Gather írta:
Van egy rossz hírem feljebb már be linkeltem ezt
Ops,bocsi .Szerintem felesleges a spoiler szoba.Mert mangának vége.
Már alig várom
Naruto manga
Gather írta:
Van egy rossz hírem feljebb már be linkeltem ezt
Amúgy csak kérdezném, főleg az oldal szerkesztőit fordítóit, hogy nem-e fordítanak le 1-2 jó fajta rajongók által készített mangát? Mert már egy csomó jót láttam amik még valamilyen módon folytatásnak, hiányos részek kitöltésének is jók. Jók lennének azokat olvasni magyarul is. Régebben volt ilyen is. Még most is van fent pár ilyen.
Mivel nem érkezett válasz a kérdésedre, Goku, így elmondanám az ötletedről a személyes véleményem.
Soha nem kedveltem/nem fogott meg az ilyen rajongók által rajzolt kreálmányok.
Vannak még OVA-k, Rock Lee SD-k, amik elvannak maradva. Ha van erre mód, akkor inkább ezeket kéne fordítani.
Amennyiben beérné a csapat magát, akkor ott vannak az Ultimate Ninja Storm Revolution történetek. Fantasztikus grafika, igen érdekesnek bizonyuló beszélgetések, sőt 1-1 harc is.
Ezekről beszélek.
https://www.youtu...kIF1N-djLg
https://www.youtu...qYKaH645Ec
És ez nem is mind. Vannak még a NSUNS3-ban és 4-ben is.
És, ha már minden efféle dolgokból kimerült az online világ, akkor esetleg az ilyen fanrajzok.
Az angol tudásom erősen konvergál a 0 felé, így evidens hogy miért ajánlom a fenn említetteket. Viszont, biztosra veszem nagyobb érdeklődést mutatnának, mint a fan rajzok.
Hát igen sok ilyen játékhoz kapcsolódó van, de van azért néhány jó manga adaptáció is aminek mind a rajzolása mind a története beillene ide is legalább mint ezek. Az a baj hogy ezeket én is külföldi Facebookos oldalon láttam feltéve szóval nem tudok ilyet linkelni amire gondolok. De tényleg érdemelne rá bár percet!
El kell ismerni, hogy ezek a játékok nagyon állatul néznek ki. De én a srácok helyében nem foglalkoznék ilyen dolgokkal...rengeteg olyan manga és anime van a Naruton kívül is, ami érdemes a fáradozásra és a terjesztésre. A Naruto véget ért, lezárult...újat kell nyitni. Nekünk is és nekik is
Én azt mondom, hogy mangák, animék után fordítsák a játékban lévő történeteket.
Jon azt mondja, hagyják az egészet.
Goku pedig fanrajzokra kíváncsi.
Nem rossz... Habár közös nevező nincs, de remélem az oldal vezetősége hű lesz a nevéhez és neki ugrik az alternatív reális történeteknek.
Még jó hogy saját malomra hajtom a vizet...
goku5 írta:
Szóval azért csak nincs még vége
Hát ha már úgy is ez az oldal neve akkor én is várnék valami hasonlót. De amúgy én is azért tettem fel ezt a kérdést mert már van fenn az oldalon pár fan történet. Én csak azt kérdeztem (várnám) hogy legyen több a jobb történetekből.
Hogy jó-e vagy sem azt mindenki maga döntse el. Nekem az a legtöbb bajom a japán történetekkel, hogy számomra igencsak bejezetlenek. Kapunk egy véget (azt is gyorsan) aztán meg hogy mi lesz a főhősökkel azt képzeljük el magunk. Narutóval is lényegében ez van.
Teljes mértékben egyetértek.
Nekem, akinek a Naruto univerzum jelenti az anime szó definícióját, igenis össze van csapva. És ez alatt nem csak a Naruto vs Sasuke harcra gondolok, hanem amik utána jöttek.
Elnéznék egy 2-3 évadnyi jóban-rosszban meg társai szintű mindennapi életből felvett jeleneteket.
Volt egy Gaiden, egy Last meg egy Boruto movie. Ezeknek mind kemény történetük volt. Én, és talán te is Goku, az általános hétköznapokra gondolsz.
Pl. NaruHina fanként kíváncsi lettem volna, hogy a The Last után, hogy alakultak a dolgaik, hogyan mutatkoztak nyilvánosan, hogyan találkozgattak és talán arra, hogy miként viselkedett általánosságban Naruto -, Hinata mellett még mielőtt összeházasodtak.
Persze, ha ebbe belemennek, akkor egy soha véget nem érő sorozat lenne.
Ezek olyan felvetések, amelyek érdekelnek.
Talán direkt emiatt hagyják lógva az efféle kérdéseket, hogy a néző a saját nézőpontja szerint alakíthassa a történetet.
Ezért ne menjünk át Andersenbe, és hagyjuk a találgatást. Felesleges.
Pont úgy gondolom. Még ha nem is annyira részletesen de egy kicsit többet belőle. Pl láttam egy jó rajongóit ami kb 50 oldalas arról szól, hogy miután hazatérnek hogy is gondolják hitrelén, hogy vállalják fel, főleg Hinata mint a Hyuuga ház fejének lánya mit tesz. Igaz angol tudás nélkül nem igen értettem. Mennyire komoly. meg hasonlókat szívesen olvastam volna. (pont erre lennék a legkíváncsibb)
Vagy hogy mi van pár fejezetben a Manga és a Last között. Vagy maga a házasság vagy ami utána jön. Még a Sasusaku,Shikamaru Temarit (pláne két külön falu) páros összejövetelét is megnéztem volna. Meg még pár ilyet.
Ugrás a fórumra: |