább arról szólt, amiről mindig is....
Egyesítve 2020.12.21 10:30:34:
Big bang mission 9
https://www.youtu...anemba7000
Mi ez a xeno Vegito? Játszik valaki a xenoverse-el? Miért vannak portarák a fülében? Egy pillanatra már azt hittem, hogy a néhány hete általam megvízionált Gogeta + ssj4 Vegito fúziót láthatjuk!
Amúgy egész jó kis rész volt...
Egyesítve 2020.12.21 10:41:46:
Bakker, totál lemaradtam ezzel a Xenoverse-es témával. ...
A rajongók már 3 éve is csináltak olyan vad dolgokat, amikről azt gondoltam, hogy még nincs.
https://www.youtu...lEntGaming
Én azt tartottam furcsának, hogy Vegito erejét ennyire nem tudják belőnni Mivel Fuu hiába power upolt elég jelentőset még Vegitoval akart se tudta a lépést tartani ami számomra kicsit fura volt. A következő részben meg láthatjuk az új Vegito meg a SSJ4 Limit Breaker Vegitot. Ha ez pontosan a neve
Ha csinálnának valami új kártyás játékot az új konzolokra meg PC-re azt nagyon megnézném. Mert néztem Steamen ezt a játékot jó ha tolják 50-en sajnos.
Ep 31:
https://www.youtu...SExclusive
Rotcsa írta:
Itt lehet, hogy még Broly vs Cumber is lesz
Az én érdeklődésemet nem köti le most ez a ív. Szerintem az előző jobban adta.
A rész végén is a két Vegito idióta volt. Az egyik bármikor odamehetett volna Fuu-hoz leállítani de mintha mit sem számítana.
Ugrás a fórumra: |