Úgy néz ki, hogy általános, de pontosabb megfogalmazás az, hogy időszakos. Lehet, hogy a MEGA-val van a baj, sőt, szinte biztos. Én most rápróbáltam, simán működik.
Hibajelentés
Ha Chrome-ot használsz, akkor:
jobb felső sarokban három pötty--> beállítások--> speciális beállítások megjelenítése--> tartalombeállítások gomb--> legfelül van a cookie-knál az összes cookie és webhelyadat gomb--> és itt vagy kitörlöd az összeset, vagy beírod a keresőbe, hogy mega és csak azokat, törölni a kereső melletti gombbal tudsz.
A többinél nem tudom, de ha esetleg mást használnál, utána nézek.
Szervusztok!
Nemrég hazaértem kiküldetésből, és be akartam volna a gyüjteni az új anime részeket amik futnak, de amik a nyaa-ra mutattak nem elérhetőek, mert a nyaa nem megy valamiért. Tudnátok segíteni, hogy hogy tudom megszerezni azokat az epizódokat amik nem beégetett feliratosak, és jelenleg a nyaa-ra mutatnak. Mielőtt kérdezitek mindegyik ami jelenleg fut
Előre is köszi a segítséget.
nCore-on páran keresték az Attack on Titan első évad feliratait. Betettem az NKW-s linket, de valamiért nem jó, ha rákattintasz ezt adja ki:
Prevented a XSS attack through a GET variable!
Nézzetek rá mi lehet a baja.
Gondoltam ennyivel jóvá teszem hogy hülye módra én is keresgéltem mert nem emlékeztem már hogy itt is fut a projekt. *sírva nevetős szmájli helye*
Sziasztok!
Két hibára szeretném felhívni a figyelmeteket.
1. A regisztrációnál egyes valid e-mail címeket nem enged használni a rendszer (nevezetesen amikben + jel van).
2. Nagyon felelőtlen gyakorlat e-mail-ben elküldeni bármilyen jelszót, ami nem limitált idejű egyszer használatos. (A regisztrációt visszaigazoló mail-re gondolok.)
Utóbbi felvet még egy biztonsági kérdést: csak remélni tudom, hogy az adatbázisban a jelszavak titkosítva vannak tárolva (azaz hogyan is került az e-mail-be plain text-ben a jelszó?)
Szia!
Az általad jelzett két hiba csak kis része annak a hibahalmaznak amit PHP Fusion-nek hívnak. Sajnos az említett CMS fejlesztése évek óta leállt, így eléggé kiszolgáltatott az oldal, viszont tudtommal dolgoznak a srácok az átálláson egy másik, rendszeresen frissített, biztonságosabb CMS-re.
Egyébként titkosítva vannak a jelszavak, de ez sajnos nem jelent semmit.
Ugrás a fórumra: |