Hát igen a főszereplő vér sok mindenre kötelez, de (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: arra szerencsére még nem, hogy gyereket csinálj a nagynénéddel. ) Az már egy másik műfaj.
UQ-Holder! anime, OVA
Hmmmm
4. rész : 12 -20. fejezet feléég kb.
Nah azért itt se maradhatott el, hogy kihagyjuk a felét kb. xD
Azért itt most lényegesebb dolgokat is kihagytak ...
4. rész
Ha csak magát a részt nézzük, akkor nem volt rossz. A "cenzúra hermelin" miatt a guta kerülgetett. Nem igaz, hogy nem tudják anélkül megrajzolni a jeleneteket... Még az is jobb lett volna, ha Karin felkap egy fürdőköpenyt, vagy valami. De inkább takarjon ki egy fél képernyőt egy fehér hermelin... -.-"
Nagyon remélem, hogy lesz cenzúra mentes verzió. Félreértés ne essék, nem az ecchire vágyom, hanem arra, hogy lássam is mi történik a jelenetben, ne csak egy fehér foltot.
A kopasz kiborg zsoldos is kimaradt.
Kaito farkasember formája egész jó lett. Mondjuk kicsit furcsa, hogy nem mozog a szája, amikor beszél... ^^"
Ahogy Avaren említett, az is kimaradt, amikor Karin rányit Kuromarura. És később Karin és Kuroumaru beszélgetése is. Remélem, nagyon remélem, hogy ezt a szálat nem akarják kihagyni, mert akkor Kuromaru karaktere nagyon sokat veszítene, és egy csomó később reakcióját és cselekedetét nem lehetne megmagyarázni. Vagyis meg lehetne, de egy egész más "dologgal". ^^"
Azt viszont el kell ismerni, hogy a rész befejezése jó lett. Pont jó helyen hagyták abba.
Elolvastam a 4. részre jutó mangákat... hát ahogy gondoltam ebből nem hogy 2 de 3 rész is könnyedén kihozható lett volna HA mindent beleraknak ami a mangában volt. És nem hinném hogy kevésbé pörgős lett volna úgy.
De igen gondoltam már a rész végén hogy Touta alkot valamit majd.
Ugrás a fórumra: |