Lel ilyen lehet amikor áthívom Ishidát főzni?
https://9gag.com/...
dem storyline, biztos hasonló kreativitást jelentő quest írásokon gazdagodott meg dehunter is
Duma topic 14
Lel ilyen lehet amikor áthívom Ishidát főzni?
https://9gag.com/...
dem storyline, biztos hasonló kreativitást jelentő quest írásokon gazdagodott meg dehunter is
Onnan tudni, hogy mo már hivatalosan is ázsiához tartozik, hogy a PUBG automatikusan ázsiai szerverekre akar berakni : ((
Btw az utóbbi 12 év legjobb történése lesz, hogy visszakerül a Cod WW2-vel a 30-as táras Thompson (CoD 2 óta csak 20-as tár volt hozzá, ami meg ugye bár viccnek is rossz)
Ishidának üzennem (mivel a privát üzenetekre nem reagál ésszerű határidőn belül), hogy már nem tudok délelőttönként overwatchozni, mert véget ért a szabadságom, viszont ne aggódj, mert a fizetésem 1/3-át (ad absurdum, horribile dictu, sic!) adók és járulék formájában a délelőttönkénti gamerekre, meg a gman félék ivadékborjainak eltartására költi az állam. : ((
Más: Kellene egy élőszereplős Rick and Morty sorozat micsudival és coelhoval mondjuk a deákon, el tudom képzelni ahogy Micsudi minden második mondata a "oh geez Coelho, oh man" lenne. (Akik 2 hetet várnak a szinkronos verzióra, azok nem fogják érteni ezt a szófordulatot,így lépjenek tovább.)
Coelho írta:
Aes pl. jobban hasonlít Rickre, mint én, csak kéne hozzá ősz hajat növesztenie.
Ishida írta:
Hát akkor ez Syzy rövid óvervaccsos karrierünk végét jelenti. Nem baj, kell gyűjtenem a goldot most hotsban, hogy instabuy-joljam Anát és Junkratet. Ana spotlight nagyon jó. Végre egy healer , aki felveheti a versenyt Tyrande-vel az új metában.
Csak hogy magyarul is beszéljünk végre a topicban... dat moment (már el is csesztem ), mikor edzés előtt épp átöltözök, bejön egy srác az öltözőbe (aki leginkább Capac és Micsudi keresztezésére hasonlít), majd félénken "jó napot"-tal köszön. Azt hiszem, ideje volt megborotválkoznom, hogy ne egy hajléktalan Al-Kaida tagra hasonlítsak.
Sevanna írta:
Szerintem ők nem a TWD-s Rickről beszéltek.
Ugrás a fórumra: |