Hangulatra eddig nem rossz a SOA, most fejezem be az első évadot. Bár kicsit már unalmas ez a "Jax-doktornéni-drogos csaj" szerelmi háromszög, néha tisztára Barátok közt az egész, csak többször lövöldöznek benne
Filmek & sorozatok
Gdat88 írta:
Most nézem a Rick és Mortyt. Ismertek, hogy nem pazarlom a zseniális szót, nem is tudom mikor mondtam utoljára, de erre muszáj.
Amikor rá kell keresnem valamire a Sons of Anarchyval kapcsolatban a neten
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: [img]http://0.media.dorkly.cvcdn.com/24/17/8ba79684884941040d9b912f23ef7739.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.)
Egyesítve 2016.07.27 22:35:16:
Ishida írta:
Küldöm Coelhonak "speciálba":
Hard Row
Nagyon várom a véleményed, mert szerintem ez a sorozat jobb, mint a Breaking Bad meg a GoT együttvéve.
Youtubeon ne keress rá SEMMILYEN vonatkozásra. Még zenékre se. Mi linkelünk neked, ha kell. Most nézem, mekkora spoiler hegyek vannak basszus.
Majd összerakunk neked valamit Ishidával.
Megnéztem az Egyiptom Isteneit, és csak egyetlen kérdésem van a készítők felé: Mégis mi a büdös lóf.szért kellett azt a szar leforgatni? Ez a film a 90's években is szutyoknak számítana. Hogy lehet ilyen hulladékot leforgatni 2016-ban? Miért?
Úgy, hogy véletlenül pont 12 óráztam, és pont lemerült annyira az agyam, hogy egy fokkal bonyolultabb filmen már bealudtam volna.
Tudod, amikor az ember reggeltől estig dolgozik, akkor nem akar megnézni pl egy Mementót mert leolvad az agya. Inkább valamilyen hótegyszerű filmet néz meg amin nem kell agyalni.
Amúgy meg addig nem hiszek a trailereknek amíg én magam meg nem nézek egy filmet és azt nem mondom, hogy szar.
Pontosan. Nincs is jobb a fáradt agynak a fullba nyomott kreténségnél. És a fáradtságot nem úgy értem, hogy sokat tanult az érettségire meg mi az anyám.
Lenn a farmon egy 16-18 órás műszak után csak asylum, meg seth rogen filmeket néztem, mert az kellet a fáradt, de aludni képtelen agyamnak. Normális esetben én sem néznék ilye szutykokat. Max az Ananász expresszt.
Majd megtanulják.
Megértem. Csakhogy az a baj, hogy amíg az emberek beülnek ilyen filmekre, addig meg is éri nekik csinálni.
Attól még, hogy egy film laza, meg egyszerű, nem feltétlenül jelenti azt is, hogy ótvar szarnak kell lennie. Nem?
A trailerek meg tényleg becsapósak, egy jó trailerből még nem következik, hogy a film is jó lesz...na de ha már a trailerben is nagyon szar, akkor igen elenyésző arra az esély, hogy valahogy a film jó lesz
Az meg pont nem érdekel, hogy az emberek mire ülnek be és mire nem. Én pl évente max 2x megyek moziba. Drága is a jegy ahoz képest hogy milyen szolgáltatást nyújtanak cserébe, meg idegesít a sok röhögő/visító idióta. Otthon letöltöm a filmet azt csókolom.
Az ilyen szutyok filmeket meg amúgy sem a profit miatt csinálják.
Hanem mégis mi miatt? Ami előre láthatóan nem hoz profitot, azt nem forgatják le.
És oké, mondom, megértem. Én gyakrabban járok moziba, havonta-kéthavonta, de eddig csak egyszer találkoztam olyannal, hogy a közönség idegesítő lett volna, idén januárban az Aljas Nyolcason. Igaz, hogy általában nem premier közeli vetítésre megyek, szóval általában már nincs olyan sok ember, de mégis.
Egyébként mi van azokkal a filmekkel, amiket még nem lehet jó minőségben letölteni, de nagyon érdekel? Vársz rájuk hónapokat? Azért évente kettőnél csak több film érdekel.
Egyáltalán nem a profit miatt. Kellet az egyik producer haverjának pénz és ezért fölbérelték a stúdiót hogy forgasák le. Ennyi. Jöjjön vissza a gyártási pénz és kész. Ugyanez van itthon is, csak itt mindenki leszarja, mert magyar filmipar a 80's évek óta nem létezik.
Az asylum filmek más, mert azok szimplán csak drogosok.
Sok film érdekel minden évben, de egyszerűen nincs időm, energiám elmenni és megnézni őket. Inkább várok pár hónapot egy fullhd bd kiadásra él letöltöm azt. Ráérek,nem megy sehova. Ha majd dolgozni fogsz akkor majd megérted, hogy mit beszélek.
http://index.hu/k...1#comments
Ez egy jó hír. Vagyis, majd meglátjuk. xD
Ishida, a Dontnod bejelentette, hogy élőszereplős sorozat készül a Life is Strange-ből *_*
A szereplők és a helyszín ugyanaz lesz, de még nem tudni, hogy a sorozat hogyan fogja földolgozni a játék részeit. Én arra tippelek hogy az 5 rész fog kitenni 1 max 2 évadot.
Capac írta:
Az meg pont nem érdekel, hogy az emberek mire ülnek be és mire nem. Én pl évente max 2x megyek moziba. Drága is a jegy ahoz képest hogy milyen szolgáltatást nyújtanak cserébe, meg idegesít a sok röhögő/visító idióta. Otthon letöltöm a filmet azt csókolom.
Az ilyen szutyok filmeket meg amúgy sem a profit miatt csinálják.
Ugrás a fórumra: |