Tudja valaki ,hogy miért mondta Lich-t azt Gauchnak ? Vagy ,hogy ki ez a hosszú hajú pacák?
Black Clover anime
Hát én nem mivel nem olvasom a mangát, de ezzel meg is adtam a választ! Miszerint ez mind spoiller mert eddig még nem volt róluk szó.
De ha jól sejtem a végén a hosszú hajú lesz a bázis (épület) tulajdonosa, és az ő varázsához igazodik formailag, Ezért is változik az alakja. DE majd következő héten kiderül. (de az előzetesből nekem ez jött le)
Nem hinném ,hogy övé a bázis. Mindenkit Yami talált küldetései során/a kiválasztó vizsgán. Őt is Yami találta egy kuldetés alatt erre a nyakam adom. Az viszont lehet ,hogy miatta valtozik az alak. DE vészhelyzetkent van elkonyvelve ,hogy felkelt. SZÓVAL sokqt várok tőle.
Egyesítve 2019.07.17 00:53:32:
Eléggé legyőzhetetlennek tűnik a varázslókirály ,de remélem ,hogy Yami odamegy és megmondja neki ácsi bácsi én akarom elverni Nyilván ez csak fejben . Viszont gondoltam arra ,hogy mi van akkor ha ő volt az első varázslókirály is ? Elvégre másoktól elvett idejét feltudja használni... Ja és ha valaki még nem vette észre a Grimoárját még elő sem vette
Én is a grimoárját várom, ütni fog.
Nem tudom feltűnt-e de az utóbbi pár részben javult az animáció, ami annak köszönhető, hogy a Pierrot felvett +2 animátort a BC-hez, ha jól tudom.
Ez az arc tényleg megérdemli.
Annyit elárulhatok, hogy még jóformán nem láttatok semmit, ahhoz képest ami az arc végén van. (Ott tart jelenleg a manga)
azért ez a rész is inkább időhúzás volt az utolsó 5 perc kivételével. az nagyon nem gyenge hogy Grimoár nélkül könnyedén felvette a versenyt a fény mágiával. Mondjuk Licht személyazonossága nem lepett meg, szinte biztos voltam hogy ő az.. vagyis a kettejük különbözik és mégse
Marha jó kis rész volt várom a folytatást
Van egy kis összehasonlítás a TV meg BD verzió között Azért van különbség bár inkább csak az arcokban mondjuk ez alapból egy jobban sikerült harc volt.
https://www.youtu...uon61o1108
Ugrás a fórumra: |