Durzo írta:mert a Hét Bűn legnagyobb erőssége a csapatmunka teljes hiánya. Ez konkrétan ki lett mondva a mangában.
ez hatalmas
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
Durzo írta:mert a Hét Bűn legnagyobb erőssége a csapatmunka teljes hiánya. Ez konkrétan ki lett mondva a mangában.
Baasszus sok mindent kinéztem volna Gowtherből de ezt nem bár így Merlin óvatossága, az apró utalgatások a veszélyességére, mind értelmet nyer.
Én nagyon várom hogy legyen újra egy fesztivál az előző is marha jó volt, most viszont már látni akarom a kapitányunk erejét
Dianne táncát én akárhogy nézem edzés lett belőle. mármint bizonyos helyzetekben az élőlények érzékelése nagyon fontos tud lenni. meg max egy kicsit harcban is rugalmasabb lesz.
Említettem régebben ,hogy véletlenül ( hazudok mert direkt) rámentem az angol nanatsu wikire és hát megtudtam kinek mekkora az ereje és még nézelődtem is . Pont ott akadt fel a szemem egy olyanon ,hogy 10 parancsolat tagok név szerint. Nézegettem én hogy a 10. embernek miért Gowther a neve .. mondom oo hát biztos ő volt az a varázsló aki megteremtette a mi Gowtherünket. Hát messze nem álltam tőle ... vagy mégis ? Dianne tánca az full power upp neki. Mivel mindenki más edzett és ő pedig nem volt ott a többiekkel így ezzel lett megoldva , aki néz One Piecet akkor annak fog mondani valamit ,hogy most amit Dianne megtanult az olyan mint a megfigyelés haki . Legalábbis szerintem . Személy szerint örültem ,hogy elverték azokat a valakiket akik elfogták Dreyfust . Nevüket nem tudom de nagyon nagyképűek voltak és megérdemelték.
16. rész /155-160. Fejezet /
Hmm ... laza 6 fejezet ...
Nagyon leakarták tudni ezt a labirintusos dolgot ... Kár érte én elnéztem volna két részen át, így nagyon össze lett csapva és ki lettek hagyva dolgok. :/
Megvolt a " kiválasztás ", és végre elérték céljukat hőseink, kezdődhet az igazi fesztivál. Feltűnt pár új alak is, szóval jövőhéten kezdődik a zúzás.
Én nem követem a mangát, de nem volt rossz rész. igazából csak pörgős, amit megszokhattunk. De lehet hogy ez az egyik ok amiért szeretjük a Nanatsu no Taizant.
Ban és Meliodas is szépet alakított megnéztem volna egy ugyanolyan "hosszú" üdvözlést és szkander meccset mint amikor a börtönben találkoztak, de egyébként így is vicces volt.
18. rész
És ismét Ecanor villant... Ő az egyik legOPbb akit valaha is láttunk (Meliodas azért még lekörözi nagy nehezen) Könnyedén az egyik kedvenc karakteremmé nőtte ki magát röpke pár rész alatt.
Gowther adja a (már idegesítő) stílusát. Diane és King meccse is tetszett.
Ma már kint lesz angolul ugye ?
Egyesítve 2018.05.26 17:47:11:
wow megnéztem a részt , fent van angol felirattal. Háát el kell mondjam eléggé dúúrva volt . Lövésem sincs innentől mi hogy merre. Ez amúgy a fő harc lesz már? Vagy ez még nem az ahol mindenki teljes erővel harcol ?
Azt azért ugye tudod, hogy az ANIME témájában rendszeresen spoiler leírására kényszeríted fórumozótársaidat?
Ha nem bírod kivárni, akkor uccu neki, olvasd el angolul a mangát, és ígérem, nem marad olyan kérdésed, amire csakis más tudhatja a választ. Ellenkező esetben irány a spoileres manga téma, ott biztos szívesen megosztja veled valaki a hátralévő (jelenleg kb.) 100 fejezet tartalmát... de ezt itt, kérlek, fejezd be.
Ugrás a fórumra: |