Player Unkown's Battle Ground, szerintem nem szorul különösebb magyarázatra
Outlast 2-t már tolja valaki? Kíváncsi lennék 1-2 vélemnyre mielött beszerezném
Te mivel játszol éppen?
Bendy and the Ink Machine ( Chapter 1. kivégezve - másodikat később veszem meg)
Nagyon egyedi stílusa van. Mind a környezet, a karakterek ábrázolása mind pedig a benne hallható zenék nagyon hangulatosak, emlékezetesek (mint pl. Lobby Jazz). A sztori pedig, nos wow. Bár kicsit sablon érzetet kelt a sátánizmus és a sötét rituálék, de úgy őszintén szólva, érdekel is engem, amikor annyi kérdés felmerül a Játékosban még ebből kifolyólag is, aztán függetlenül ettől?
Tetszik az a titokzatos, rejtélyes Világa, amit kiépített a theMeatly. Meglepő - vagy sem - hogy egy alighanem saját zsebből előteremtett kis Univerzumnak ekkora sikere lett, igaz nem újdonság.
A karaktereket - én legalábbis - szerethetőnek tartom (Bendyt és Borist). A Chapter háromban kiderül, utóbbi valóban melyik oldalon áll (talán), Bendy viszont egy hatalmas kérdőjel. Az egyértelmű, hogy csalódott a készítőjében, Joey Drewban ("The creator lied to us"), viszont hogy az kattantan mit művelt velük és a Táncoló Démonocska miért dühös, az... titok. Bizonyos, hogy a stúdióban dolgozó ex-munkatársak egy nagyobb entitásként tekintenek rá - de az eddigiek alapján őt ez nem igen hatja meg. Várom, hogy kiderüljön, ám úgy tűnik, hosszú út áll előttünk.
ui.: Sose ismerem be a szakmai tanárnőmnek, aki Walt Disney megszállott, hogy tetszik az 1930-as évek rajzfilm stílusa. Soha!
Most fejeztem be a Resident Evil 7-t a dlck nélkül (azok is tervben vannak, csak jelenleg nincs rá keret). Mindenkinek csak ajánlani tudom, a story, a játékmenet, a légkör az egész game egyben nagyon rendben van, igazán kitettek a készítők magukért. Coopban végigjászottam a 6-t és az 5-t is, de ez vmi teljesen új szint (mondjuk nem tudom miért 7 a címe amikor nem sok köze van az elözőekhez). Az utóbbi pár év játékaihoz képest ez kimagaslóan a legjobb 10/10
Prey-t kezdtem el most, elég ígéretesnek tűnik, illetve már az outlast 2 is a libaryben figyel már. Mindezek mellet baráti körben elkezdtünk játszani a Town of Salemmel, ami rettentő mód leköt.
Ezúton szeretném is megköszönni neked Shasha, hogy bemutattad, mert ránézésre senkise játszott volna vele, viszont így már néha 5-en is vagyunk, ami persze néha elég nagy vitát kavar, de tényleg köszi érte.
Ishida írta:
Ez lehet psziché kérdése, de a Doom számomra sosem horror volt, hanem hentelős játék. Horror az a Silent Hill, Biohazard, AVP azon mapjai, ahol kifejlett xenomorphok ugrottak elő a semmiből...
dungeonlord írta:
Nektek hogyan tetszik az új Doom?Én egy kicsit csalódtam ,mert a Horror hangulatát hiányoltam a játékban.
Alap ötletek jók,Multiplay elmegy,de hamar meg lehet unni őket :/
Próbáltak visszatérni a gyökerekhez, amik nem voltak horrorok, véres meg brutális, de nem horror. A 3-ban próbálkoztak a horrorral, de szerintem nem igazán találták el akkor, jól állt az új résznek a színtiszta brutális lövöldözés.
Tök jó a Witcher 3 és most kezdem újra a legnehezebb fokozaton, így még pár száz órára biztos le tud kötni, úgy érzem, hogy Pc-re alig tudok valamit találni ami ezután megfelelne az elvárásaimnak.
