Megközelítőleg mindkettőnek azonosak voltak a céljaik, a tökéletes lénnyé való válás. Muzannak több oldalát is megismerhettük, szerintem személyileg kiterjedtebb, mint Kars. Tulajdonképpen elég hasonlóak, intelligensek és könyörtelenek. Mindegyikőjükről elmondható ez. Talán Kars türelmesebbnek bizonyult, sőt én nem is emlékszem arra, hogy nagyon bedühödött volna. Muzan ennek ellenére elég haragos tud lenni.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
Kars számomra érdekesen indult, megmentett egy kutyát a gázolástól, szándékosan megváltoztatta az esésének irányát, hogy ne essen rá egy virágra. Nehéz megmondani, hogy mit érzett ekkor tekintve, hogy Esidisivel lemészárolták a klánjukat, mínusz két gyermeket. Mindketten le akarták győzni a napfényt, hogy azzal tökéletessé váljanak, de Muzant az elejétől a végéig dühítette, hogy van egy egyértelmű gyenge pontja, ami korlátozza. Nem akart meghalni, nem bírta elfogadni, hogy lejár az ideje. Van benne némi ifjabb Toguro is emiatt, a Michael Jackson formája pedig Kira, ahogyan a szörnyeteg köztünk él, mint az átlagember. Sőt, mivel nehéz kicsinálni, ezért kapjon egy kis Narakut is...
Mondjuk nem emlékszem utoljára melyik mangában voltak ilyen elborult dolgok. Esélyes a Bleach talán amit én olvastam az utolsó arc.
A JoJo világa tárt karokkal vár. Nem csak téged, bárki nyugodtan csatlakozhat, soha nem lesz késő.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Kars számomra érdekesen indult, megmentett egy kutyát a gázolástól, szándékosan megváltoztatta az esésének irányát, hogy ne essen rá egy virágra. Nehéz megmondani, hogy mit érzett ekkor tekintve, hogy Esidisivel lemészárolták a klánjukat, mínusz két gyermeket.
Én úgy gondolom, hogy Kars tiszteletben tartotta a természetet. Talán azért, mert ők élvezhetik a napot. Miután elérte a tökéletes létformát, konkrétan felülkerekedett saját magán és a természeten is, többé nem volt neki különös a natúra. Ezt jól szemlélteti az, amikor alkotott egy mókust, és megöletett vele egy másikat.
Muzan hatalomra és erőre való vágyását az is bőven fokozhatta, hogy volt egyszer egy démonölő, aki a halál szélére küldte. Ezt követően még erősebb akart lenni. Nyilván.
(...)
Erről a "baby" formáról először Mayuri bankaija jutott eszembe.
Egyébiránt nem egészen biztos, hogy Tanjirou meghalt. Lehetséges, hogy mivel felkelt a nap és Muzan elkezdett porladni, Tanjirou kiszabadul, ha csak nem történt vele semmi, amíg benne volt.
(...)
Muzan megpróbált elbújni a nap elől, ezért egy nagyobb formát választott, ami lehetővé teszi neki, hogy ne égjen el azonnal, legyen ideje árnyékba vonulni, vagy éppen a föld alá. A Pillérek, a Kakushi, és Tanjirou nem hagyta neki. *.*
Színes borító és oldal(ak) a következő, 200. fejezetben. :]
Lezárul a harc? Előmászik Muzan a Tanjirou fején lévő sérülésből? Nezuko arra érkezik a helyszínre, hogy jelen legyen Tanjirou utolsó pillanatainál? Vagy happy ending a testvérek számára? https://mangadex..../207987/11
Nem vagyok gamer, de a PS4-es játék remélem igényes lesz, nem valami "kötelező", "eldobható" reklám.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Jah érdekes lesz a 200-es fejezet Vajon ez lesz az utolsó?
Ha lesz még hír a PS4 játékról majd jelentkezem vele. Amugy jön idén egy telefonos játék is IOS meg Androidra. Bár az kérdéses lesz-e globál megjelenés.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Van egy bizonyos oldalszám, amit el kell érnie egy kötetnek.
