Ha kintről adják be szerintem is szabálytalan lenne, mert mondta Zeno, hogy nincs kintről beavatkozás. Mondjuk ott volt az energia adás a genki damahoz, szóval már nem is tudom
Dragon Ball Super Anime
"First weapons other than techniques my not be used".
Ma nem csak én de pl más is írta a saiyan islands-on,hogy ez bizony csalás és igencsak szarnak a készítők a saját szabályaikra.
"Dragon Ball Super' is about to allow two warriors to cheat in the tournament"
"Kale and Caulifla bend the rules"
Szerintem ennél egyértelműbben nincs kiírva sehol sem.
Márpedig a Potara igenis fegyver. Lásd manga fejezet:
http://naruto-kun...Ball/502/3
Ha jól emlékszem KingBradley már belinkelted ezt ennél világosabban nincs is leírva sehol sem.
De ezek után látva a spoileres topikban a következő epizód címeket,úgy vagyok vele hogy basszák meg...........
Ja ez is igaz. De akkor ott az ellenpélda Frost esete ugye.... Bár ő támadni akart szóval egy másik harcost akart megsebesíteni. De Goku is a Genki-vel másik harcost akart megsebesíteni amihez adták az erejüket a kintiek szóval ja nem tudni Maradjunk annyiban ahogy írták korábban amíg a Zeno samák OOOOooooohhhh-znak addig szabályos
Azok a címek még nem 100%-osak le is lett írva, hogy lehet fake az egész.
Elolvastam, de nem látom hol írja, hogy fegyver.
Én viszont szívesen belinkelem a fegyver fogalmát:
https://hu.wikipe...ki/Fegyver
xindrix
Ez most komoly????
Nehogy már ezen kezdjél aggályoskodni hogy a DB világában a Potara nem fegyver,mert ez vér ciki.
De mondom sem időm sem energiám nincs ezen "vitatkozni",de valószínűleg velem és még még a világ túl felén lévőkkel is baj van azokkal akik rájöttek erre a kis turpisságra,ha esetleg nem jött volna le az irónia.
De ez valóban gyerekeknek szól akik csak annyit vágnak rá hogy uhh,ááhh milyen jó,hú de király...
Nem hiszem el,hogy ezt nem veszi észre senki sem.
Jah még mielőtt befejeztem volna ezt a hsz-t látom jött az egyetértés is amivel nincs is baj, akkor kvázi én itt nem sok vizet zavarok.
Max annyit teszek,hogy lépek elengedem és dobom a témát................
Hát biztos nem találják szabályellenesnek, mert akkor rögtön kizárnák őket. De mivel láttunk hogy harcolni fognak Gokuval biztos szabályosnak ítélik.
Bár nem hiszem hogy csak amiatt szabályos mert náluk volt kezdet őta. Szóval lehet még ha Gokuéknak is behajítanának egyet még lehet az se lenne szabályellenes. De ezt se hiszem hogy megtörténne.
Figyelj, lehet vitatkozni érvekkel ellenérvekkel. Én megértem azokat akiknek nem jön be a Super, mert ez már nem az ami régen volt. Megértem akiket zavarnak a logikai bakik, néha a karakterek viselkedése, a lazább hangvétel, a több cenzúra, stb. Ízlések és pofonok, egyeseket jobban zavarnak az ilyenek, másokat kevésbé én ezt meg is értem. Viszont ha valaki szerint egy fülbevaló fegyvernek számít, én azzal sajnos nem tudok mit kezdeni, szóval valóban jobb lesz, ha ejtjük a témát.
Annyit hozzátennék még a játékokban is az invertory menüben weapon toolként volt feltüntetve a Potara.
Van a cégnél két japán származású grafikus kolléga,akik hardcore Toriyama fanok,mesélték is hogy ő inspirálta őket a jelenlegi hivatásukhoz. Ha ők azt mondják,hogy 90 részen át baj volt a sorozattal és az elmúlt epizód is egy katasztrófa volt, és igenis csalás történt abban már tényleg lehet valami igazság.
Mindig tényszerűen és reálisan mondják hol és mikor van a technikai aspektusukban hiba stb stb.
Szívesen megosztanám veletek is,de ahogy én látom a kutyát nem érdekli itt az ilyesmi.
Direkt megkérdeztem őket,hogyan definiálják a Potarát ők;
Maho no buki na baszki....
Részemről tényleg lezártam ezt. További jó fórumozást és időtöltést kívánok srácok!
