Arra értettem, hogy megint egy fontos résznél, az egész harc tetőpontja előtt van szünet. Tudom, nem direkt jött így ki, de na.
Vagy Bakugo, vagy All Might, vagy Eraser. Utóbbit sok fejezettel ezelőtt láttuk utoljára, és szerintem nem csak én vagyok az egyedüli, akit ez meglep. Az alapján, hogy milyen személyiségnek mutatta be őt a mangaka, kizárt, hogy egy vállrándítással elintézte volna Deku kilépését. Egyedül arra tudok tippelni, hogy az igazgató már korábban beavatta mindenbe, nem csak az OFA-ról, hanem hogy valószínűleg mi fog történni a későbbiekben. HA pedig így van, akkor vagy a suliban lesz majd egy komolyabb beszélgetésük, vagy itt tűnik fel, mintegy meglepetésként. Aztán lehet, hogy tévedek, de szerintem okkal nem mutatta még Eraser-t.
Különben mikor célponttá vált Deku (még a harc alatt) merült fel bennem, hogy esetleg az első órai "a képességeddel nem lehetsz hős" kijelentés inverze is el fog hangzani a szájából valamikor. HA fog, az vagy most, vagy All Might halála után fog.
Egyesítve 2021.07.16 21:37:08:
Amúgy Uraraka, és Iida is alig mondott valamit, és kizárt, hogy nem fognak, és kíváncsian várom, hogy mit.
Szerkesztette: airking - 2021.07.16. 21:38