Gotouge-sensei rendszerint 192 oldallal tette mindezt. Az első köteten kívül, amely 7 fejezetes volt, minden azt követő kötet 9 fejezetet tartalmazott. Most vagyunk a még nem létező 23. kötet 3. fejezeténél. 6 átlagos hosszúságú fejezet van hátra, vagy mondjuk 4 fejezet, amelyek közül 30-50 oldalas is lehet valamelyik. A befejezés visszaszámlálását mondjuk még nem jelentették be, talán azt is a következő fejezettel.
Rikiya, neked pedig megtelt a postaládád. Törölj néhány üzenetet. ^^
Következésképp, könnyen meg van az esély arra, hogy kapunk egy Muzan flashbacket. Mondjuk ez kézenfekvő, hisz ő a történet fő gonosza, de már találkoztam azzal az esettel, mikor az ellenkezője történt.
Személy szerint én még nem tudom elképzelni Tanjirout halottan. Legalábbis nem ilyen módon. Random volna. Ha meg is halna, jobb halált érdemelne.
Kösz, hogy szóltál. Sajnos már megtörtént velem, hogy úgy leveleztem, miközben megtelt a postaládám.
Szerkesztette: Rikiya - 2020.03.22. 19:00
(...)
Üdvözlöm minden KNY rajongót! Udvariasan beköszönök és emelem kalapomat, hogy sosem untat a manga lefolyása.
Annak idején az anime is ilyen kivételezést élvezett. Amikor még ugyanolyan a dejavu érzéssel néztem az utolsó évad záród mint annak idején Hobbit első premierjét. Melynek váratlan és elvarratlan vége egy gyors új részt ígért a közönségnek. Miközben bennünk fel sem merült, hogy lesz folytatása a filmnek.
Nos elég lassacskán haladunk ...és bizony egy év bőven eltelt az anime lezárta óta.
Így most a manga rabja lettem... 199. fejezet.
Sajátos hozzáfűznivalóm pedig legyen ez,
...ennyire még nem vártam folytatását semminek!
Apropó, állítólag április 10-én jönnek új információk a filmről, és egy PV is.
Ha megszólaltatnák Akazát, akkor Kamiyát akarom a hangjának.
Ufotable nem szereti elkapkodni a dolgokat.
Ez alapján gondolom főleg a mostani helyzetben amikor senki nem tud annyit dolgozni mint amennyit lehetne, hogy idén esélytelen az anime folytatása.
De ha minden jól megy mire a film kijön BD-n akkor már nem lesz messze az anime folytatása is.
De messze van ez is sajnos. 2021-et igérnek mondjuk ha feldolgozná az egész mangát elég durva lenne.
Viszont örömteli hír, hogy jó csapat kezében van akik nagyon alapanyag hűek. CyberConnect2-ő készíti a játékot akik felelnek most a Dragon Ball Z Kakarot meg a Naruto Ultimate Ninja Storm játékokért.
Szerkesztette: Jaeger - 2020.03.24. 19:18
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Ők készítették az All Star Battle-t és az Eyes of Heaven-t is a JoJo-hoz. Biztató jelek.
200. fejezet
A fejezet címe elvileg "A győzelem ára".
- Muzannak annyi, nincs visszaemlékezés.
- Himejima nem kér az ápolásból, elhuny békességben, miközben megölelik a gyermekek lelkei a visszaemlékezéséből.
- Mitsuri vélhetőleg elvesztette mindkét karját Muzan lökéshullámától az előző fejezetben, Obanai tartja a karjában. Mitsuri úgy érzi, hogy meg fog halni. Megköszöni Obanainak, hogy vele marad az utolsó pillanataiban. Obanai azt mondja, hogy vele fog tartani a túlvilágra. Visszaemlékeznek az első találkozásukra, és Obanai szerelmet vall. Mitsuri sír a boldogságtól, és megígérik egymásnak, hogy a túlvilágon összeházasodnak.
- Sanemi látja Genyát és a testvéreit a túlvilágon, csatlakozni akar hozzájuk, de az apja visszalöki a túlvilágról. Felébred.
- A sérült Tomioka sírva megy oda a térdelő Tanjirouhoz, aki nem lélegszik, megállt a szíve, de továbbra is tartja a nichirintouját a kezében.
- A síró Nezuko is befut az utolsó oldalakon.