Végre visszakaptuk egy kicsit azt a Lucy-t, akit a történet elején megismertünk. Mert ahhoz képest, hogy eleinte milyen kis számító és cinikus volt, ahhoz képest sokat változott.
Fairy Tail manga
Jó kis fejezet volt. Valóban eléggé OP a 12 delikvens, de ez várható is volt. Örülök hogy Natsu felébredt( és minő véletlen pont akkor mikor Lucyt bántanák) és kíváncsi leszek hogy veri le JacobotXD Amúgy jól láttam hogy Natsu egész teste lángolt és elolvadt az a kés? Amúgy azt magyarázzátok el nekem hogy Jacob hogy tud fizikailag bántani egy szellemet? Azt nem is kérdezem hogy hogyan látjaXD Amúgy szerintem is hamarosan megérkezik Gildartz
Várós a következő fejezet. Van egy olyan érzésem hogy ha megérkezik August, sok kérdezz-felelek lesz a harc közben.
Nem volt ez olyan rossz fejezet. Örülök, hogy a sok semmit csináló embert eltüntették. Unalmas már látni, hogy az FT-ben van 10 ember mindig, aki harcol, Jet, Droy, Max meg a többi hasznavehetetlen meg magyaráz, hogy jaj de jó az FT van esélyük a győzelemre. Augustól el is vártam, hogy Warren mágiáját simán átverje.
Mavisnak szellem teste van és a szellemi sík az egy másik létsík. Lehet, hogy a rendes világban van, de mégis olyan mintha másik dimenzió lenne. Gondolom mivel Jacob ilyen dimenziókat tud irányítani (vagy valami hasonló) megvan a képessége, hogy érzékeljen nem e világi létformákat is. Az ereje valóban Marin csak sokkal erősebb kiadásban. Azt meg érdekes volt látni, hogy Mavis szellemének sérülése kihat az igazi testére is.
Végre megint láthattuk Horologium hasznát. Szeretem azt a csillagszellemet. Jópofa és nagyon hasznos.
Őszintén szólva én örülök, hogy Lucy nem harcol Spriggan ellen. Nem gyenge, de ő amúgy sem volt sosem az a fajta, aki sokat csatázik. Ő inkább a támogató, aki lelkiekben ott van a társai mellett és a mágiájának köszönhetően van olyan, amire csak ő képes, mint azt az Elsötétülés kapunál láthattuk is. Bár mondjuk egy ilyen késtől szerintem még meg tudta volna védeni magát, de valahogy vissza kellett Natsut hozni a csatába. Nem tudom, hogy más is így látja e, de örülök, hogy ilyen finoman van rá utalás, hogy Natsu különlegesen kezeli Lucy-t. Szerintem aranyos.
Natsunak amúgy jól áll az a heg az arcán, elég menő. Jacobot elég valószínű, hogy leveri. August már problémásabb. Egy szintre teszik Zereffel, de emlékezzünk csak a Natsu Zeref harcra. Natsu elég könnyedén söpörte félre Zerefet. Tudom, hogy az az ereje nincs már meg, de anélkül is elég erős már. Az igazi probléma ott van, hogy a városon belül Natsu és Gildartz is elég nehezen tudna harcolni anélkül, hogy ne tarolnák le az egészet.
Tény, Lucy nem gyenge, de eddig a harcai cirka 90%-ban úgy elverték, mint szódás lovát. Ügyeletes boxzsák, pedig lenne benne potenciál. Natsu pedig kapott egy új sebhelyet?
Egyébként az azért érdekelne, hogy most ott az első mestert tartalmazó kristály komolyan töredezni kezdett? Ha az összetörik, akkor mi lesz, Mavis kiszabadul seggeket rúgni?
Ami pedig a céhépületet illeti... Béke poraira sokadszorra is. XD
Ez a fejezet egy cseppet sem volt unalmas. Megérkezett a Jason Statham hasonmás és szépen rendet tesz a tündérek között. Már értem miért "szállítás" a fejezet címe XD Az engem is meglepett, hogy Mavis-t is meg tudja ruházni de Ő is érzi legalább a helyzet súlyosságát.
