Még egy boxot se nyitottam és van vagy 40-50 Egyáltalán nem érdekelnek az ilyen dolgok. Amíg nincs belőle hasznom nem érdekel.
Most már így nagyobb rálátással a játékra nyugodtan kimerem jelenteni, hogy ez a játék ranked szinten halott. Ha nincs full csapatod teljesen mindegy milyen jó vagy nincs esélyed nyerni.
44 elemination 28 objective killel és 2:58 object timeal simán kikapok rendszeresen. Egy két ember nem tudja megváltani a világot. Ha van egy afk-er vagy rager már bukta van. Arról nem is beszélve, hogy ez a check point rendszer baromság. Semmi értelme nincs miért nem számolja a távolságot, amíg eltoltad azt, aki messzebb vitte nyert. Így lenne esélyed vissza vinni a payloadot és nem érne véget a játék 40 sec után, ha nem tudtad az előtte levő körbe eltolni csak 20 métert.
Két dologért üvölt ez a game. Egy mapért és egy warsong gulch módért. Mivel gyakorlatilag legális wh van a játékban a voipot meg nem használják, nem értem miért nincs map. Akkor még talán lenne esélyem lehozni a gamet egyedül.
Warsong gulch azaz szerezd meg a zászlót és vidd be a bázisodra sokkal jobb lenne, mint ez a payload tologatás vagy Vloskaya, ahol még vissza húzni se tudod a pontot, ha elfoglalták. Simán lehet ne több behúzható ponttal pálya, amiket vissza lehet húzni. Kiforratlan még ez a game de valami eszméletlen módon.
A championokkal nekem semmi bajom, nincs unbalanced képesség vagy karakter a játékban. Legalább is Genji nerf óta semmiképpen sem.
Minden ulti védhető, ha tudsz játszani. Egyenesen szánalmas, mikor tömegesen meg halnak D.Va meg Reaper ultiba. Ahol ez megtörténik ott szar a healer, tank vagy szimplán hülye az ember. Phara és McRee ulti kellemetlenebb, de ott is mindegyik kikerülhető, ha ügyes vagy.
A másik nagyon nagy baj a játékban, hogy ha valaki nem tank, akkor azt hiszi neki nincs dolga a payloaddal és oda se megy hozzá. Kergeti a killt meg az ellenfelet. Volt egy gamem az ellenfélből mindenki engem kergetett, mert low hp volt D.Va-val. Megnyertünk rakta a gamet. Sírva fakadtam.
Förtelmesen buták az emberek. Ölik a tankot, mikor ott áll mellette a healer. Tracer bemegy megöl az ultival 3-4 ember veri a mellét, de annyi esze nem volt, hogy Mercyre tegye a bombát. Jött is az ultija és mintha nem is csinált volna semmit Tracer.
Már félve megyek fel játszani. Annyira jó játék lehetne ebből, de ahhoz iszonyatosan sok és nagy változásra lenne szükség.