Az új fejezet után azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy a manga sokkal jobb, mint az anime. El sem tudnám képzelni milyen jó lenne, ha ezt animálnák meg.
Elhamarkodott kijelentés volt pár ember részéről az, -bár gondoltam, hogy így lesz- hogy Beerus a legerősebb God of Destruction. Az is sokkal jobban lett hangsúlyozva, hogy Goku még messze áll a szintjüktől, de az új formával mindenképpen elég közel kerül majd hozzájuk, már itt is nagyon le voltak sokkolva a God szinten. Szintén nagyon tetszett személy szerint, hogy az összes formát láthattuk, a 3ast hiányoltam már a mangából.
És ami főleg nagy plusz, hogy nem volt semmilyen Goku az ördög, meg JUSTICE f**zság, nem is hiányzott.
Az még meglepő volt, hogy Toppo mennyire erős, simán tudott nyerni a masterolt blue ellen. Jiren még inkább OP lesz itt
Az is jobban ki lett hangsúlyozva, hogy mennyire a mindenség királya Zeno-sama, ahogy csettint, úgy megy minden. Ez az animében is így volt, de itt jobban átjött, több helyzetből. Azért a Pusztítás Isteneit hagyhatta volna tovább harcolni...
Btw van egy csávó YouTuben, aki minden manga fejezetet "meganimál", vagyis csak mozgásba teszi a képeket, és tesz alá zenét, így főleg sokkal jobban élvezhető, nézzetek rá szerintem mindenképpen:
https://www.youtu...5FcClfFHms
Szerk.: Azt kihagytam, hogy mennyire epic volt, amikor a Grand Priest 1 ujjal állította meg Beerus és a másik (most nem ugrik be a neve, Q valami ) valószínűleg nem teljesen visszafogott erejű ütését. Akárcsak Whis tette Gokuval és Vegetaval
Szerkesztette: raffai - 2017.10.21. 21:56