Köszi, eddig fogalmam sem volt róla, hogy youtube-on is meg lehet az adásokat hallgatni.
Szerencsére önkényes már nem lesz többet, túl sok volt már belőle, az elején még jók voltak főleg a nyári, de aztán elkurvultak. : ((
Duma topic 14
Amúgy Jon, kérdezni akartam, de végül kiment a fejemből. Mi volt este ez a kommentpakolgatás?
Syzygy írta:Szerencsére önkényes már nem lesz többet, túl sok volt már belőle, az elején még jók voltak főleg a nyári, de aztán elkurvultak. : ((
2. Napom ebben a rémálomban. Az angolt nem kell használnom, a teljes fukin személyzet bolgár. 1-2 magyar van más részlegeken de egész nap a bolgárt hallgatom. Romos vagyok majd hozzá erősödöm. Az IBS miatt sajnos enni egész nap nem tudok, rosszul lennék szóval most csak este eszem semleges fűszer nélküli könnyű kaját abból se sokat reggel ne legyek rosszul. Általában már 3 kor szívszúrásra és ébredek és nézem a telefonom hogy jajj 5:45kor kelni kell Aztán amikor az óra csörög kezdődik a gyomorgörcs
ez általában déig tart A melóaz vagy olyan hogy kibasok és megszakadunk a kollegákkal, vagy bújkálunk amikor nincs semmilyen emló ne lássák hogy semmit sem csinálunk. DE amikor nincs Request, nincs szennyes cucc sem pedig feltölteni való cucc akkor mit kéne csinálnom. Különben magasan az én angolom a legerősebb nagyon kilógok a többi porter és meg a maid-ek közül, de recepciós szinten még nem érzem magam. Nekem a francos számítógépek valóak nem a szennyes ágynemű meg törülköző :/ Ráadásul az ingázás miatt kvázi a fizetésem 40%-a megy is a vasútnak meg a metrónak
lehet több is. Szóval Micsudi munkafront helyzetjelentést olvashattatok. A mai nap gondolata, "Az élet mátrixából csak a koporsó szabadíthat fel"
Sasha írta:
Amúgy Jon, kérdezni akartam, de végül kiment a fejemből. Mi volt este ez a kommentpakolgatás?
Sasha írta:
Amúgy Jon, kérdezni akartam, de végül kiment a fejemből. Mi volt este ez a kommentpakolgatás? :D
Reménykedtem benne, hogy nem veszi észre senki :ehh
Átpakoltam, mert az igazából már a Duma-ba (vagy a vitába) tartozna, (egy-két-három-négy kommentig nem gond az off, de ott már két oldal volt lassan), de aztán rájöttem, hogy így össze-vissza kerülnek a hsz-ek, két beszélgetés keveredett egybe, úgyhogy fogtam az egészet, és visszapakoltam :D
Micsudi írta:
Linen Porter vagyok egy flancos hotelban.
MegjegyzésTovább haladtam amúgy a GoT-tal és valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, ahogy kibontakozik Jon jelleme - vagy legalábbis az eddigi - valamiért erősen hajaz rád. És most ne a nevedre gyanakodj, még ha a kitöltött Bemutatkozásodnak részben van is mit.
Ugrás a fórumra: |