Én már a raw-okat is megszoktam lesni
Black Clover manga
Itt a következő fejezet
https://www.manga...clover-256
Még nem akarok spoilerezni, de annyit mondhatok Yami nagyon epic volt Bár kb a fülének annyi lett. De tuti nem lesz ilyen könnyen vége sajnos.
Én is megnézek minden spoilert egyébként, de véleményt általában csak a hivatalos fordítás után írok.
Yami hozta a kötelezőt, nagyot alakított megint. Habár az a sanda gyanúm, hogy Dante/Lucifer előfog rántani egy Thanost a következő fejezetben..
Mellesleg visszatért az anime is, a mai nap jelent meg a 133. epizód. ^^
A "démonoknak" a szívét kell eltalálni, hogy megöld pedig nem? Szerintem Yami ezért nem a fejére célzott.
Nagyon epic volt amugy Animéről mi a helyzet? Tényleg jön egy original arc most valamit mintha régen említették volna.
Nem említettek semmit a démonok szívéről, ha az emlékezetem nem csal. Szerintem összetévesztetted a Nanatsu no Taizai-al.
Az anime-canon arc, Tabata felügyelete alatt már elkezdődött a 130. résszel. A 129. is kapott némi kiegészítő jelenetet. Azt, hogy milyen hosszú lesz ez az arc még nem lehet tudni. Én 12 rész körülire tippelnék, de lehet akár 24 részes is.
Én most olvastam el a fejezetet, és Yami így hogy a szövegét is értettem még nagyobb állat. Amúgy elég nagy kérdés hogy most mi lesz, mert Dante, és Lucifer párosa elvileg erősebb mint Megicula, és Vanica párosa. Bár az számomra elég nagy kérdés hogy Yami vajon milyen erős is. Ráadásul Lolopechia, és Undine az átok hirtelen terjedése miatt lettek ki vonva a forgalomból így nehéz pontosan bemérni hogy mik is pontosan az erőszintek. Bár az szerintem nem túlzás ha azt mondom hogy Yami benne van Clover királyság top 5 legerősebb mágusai között jelenleg.
Eléggé elkalandoztam így a végére Bocs ha kicsit zavaros lett XD
Eltelt egy pár fejezet és senki nem olvassa a mangát?
Szegény Asta kicsit úgy járt a legutóbbi fejezetben mint Issei a High School Dxd-ben. De szerintem hasonló lesz köztük a viszony a démonnal.
Nem tudom ki hogyan van vele, de Asta minnél inkább démon lesz én annál kevésbé tudom azt elképzelni, hogy Máguskirály lesz Ez a démoni sötétség nem illik hozzá vagy ketten lesznek együtt Yunoval mert így érdekesnek tartom.
Jaeger írta:
Eltelt egy pár fejezet és senki nem olvassa a mangát?
Az tuti, hogy bánni fogja mert ez nem visszavonható dolog. És ha most ezzel győznek az elfogadható? Mert elég nagy power-up lenne akkor.
Mondjuk mint Nero a Devil May Cry videó játékból
Ugrás a fórumra: |