De az is lehet, hogy (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Vegeta szándékosan feladja a meccset, hogy Bimbis (tetszik ez a név ) is kapjon egy esélyt a bizonyításra, bár ez nem vallana Vegetára)
Dragon Ball Super anime (Tilos a spoiler!)
Mivel az Csámpás nem tudott a csillagharcosok átalakulásáról, így valószínű, hogy az SSJG sem ismert előtte
De Csámpás ugye Vadast küldi toborzásra. Aki jól kiképezhette a kis Csabit, és azt mondta neki, hogy ezt tartsa titokban Csámpás előtt. Nem lepődnék meg ha Csabi minimum hozna egy SSJ Blue-t.
Ha jól emlékszem, akkor Kabe mondott egy olyat, hogy ő nem látott még super saiyan-t. Pedig ő is csillagharcos. Az is lehet, hogy ő alapból Blue vagy Red hajú lesz, nem ismeri a sárga SSJ szinteket... Vagy lehet, hogy tud valami hasonló alakot mint annó a mistic gohan...
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: )Elég valószínű, hogy ki fog kapni Vegita tőle és végül Monaka könnyű szerrel végez Kabe-el.
Illetve szerintem Monaka át fog tudni alakulni egy másik form-ra...
Ezek a párharcok elég furán alakulnak, én nem mennék bele találgatásokba.
Én arra a nagy robotra meg a másik harcosra (aki kicsit talán olyan, mint Cooler volt anno) lennék kíváncsi.
Sunyinak és taktikusnak tűnt a tekintete, amikor a Frost tűjét keresték a testén.
Szerintem Ő amolyan Sátán lesz a 6-ból, már ami a harcmodorát illeti.
A robot meg rejtély egyelőre... Na és mi lesz a 7-es Buu-val? Ő is nagyon erős... kit fog onnan lecsapni, vagy ki fogja Őt lecsapni?
Szerintem valahogy majd ujjáélesztik a Csillagharcos fajt a 7-ben a 6-os bolygóról származókkal és Vegita végre nem egy királyság nélküli király lesz )
Azért csak sikerül nekik elrontani.....(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Gokut ilyen idióta módon visszahozni a versenybe azért ezt nem vártam volna. Ha jól veszem le akkor ez a Monaka nem egy nagy szám, pedig hogy be volt harangozva )
Ugrás a fórumra: |