Kecskeméten itt nem tudsz gyalogolni 5 percet anélkül, hogy valaki ne próbálna meg lehúzni pénzzel, cigivel vagy fűvel.
Duma topic 14
https://wmn.hu/ku...silni-kell
Azt mondják, "szexizmus". Ha szerintük a szexizmus a legnagyobb probléma, ami ebben a novellában van, akkor igazán agyhalottak.
(Nem tudok írni a vitába, mert összevonja az előző regényemmel.)
Megvettem leárazva a CoD Ghostot, mert még nem játszottam vele és 2 rugót azért megért. Élvezhető játék, csak kár, hogy olyan retkes kurva ronda, hogy Matisz Nagypapa hozzá képest Zooey Deschanel. Ráadásul a fosretek látványhoz olyan undorító hangok társulnak, mintha két bantu nigger verné egymás fejét egy alimínium kukába és közben a "kán kán kacsa picsa hátán" c. dalt énekelnék hamisan, az X-Factorban.
Elkezdtem az új life is strange-t de nem jó. Rohadt unalmas egy látens leszbikus wannabe emo tinipicsa műlázadását (jajengem senki nem ért meg+utálom a családomat+ keménynek akarok látszani) és felesleges hisztijeit végigkövetni órákon keresztül. Kár, 15 évesen biztos tetszett volna, de ez így élvezhetetlen 20 év felett.
Szerencsére az alapjátékban meghal Chloe amit meg is érdemelt, sajnos a leszbikus endingnél vissza lehetett őt hozni.
A játékmenet és a zenék miatt adok neki lehet még egy próbát valamikor, szerencsére nem olyan hosszú.
Fű, cigi, pénz, csajozás, CoD, GoT, alternatív univerzumok és filozófia. Minden változatlan.
Egy dolgot leszámítva. De azért nem fogok a Főoldalon lejjebb görgetni.
Coelho írta:
Miért került előre egy csomó topic (pl. a Duma topic Best of), mikor nem is írt bele senki?
Bastian írta:
Az én saram. Volt egy spambot, aki rövid időn belül közel 40 hozzászólást írt, ezért kitiltottam a címét, majd töröltem, gondolván, hogy azzal elvesznek a szarságai, és nem kell egyenként törölgetni a hsz-eit. És hát végül is, tényleg nem kellett, csak... GHOST! ^^"
Igazából Bastian is tőlem szerezte az infót, de nem akarok besúgósat játszani, mert akkor helyet kapnék a mostani kormányban és milliárdokat keresnék hónapok alatt.
Syzy, a játék zenéi még mindig baszott jók. Ellenben sajnos Chloe sztorija tényleg kimerül a lázadó tinipicsában, akire szarik mindenki : ((
Sasha írta:
Fű, cigi, pénz, csajozás, CoD, GoT, alternatív univerzumok és filozófia. Minden változatlan.
Egy dolgot leszámítva. De azért nem fogok a Főoldalon lejjebb görgetni.
Ugrás a fórumra: |