A Horologiumos megoldás nekem nagyon tetszett. Igaz, hogy ellőtték már párszor, de bennem nosztalgikus élményt keltett.
Ha Natsu tudná, hogy megint milyen helyzetet aludt át
Lucy jelenet nekem is igen tetszett, habár gondoltam, hogy egyedül nem tudná földbe döngölni a "szállítót".
Natsut remek időben hozták vissza, remélem egy jó wombo-kombót láthatunk a párostól. Meg igazából a rendes erejére is kíváncsi lennék, mert őszíntén az éves kihagyás óta nem láthattunk tőle igazi harcot, Zeref ellenit nem számítva, amikor kapott egy kis boostot.
Már várom is kövi fejezetet, maradjon ez a színvonal, habár 1-2 fejezetes harcokból többet is látnék ^^
Szerk.:
Bocs, ha off ^^ http://www.kephos...EFasEB.png
Aizen írta:
Na hát ez addig volt érdekes, amíg a csávó kínozta Mavist. Onnantól unalmas. Két percet megért, többet nem.
Nekem úgy tűnik, Jackob ereje a sofőrkesztyűjében van. Bírnám ha Lucy le tudná vágni Cancer csillagruhában a kezéről és akkor nem tudná eltüntetni őket így Natsu felpofozhatja.
Akkor most eltűntette Brandisht és Marint is? Meg is van, hogy jön ki mindenki a kövektező fejezben...
Van elég jó nő az FT-ben. Szerintem Cana átmenne nála.
Jah és ha már Cana. Azért megnézném szívesen, hogy milyen, ha az egyik Sprigganon használná a Fairy Glittert. Még lehet ki is ütné vele. Mivel elnézve a Fairy Glitter rendelkezik kb a legnagyobb nyers pusztító erővel. Persze a Fairy Law erősebb olyan szempontból, hogy az összes ellenséget elpusztítja, de egy célpontra nézve szerintem a Fairy Glitter koncentrált sebzése nagyobb lehet.
Ha Mavis visszatérne az "élők" közé, akkor vègre hivatalosan is visszavehetné Makarovtól a céhmesteri státuszt. Mert igazából már most is ő adja ki a parancsokat. Hisz tény, hogy Makarov már öreg és már semmit sem csinál. Szerintem, ő az egyetlen, akinek Makarov zokszó nélkül átadná a stafétabotot.
Jacob, a szálító. xD Nem rossz. És Horologium mentése is ki lett lőve szerencsére. Miatta Lucy-t gyakorlatilag kétszer kell megölni. Nagyon várom a Natsu-Lucy kombó harcot csak nehogy önzőzzön Natsu, hogy Lucy foglalkozzon Mavissel, míg ő kiereszti a gőzt.
Ha már a visszatérésekről és a nagy találkozásokról beszélünk, lát rá valaki esélyt, hogy a közeljövőben Angel (Sorano) és Yukino összefutnak?
Remélem a mester nem felejtette el, engem személy szerint érdekelne a dolog.
A másik viszont: Lucy tudja, hogy Sorano-nak hívják Yukino testvérét. Azt hiszem egy filler anime részben Angel, mikor segítette az FT-t eljuttatni egy szigetre, Soranoként mutatkozott be. Ezt a részét vagy elcseszték vagy Lucy-nek gond van a rövid távú memóriájával XD Mondjuk a fillerekben lehet nem célszerű megbízni
Ha nagyon OFF módosítom ^^
Bizonyára azzal. Ezek szerint nem csak Lucy-nek van gond a memóriájával XD
Arra emlékeztem, hogy vitte őket valamirre ^^ Abban viszont biztos vagyok, hogy a rendes nevét említette.
Alsó kép: http://naruto-kun...ail/444/11
Tehát a kérdés adott. Lucy felejtett el reagálni vagy ez ilyen egyértelmű, hogy nem kellett rá?
Ugrás a fórumra: |