Igazad van, kicsit benéztem
Mindenki abból indul ki amit elvár 
A spoilerekről beszélve, igyekszem távol tartani magamat tőlük. Eddig úgy ahogy ment de az Arany-hét alatt elhatalmasodott rajtam a sötét oldal tanítása és nem bírtam magammal... 
Fairy Tail manga - Spoiler és annak megbeszélése
Igazad van, kicsit benéztem
Mindenki abból indul ki amit elvár 
A spoilerekről beszélve, igyekszem távol tartani magamat tőlük. Eddig úgy ahogy ment de az Arany-hét alatt elhatalmasodott rajtam a sötét oldal tanítása és nem bírtam magammal... 
Ja, nem akarom elvenni az álmodat Sorano-val kapcsolatban, csupán érdekelt, hogy miért őt várod negyediknek.
Vagyis azon kívül, hogy így találkozhatna végre Yukino-val. 
Amúgy érthető; én is igyekszem nem megnézni a spoilereket, de olyan csábító, hogy ide mindig be van linkelve... 
www.mangamint.com...tail-manga
Teljes 485 fejezet.
Jó fejezet lesz
.
De ez csak a predictions topic, nem az igazi spoiler. :c
Viszont ez nem rossz: "Well the 1st 3 guest were Aquarius, Acnologia, and Ultear so the 4th Guest should be an Allie we won't see for a long time since 2 of the 3 left for good well in this arc. So chances are it will be Zera even if we all want it to be Gildarts."
Hát skacok a kövi spoilerek alapján csak annyit mondok,hogy epic király fejezet lesz 
www.mangamint.com...y-tail-486
Jön Acnologia,Irene Yandere activ,Zeref fél és Gajeel pedig a halálán van.De rég vártam ennyire a kövi fejezet 
Bloodman karaktere egyre jobban tetszik 
A 485. fejezet valóban nagyon király fejezet lesz. Achnológia megérkezik, ami azt jelenti a visszaszámlálásnál hogy ez ott már nem lehet
Kezdem azt hinni hogy a sensei valóban vmi ütősett fog bedobni a visszaszámlálás végén. Zeref meg mitől félhet? Talán érzékelte hogy Achnológia megérkezett, vagy hogy Natsu találkozott August-al?
Talán Cobra tudná hatástalanítani Gajeel szervezetében a mérget, már ha mérget használ
Háát elolvastam a kommentjeiteket és bőven elég volt ahhoz, hogy tudjam nekem most nem kell megnéznem a spoiler képeket
Az is lehet, hogy a visszaszámlálásnal nem egy hatalmas dologra kell számítani, hanem valami kisebbre mondjuk Gildarts megérkezésére, vagy tényleg olyan komoly lesz, hogy percekig csak a képernyőt nézed 
bloodbath írta:Fene enné meg azt a kíváncsi természetemet.
Én se nézem meg a képeket inkább.
G3ri írta:
Háát elolvastam a kommentjeiteket és bőven elég volt ahhoz, hogy tudjam nekem most nem kell megnéznem a spoiler képeket![]()
Oliver írta:
Ilyenkor bánom hogy megnézema spoilert!

| Ugrás a fórumra: |