Neked is túl sok a szabadidőd.
Duma topic 14
Sasha írta:
Wut? Még csak most érettségizel, Dawe? Unalmas egy éved lesz akkor.
Nem irigyellek. Ha nem sulizna az öcsém már azt se tudnám, mikor kezdődik a suli, mikor milyen ünnep van, annyira elmerülök a munkában és házimunkában. Aztán jobban is élvezem, mert legalább valami hasznosat csinálok.
Van már ötleted, terved arra, mit fogsz csinálni, ha bevégezted? Vagy továbbtanulsz?
Amúgy az Iszlámokkal semmi baj nem lenne szerintem, ha Trap Remixeket csinálnának robbantgatás helyett.
Nem is szükséges mindenhez húsz diploma - léteznek diplomás takarítók. Néha elég, ha jó kapcsolataid vannak és értesz ahhoz, amit csinálsz.
Mára pedig végeztem minden hülyeséggel, ami rám hárult. Most már csak azt kéne kitalálnom, mivel kössem le magam a nap többi részében. A Virtuális életemben is csak az anyagiak repkednek a szemem előtt, ami a játékokat illeti - pedig épp nem azért próbálok időt fordítani rájuk, hogy azon is kattogjak.
Anno olaszba ittam egyszer egy fekete Fantát, aminek valami csokis,tonikos íze volt, és nagyon ízlett. Rajtam kívül a családban mindenki rühellte és az olaszok is beszüntették a gyártását, mert csak egy limitált kiadás volt, rövid ideig.
Syzy, kibaszott jó lett a Before the Storm vége. A vonatos zenés rész, Chloe coming outja, és ahogy Rachle fölgyújttotta a fát az erejével, nagyon adta.
Capac írta:
Syzy, kibaszott jó lett a Before the Storm vége. A vonatos zenés rész, Chloe coming outja, és ahogy Rachle fölgyújttotta a fát az erejével, nagyon adta.
Ugrás a fórumra: |