Bocsi de mint korábban írtam nem olvastam a mangát (narutot se). Csak az animét néztem
Boruto anime
Én is nézegetem az utolsó részeket főleg a 2 utolsót. (499 500)
De nekem azok messze jobban tetszettek. Már csak az animálás. Azon belül is főleg a szereplők animálása. Pl nézzünk csak Hinatára. NA ő meg pláne hasonlít sajnos jobban a mangabelire mint a Narutó animére.
Úgy mint animálás nem lenne rossz, de engem a szereplők miatt nem igen tetszik.
Metal Lee meg szerintem csak annyira fura mint a többi is a megszokotthoz képest.
bakod írta:
először én is lánynak néztem de mikor megszólalt tuti hogy srác
Inojin fiú, ez már a mangában is látszott.
... Az, hogy a két utolsó részben jobb volt, az teljesen magától értetődő: Mivel vége lett a sorozatnak.
Hadd ne kelljen most kb csak 10 képet belinkelni ide, hogy mennyire rossz volt az NS minősége csak az utolsó 50 részben.
Ehhez képest a Borutóban kb. még nem láttam semmilyen rossz rajzolást.
Ott van a híres Pein vs Naruto harc, amiből még külön cikk is volt jó pár éve. Mondjuk szerintem az marhajól nézett ki.
Na azért a Paines részeket ne vegyük ide! Az eleve inkább más téma, mert az régen is volt meg a legpocsékabb is volt. Az utolsó részekben én nem láttam semmi nagyobb kivetnivalót hibát. Azok már szerintem remekül voltak megvalósítva.
Nekem maga a karakterek ilyenszerű változása nem tetszik. Tényleg a pocsék (számomra) manga felé megyünk.
Hinata szerintem még ilyen hajjal is gyönyörű lenne de ez a kisebb változtatások nem jönnek be és ez van Narutóval is. Himavariról meg ne is beszéljünk. Hogy konkrétan mire gondolok azt jól mutatja ha a Borutó moviet hasonlítjuk a mostani animéhez. Animáció javult de a karterek sokat változtak.
De amúgy ez a Hinata féle szigorú anya karakter egész érdekes. Tényleg sokat változhatott Hinata is Narutó mellett. Gondolom sokat segített hogy megvalósult álmai vágya és hozzámehetett narutóhoz. Ez meg jött az anyai teendőkkel.
Már az új lány után az jött le nekem mennyire hasonlít Hinatára akkor lehet Saradának lesz egy jó kis vetélytársa Borutóért.
Én nem látom annyira pocséknak a helyzetet mint te. Angol helyeken is volt pár ember aki hasonlót írt, majd rá több tucat ember ugyanazt írta mint én.
Engem nem érdekel milyen volt a Wedding arc, a harcolós részek ugyanúgy rosszak voltak, az utolsó 50 részben rengeteg a hiba.
Ezzel szemben a Borutóban kb. semmit nem láttam. Az animáció minősége rengeteget javult, a rajzoláson sincsenek olyan hibák amik szembetűnőek lennének. Mutass egy compare képet, akkor talán elhiszem.
Az, hogy változik a ruha és hajstílus alig vehető észre, hozzávetve a mangához ahol én is folyamatosan okádok tőle.
Na akkor vissza a heti részhez!
Shikadai is pont olyan mit az apja. Mintha csak a klónja lenne. Temari meg pont nekik való nő!
Borutónak meg az a jobb szeme! Érdekes már ő is kezd lassan rájönni mi is lehet és honnan van ilyen képessége. De amúgy érdekes olyan mintha csak a nézőknek mutatnák hogy van olyan szeme. Mások nem látják? Meg azonnal aktiválódik és deaktiválódik? Érdekes. Na meg azonnal mint kell!? De majd csak megtudunk többet is róla.
Himavari meg olyan aranyos!
Narutót is kezdik úgy bemutatni hogy hogyan és miért távolodott el a családjától. Bár akkor sem értem miért és pont ő!? Hogy lehet így kimerülni az irodai munkától egy nap alatt amikor a háborúban napokon át harcolt pihenés nélkül klónokkal meg egyéb mégse volt ilyen hulla.
goku5
Igazad van, Naruto kitartása eszméletlenül nagy, ha csatáról van szó, de azt nem vetted figyelembe, hogy Narutonak az agymunka ezerszer megterhelőbb a fizikainál. De mondjuk őt nem az esze miatt szeretjük
Himavari tényleg nagyon aranyos egy ilyen húgot én is elvállalnák.
Remélem Borutonak több technikája lesz mint Narutonak mert a Shippuuden végére már unalmas volt a folytonos Rassengan.
Ha Boruto szeme egy továbbfejlett Byakugan akkor lehetséges, hogy megtanulja a Hyugák harcászati stílusát? Úgy láttam, hogy a Boruto filmben a Chunin vizsgán úgy tartotta volna a tenyerét mintha a Genketsu pontokat támadná és azt csak Byakugannal lehetséges .
Borutó holt biztos hogy nem látja Tenketshu pontokat. Legalábbis a vizsgán nem. Nem is láthattuk a moviban ezt a szemet. Az inkább a nyitott tenyér lett volna ha már hasonlatot akarunk.
Amúgy pláne érdekes, hogy ha ez fejeltebb szem lenne mint a Byakugan akkor miért csak azt a sötét aurát (chakrát) látja? Pl távolba vagy tárgyakon miért nem lát át mint egy rendes Byakugan? Nem lehet hogy éppen ellenkezője és még egy kezdetleges Byakugannál fejletlenebb szem lenne? Bár ki tudja nem tudjuk hogy egy rendes Byakugan vagy esetleg egy sharingan látná-e azt az aurát amit Borutó lát.
Ugrás a fórumra: |