Filler szempontból nem kéne már Kaguya arc, viszont engem lehet érdekelne..
Spoiler-kérdésben meg gokunak van igaza. Az h lehet h lesz egy kaguyás filler nem spoiler csak hír. Ha azt írta volna, h mi lesz benne részletesen, na az már az lenne.
Naruto és Naruto Shippuuden anime
@david, próbld meg a KM Playert. Én ősidők óta azt használom, és kifogástalan. Amennyiben szükségesnek tartod, akár küldök is neked egy általam preferált reklámmentes verziót. (3.2.0.0)
Ha nem szeretnék KM Playerrel szórakozni, akkor van egy nagyon jó kis, mondhatni alap lejátszó, ami persze nem alap, csak általában minden gépen megtalálható, a Media Player Classic.
Fillerezés szempontjából már szerintem semmilyen sem kellene! Ez mind már csak időhúzás! Kaguyásra én is azért valamilyen szempontból kíváncsi lennék, de csak az eredeti leadása után, mint ahogy szerintem ezt az Itachisat is utána kelet volna!
Én is csak a KMPlayert tudom ajánlani én is évek óta azt használom! Amúgy nem csak érdekelne, hogy ott van mellette ugyanolyan néven a felirat? Mert itt nem ráégetettek vannak!
#goku, kérdésedre a válasz egy (enyhén szólva) hozzáértőtől.
Elvből forced felirattal indul a film, mivel bele van muxolva a cuccba. Elég sokan kérték, hogy mellékeljük külön is, mert a TV nem jeleníti meg a muxoltat.
itachi01 írta:
Ha az eddigi fillereket kerülted, akkor az Itachisakat ne tedd.
Az előzőeket hagyd a francba. Hulladékok voltak.
Itachi mérhetetlenül király még kis húgyostökűként is.
Megosztó volt ez a rész számomra. Az elején azért sok melót megspóroltak azzal, hogy kivágták még a régebbi visszaemlékezésből a Kilencfarkú támadásának jeleneteit és csak az Itachis szálakkal kellett pótolni.
Elég nagy negatívum volt, ahogy bemutatták Itachi akadémiás életét az irigy diákoktól a szerelmes szálig..
Pozitívum volt, hogy milyen jól mutatták be, hogy Itachi mennyivel előrébb van a többiekhez képest. Plusz még a Shisui megjelenése is tetszett, remélem sokat fog szerepelni, mert akkor nagyobb lenne ennek a szálnak a színvonala.
kristofkristof írta:
Megosztó volt ez a rész számomra. Az elején azért sok melót megspóroltak azzal, hogy kivágták még a régebbi visszaemlékezésből a Kilencfarkú támadásának jeleneteit és csak az Itachis szálakkal kellett pótolni.
Elég nagy negatívum volt, ahogy bemutatták Itachi akadémiás életét az irigy diákoktól a szerelmes szálig..
Pozitívum volt, hogy milyen jól mutatták be, hogy Itachi mennyivel előrébb van a többiekhez képest. Plusz még a Shisui megjelenése is tetszett, remélem sokat fog szerepelni, mert akkor nagyobb lenne ennek a szálnak a színvonala.
Cameron írta:
A 480P- verziónál Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! -t tölti le Naruto helyett
Na hogy ez is menyire spoiller az is csak nézőpont kérdése, mert már itt is volt olyanról szó ami még nem volt az animében, nem hogy a jelenlévő aktuális részben!
A Narutót meg tényleg csak azért nézzük legyen az a főesemény vagy spoiller mert szeretjük magát narutót!
Nézőpont kérdése igen, hiszen az is spoilernek számít ha valaki leírja (legyen az jelenlegi rész vagy nem) hogy mi van benne úgy hogy még más nem tart ott..és jelenlegi rész de friss, előfordulhat hogy valaki nem nézte még meg. (pl. én nem még ) Ezesetben jobb elrejteni mert sokan lehetnek így vele..abból baj nem lehet ha jelölve van a "veszély".
Ugrás a fórumra: |