1. Legyen nagyon szép
A Witcher 3-ban maxon van minden, erre még rátoltam pár grafikát javító módot (HD Revorked Projekt, Super Turbo Lighting..stb)
Tehát közel ez lenne az alap igény.
S tudom a grafika nem minden, de ezek után ránézve a Dragon Age-re, úgy éreztem, hogy egy hányadék, s pedig kedvenc játékomról van szó.
Lehet majd el tudok vonatkoztatni a grafikától, de lényeg, hogy most nem igen menne.
2. Legyen érdekes, izgalmas és legalább 100 órás története.
FPS-ek, aka COD klónok kizárva.
Előjött nálam lehetőségként a GTA5 ami meg is felelne az elvárásaimnak de abban az a vicc, hogy régebbi kópia mint a Wicher 3.
A GTA5 alternatívára lenne pl Watch Dogs 2 ami esetén azt mondanám, hogy pár aspektusa érdekesebb, de összességében úgy érzem a GTA5 lenne jobb választás.
Hollow Knight
Életem egyik legjobb játéka, nagyon ajánlom ha vki szereti a metroidvenia játékokat. Egyszerű kis indie game de nagyon látszik rajta a készítők törődése
Batman Arkham Knight
Sajnos még csak most tudtam a végére érni (insta buy volt amikor kijött). Nagyon tetszett az egész sorozat, kicsit assasins creed érzésem volt amikor bolyongtam a városban de kicsit sem volt olyan egyhangú. mint az ac. Jó volt a story, a befejezés mondjuk elég gagyi lett, de utána kiderült h van egy 100%-os befejezés. Na az elég jó, csak kinek van ideje ridler minden hülyeségét megcsinálni
Kijött az F13 és nagy sajnálatomra sok ismerősöm bedőlt a hype vonatnak és megvette
Nemtudom mivel folytassam, jelenleg a Dead by Daylight és a PUBG leköt, de ki tudja meddig.
750+ óra után is azt mondom, h nem unom. Az F13 hasonló, de véleményem szerint az a játék egy hulladék. Tudom, miért kerül annyiba, de jó ha 10 eurnyi content van benne. Augusztusban lesz bétája a Last Yearnek, na azt érdemes lesz kipróbálni!
Humble Bundle monthlyba most a ds 2 volt, ami nekem már megvolt úgyh elajándékoztam. 3-an toljuk, de sose nevettem még ilyen jót, már ismerem minden trap, ambushnak a helyét és egyszerűen fergeteges. Aki teheti az mindenképp próbálja ki coopba
Nem tudom, h ez jó topic-e kitárgyalni ezt, de a mass effect többi részével játszottál? Releaskor insta buy volt elkezdtem vele játszani, de nekem akkor csalódás, h a hatalmas shaperd karakter után kapunk egy kis fing senkit, nyílván majd kinövi magát, de akkor is meh
Ja a ME 2-3t 2x is kijátszottam. Igen Shaperd után elég fura, de önmagában az elképzelés tetszik, ahogy a rengeteg mellékküldi is (még ha nem is mind befolyásolja a történetet). Mással meg nem lehetett folytatni. Bár tetszik a game de 14k-t nekem nem érne meg... igaz így offline mód miatt nincs APEX, de kibirom
Hamarosan egy PöSöNégy boldog tulajdonosa leszek (van valami akció izé nesze proli occsó vigyed)
Korábban kb ezeket a játékokat néztem ki amiket majd szeretnék hozzá beszerezni.
Last of Us
Heavy Rain
Beyond Two Souls
Horizon Zero Dawn
Uncharted
Van olyan ezeken kívül amivel még érdemes lehet bővíteni a listát?
ui:
Magamnak: Tök jó dolog Shiro, hogy egy ideje már legálisan szerzed be a játékokat, de az Isten szerelmére játsszál is velük, ne csak gyűjtsed!
Ugrás a fórumra: |