Peace!
Gyuri ne csináld már azért ne menj mert másnak más a véleménye.... Ez a lényege a fórumnak megvitatni a dolgokat érvek és ellenérvek. Én xindrix-el értek 1et és ennyi attól függetlenül a te érveid is valamilyen szinten megállják a helyüket. De most tényleg ne haragudj meg de azért mert neked van 2 japán származású kollegád akiket toriyama inspirált és nekik az a véleményük, hogy a potara fegyver ez mennyire teszi biztossá az érvelésed? Ha azt mondanád, hogy van 2 ismerősöd akik a toriyama csapatában dolgoznak és ők mondják ezt akkor lehajtanám a fejem és azt mondanám igazad van. Csak az a hivatalos amit a készítők mondanak mivel ők az értelmi szerzői és pont.
Szerintem ha nem volt reakció, akkor már nem is lesz, de ki tudja.
A potara egy eszköz, aminek hatására 2 harcosból egy harmadik lesz.
Krillin cipője egy eszköz, ami arra van, hogy nem mezítláb járkáljon elsősorban, de hát konkrétan fegyverként használta.
Na és itt jön az, hogy mi is az a fegyver.
Fegyverként én elsőnek kardra, pisztolyra, esetleg ha már japán rajzfilmnél vagyunk, akkor valami villámló ostorra, esetleg kaszára gondolok.
Vagy ha azt nézzük van egy kés egy háztartásban. Ha vágod vele a kenyeret, akkor az egy háztartási eszköz, ha leszúrnak vele valaki az már fegyver.
Alapból az U3-nak módosított emberei vannak. Ez kizáró ok lenne az egész univerzum számára. Papparoni botja is ott volt nála az eleje óta. Kahseralnak ott a beépített robot szeme. Előnyhöz jut vele, az is lehetne fegyver ha úgy nézzük. Szóval ha a fegyver definíciója az lenne a torna szempontjából, hogy olyan eszköz ami segítségével valami előnyre tehetsz szert, akkor a versenyzők egy részét alapból kizárták volna.
A mafuba palack az egy jó kérdés, de az előbb késes példámat tudom felhozni. Ha az egy palack, amiben pl Roshi vizet hord és néha iszik belőle, nem számít fegyvernek. Roshi viszont arra használta, hogy a többi harcos zárja el bele egy technikával, tehát fegyvernek minősült.
Ezért gondolom azt, hogy ami szó szerint fegyver, tehát pisztoly, kard stb számít a szabályok szerint fegyvernek és az eszközök meg nem.
A gyógyító eszköz tiltása pedig elsősorban szerintem a senzu bab miatt lett behozva .
Én sem értek mindig egyet a Toei alkalmazottjainak döntésével. Ki is emeltem, hogy szerintem a párbeszédek elég rosszak voltak a részben, meg kicsit erőltetettnek hatott, viszont azt is el kell ismerni, hogy elég nagy vállalat, nem visszamaradottak dolgoznak ott. Lehet hogy nem tisztáznak mindent egyértelműen, de azért egy ekkora stúdióból azt nem nézem ki, hogy ekkorát bakizzon és senkinek nem tűnne fel a stafftól.
Ami az illeti volt ő egy kis ideig maradt a Guerilla Games-nél nem többet 6 hónapnál
Toei-nél volt senior animátor,ha japán mondja, a sajátjuk hogy van gebasz bőven a sorozatban,az szerintem mérvadó .
Ha bekerül valaki az iparágba bárkivel összefuthat az ember fia és lánya simán.
Mondom zárjuk ezt le végleg,és még1x jó fórumozást a továbbiakban.
Gyuri
Minden szögből adott látásmód szükséges egy pörgős, izgalmas fórumhoz!
Szívesen olvasom mind a Te vagy bárki hozzászólását (1-2 kivétellel,mert felesleges gyakran. Nem nevezzük nevén. )
Úgyhogy, továbbra is remélem mindenki megosztja elképzelését, véleményét, bárhogy is halad a történet...
KingBradley írta:
Gyuri
Minden szögből adott látásmód szükséges egy pörgős, izgalmas fórumhoz!
Szívesen olvasom mind a Te vagy bárki hozzászólását (1-2 kivétellel,mert felesleges gyakran. Nem nevezzük nevén. )
Úgyhogy, továbbra is remélem mindenki megosztja elképzelését, véleményét, bárhogy is halad a történet...
Ugrás a fórumra: |